KAZIK STASZEWSKI Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 daje rade ten cooler? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oven75 Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Cześć Ten cooler to badziewiarstwo .Dostałem go gratis kiedy kupowałem procesor. Na nie kręconym procu i temp.otoczenia ok23 C miałem na luzie 50 a po testach 3 d markami i quake 3 dochodziła do 60. Na podsumowanie można go wsadzić ( mam nadzieję że sie domyślacie gdzie ) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAZIK STASZEWSKI Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 no tak wlasnie myslalem ze moge go sobie wsadzic:)tylko ze ten shit kosztowal 65zl,widzialem na gieldzie jakiegos titana taki jakis duzy w kształcie stożka za 40 zl z pasta srebrna,koles mówił ze zdobył pierwsze miejsce w chipie(chyba)-i mowil ze jest bardzo cichy,wiecie cos o nim?oplaca mi sie go kupic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oven75 Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Po 2 tygodniach użytkowania tego " wynalazku" wymieniłem go na titana ttc-d5tb(3) i zapłaciłem za niego 45 zł. Jak masz możliwość to go zwróć i kup naprzykład titana one są ciche i dobrze chłodzą procesor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 titana taki jakis duzy w kształcie stożka za 40 zl z pasta srebrna pewnie chodzi o Titana D5TB coolerek całkiem przyjemny tzn wydajny i cichy a propos ceny ja go kupiłem za 29.50 w normalnym sklepie wiec 40 to chyba troche drogo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAZIK STASZEWSKI Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 no wlasnie nie wiem czy mi przyjma bo juz zuzylem paste,jutro pojade kupic 128 kingsotnów:) to sie zapytam:)a jaki cooler byscie polecali-tak do 60zl? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 he,he greenshitera, bo był do [gluteus maximus] wymieniłem po tygodniu na V7+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...