Skocz do zawartości
Dr.Crash

Jak poprawić odświeżanie?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Może to już było, ale jestem na maksa wq.....y!!! Jakim programem poprawić odświerzanie pod Win ME? Próbowałem HZtoolem 1.4, i nic. Pod XP sprawdził się Ref32, ale on pod milenium nie zaskakuje. Aktualnie mam tylko 59Hz. Prosiłbym o pomoc i ewentualnie o linki do innych programików mogących coś w tej sprawie zdziałać.

Z góry dzięki. 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Może to już było, ale jestem na maksa wq.....y!!! Jakim programem poprawić odświerzanie pod Win ME? Próbowałem HZtoolem 1.4, i nic. Pod XP sprawdził się Ref32, ale on pod milenium nie zaskakuje. Aktualnie mam tylko 59Hz. Prosiłbym o pomoc i ewentualnie o linki do innych programików mogących coś w tej sprawie zdziałać.

Z góry dzięki. 8)

A sterowniki do swojego monitora masz? Pod 9x nie potrzebne sa zadne dodatkowe programy do regulacji czestotliwosci odswiezania.

Instalujesz sterowniki do monitora, potem Ekran/Ustawienia/Zaawansowane/Karta i wybierasz, co chcesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak się składa że sterowniki od monitora mam wgrane. Jak wchodze w opcje ekranu, i wybieram zakładke karta, mam dostęp do wyboru odświeżania. Wybieram 100 Hz, i..... nic. Obraz przemieli się tak jak trzeba, wyskakuje monit że ustawione jest 100Hz, a obraz nadal wyświetlany jest w 60Hz. Dalej, gdy klikne ikone Ati, i tam chcę zmienić odświeżanie, to nie mam żadnej możliwości wyboru, prócz 60 Hz. o co tu chodzi? :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...