walus Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 W 3DMarku03 w tescie pixel shared 2 pojawiaja sie artefakty:(Tylko tam w innych juz jest Ok.Karte mam podkrecona,radiatorki na pamieciach ledwo cieple,bo bude mam dobrze chlodzona.Na ustawieniach defauldowych problem wystepuje rowniez.Karta to ATI 9700.Prosze o rade. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 W 3DMarku03 w tescie pixel shared 2 udostępnione pixele? :twisted: :twisted: :twisted: jest za bardzo przekrecona :) mother nature potrafi dobrze obicazyc .. odpal sobie testy w najwyzej rozdzialce jaka masz na monitorze z anizo i antialiasingiem powinno sie przezucic to na maxymalne grzanie karty i zobaczysz czy amsz lub nie masz artefaktow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walus Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 W 3DMarku03 w tescie pixel shared 2 udostępnione pixele? :twisted: :twisted: :twisted: jest za bardzo przekrecona :) mother nature potrafi dobrze obicazyc .. odpal sobie testy w najwyzej rozdzialce jaka masz na monitorze z anizo i antialiasingiem powinno sie przezucic to na maxymalne grzanie karty i zobaczysz czy amsz lub nie masz artefaktow Uczynilem tak jak zaleciles.Wszystko na max!!!W tescie z tymi slonikami;)nadal pojawiaja sie artefakty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 u mnie w slonikach tez sa arty niezaleznie od taktowania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_aniol Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Z tego co mi wiadomo artefakty na tych Słoniach ma każdy, albo większość... nawet bez żadnych przeróbek i kręcenia. Po prostu błąd programu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walus Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Z tego co mi wiadomo artefakty na tych Słoniach ma każdy, albo większość... nawet bez żadnych przeróbek i kręcenia. Po prostu błąd programu.ahia,juz jestem spokojniejszy,choc w Far Cry na maxymalnych ustawieniech(światło,cienie) na wodzie rowniez pojawiaja sie artefakty......a tak normalnie wszystko jest ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Ja nie mam żadnych artefaktów na słoniach i mother nature :) także nie sądze, że to błąd programu ale kwestia sterowników. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_aniol Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Być może to kwestia sterowników... nie wiem. Sporo osób ma ten problem, przynajmniej z tego co czytałem na forum, parę osób wystraszyło się o te artefakty na słoniach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...