Skocz do zawartości
=PCK=Warrior

Dragon Ball

Czy dragon ball to kultowa manga ?  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy dragon ball to kultowa manga ?

• Tak
      55
    • Nie
      29

Rekomendowane odpowiedzi

jeżeli chodzi o dragon balla to sobie za wczasu nagrałem calą zetke i teraz sobie puszczam codziennie po odcinku albo 4 :) . Co do GITSa 2 to kinówka jest ale jeszcze bez napisów, a z 2 sezonu serialu jest już 6 odcinków na DC ( a może już więcej), tylko jest z nimi problem: ściągnąłem 4 pierwsze i za nic nie moge ich odtworzyć zaraz po kliknięciu na plik wywala błąd explorera, a różne playery wywalają "program wykonał niedozwoloną operacje" - w związku z tym mam pytanko czy ktoś już ściągnął i czy działa??????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A graliscie w jakies gry dragon balla ?

Jesli tak to w jakie ?

Co do gierek to wiem, że brachol się zagrywa jedną w kółko z kumplem przez sieć, zwie się to chyba "Earth's Special Forces", i jest to jakaś przeróbka Half Life :) Jedyne co mnie denerwuje to słuchanie przez pół dnia "Kamehameeee...yaaaaaaa" :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Manga to książeczka czytana od prawej do lewej, a ty od razu zacząłeś o filmie czyli anime, a nie manga, więc ajgon miał rację. A DB AF może wyjdzie, ale za ~3 lata i dopiero w JP albo USA. Zresztą to nie będzie Akiry Toriyamy, więc nie wiem czy będzie już takie fajne. :(

heh...nie ma czegoś takiego jak AF - wymyślili to, żeby podnieść popularność syfiastego GT.
AF- jest produkowany, ale nie przez twórce DB, DB Z ani DBZ GT, tylko przez fanów. Wszystko jest opisane na http://ssjcenter.com/news.php

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co wy tam gadacie DB rzadzil ale tylko Brolly ;] 2 odcinek z brolly jeszcze jako taki ale ten biobrolly to juz nedzne

Też lubiłem Brolly'ego ;) Tylko szkoda, że były krótkie walki, przynajmniej dla mnie :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yeahhh DragonBall wymiata!!!!! :twisted evil::twisted evil::twisted evil:

Wyrabane sa tez nie ktore teledyski z DB, uwielbam jeee!!

pozniej bede to cos napisze jeszcze, tera czxasu nei mam ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co wy tam wiedzie broli zadzil w kazdej postaci ... :) KAKAROTOOOOOO!!! :)) heheh

a co do GITS to jesli wam chodzi o SAC to juz jest druga seria SAC-ów 8/26 ..

Mnie sie najbradizej podobaly z anime i mang:

NEON GENESIS EVANGELION

HELL SING

BERSERK

RUROUNI KENSHIN (ogladalem tylko OAV)

GITS

GITS: SAC

AKIRA

ARMITAGE

Dragon ball na dobra sprawe jest fajny tylo w odcinkach w ktorych songo jest mały .. mozna sie kłasc ze smichu .. szkoda ze wiele rzeczy w anime ocenzurowano np jak SOngo sciagnal Bulmie majty :) albo jak bulma miala zrobic Staremu Zolwiowi "masaż twarzy" (jak ktos czytal mange to wie o co biega) i takie tam ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AF- jest produkowany, ale nie przez twórce DB, DB Z ani DBZ GT, tylko przez fanów.

Eeee .... a co powiecie o Dragonball GT - Goku jr. Special :?:

Niby jest to specjal do GT jednak opowiada historie GOKU jr. która będzie początkiem nowej seri . Nie koniecznie będzie się ona nazywała AF ale nikt nie wyklucza że ona będzie . No i nie zrobił tego żaden fan tylko oficjalne studio Akiry Toriyamy ....

Czy wiecie gdzie jeszcze go puszczaja(na jakiej stacji tv)?

Gdzieś czytałem że Cartoon Network coś kombinuje z dubbingiem ale nie moge znaleść tej informacji , pisało tam że do 2005 będzie gotowy DB z dubb PL (ale to według mnie będzie porażka :( nie ma to jak orginalna wersja językowa )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi