gnz Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Tak czytam te Wasze posty i sie zastanawiam czy Ty Samodobro jestes taki glupi,ze nie widzisz roznicy czy na takiego wygladasz :? Sam mam radeona 9600 i wiem jak gra wyglada u mnie i wiem jak wyglada u mojej dziewczyny na GF3Ti500.Fakt Hydro wybral troche dziwne miejsca na porownania screnow,ale dobrze mowi.Jesli chcesz to ja tez Ci zrobie screena. :x nie ma to jak miec na tweaku 2 konta i popierac samego siebie ... zlozyles je do pisania wlasnie takich glupot ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Jak było to sory: BOUNCE (1,36MB) Można tak przodem, tyłem bokiem itp. można zrobić terenowy tył, przód, całość, jedno koło itp 8) :D :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Tak czytam te Wasze posty i sie zastanawiam czy Ty Samodobro jestes taki glupi,ze nie widzisz roznicy czy na takiego wygladasz :? Sam mam radeona 9600 i wiem jak gra wyglada u mnie i wiem jak wyglada u mojej dziewczyny na GF3Ti500.Fakt Hydro wybral troche dziwne miejsca na porownania screnow,ale dobrze mowi.Jesli chcesz to ja tez Ci zrobie screena. :x nie ma to jak miec na tweaku 2 konta i popierac samego siebie ... zlozyles je do pisania wlasnie takich glupot ? :lol: jednym słowem: dziecko, które chwali się nową zabawką mojego znajomego kuzyn, który ma 12 lat, twierdzi cały czas, że już skończył HL2 :lol: tutaj pewnie mamy do czynienia z podobnym przypadkiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Wczoraj zainstalowałem demo... Ostatnio pykam w RBR i dlatego też giera nie zrobiła na mnie wrażenia. Grafa średnia, jazda kompletnie do bani. Drifcik fajny, może jeszcze dragami się będzie można pobawić, ale jak dla mnie kupa. Jakieś 30 min zabawy i dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 ten bounce można też robić w demku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Moim zdaniem nie jest wcale ten nowy NFS taki zły, ale jeszcze zaczekam z wygłoszeniem swojej opinii do pełnej wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 a tak to wyglada umnie na DirectX 8.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 A ja mam problem z demkiem - w domu śmiga sobie (sprzęt z podpisu), ale chciałem sobie pograć w pracy i du... Demo się odpala, menu itp. Klikam żeby załadowało wyścig - pojawia się okno z loading i po kilku sekundach wywala mnie do windowsa :-( Sprawdzałem na dwóch kompach w pracy - na obu to samo :-( jeden to Athlon 2,4xp, shuttle ak35gt2, 512mb DDR, Geforce4mx440 64mb, winxp pro sp1 drugi to athlon 2,0xp asrock k7s8x 256mb DDR, geforce 2mx400 64mb, win98se probowalem kilku sterownikow i nadal to samo :-( jakies sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 czytam sobie spór hydro i dobrozło, miałem nie zabierać głosu bo na screenach rzeczywiście nie widać dużej różnicy, ale nie wiem, według mnie na screenach nie ukazują się nam wszystkie efekty, które występują podczas gry. Zaraz postaram się nagrać filmik. daFojtek :arrow: mogę spokojnie stwierdzić, że to u mnie wygląda lepiej, z całą pewnością. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sOuL Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 daFojtek nie ma wlaczanych efektow wszystkich typu Mottion Blur, cos tam Contrast i chyba Light Trials, aa tez chyba off... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 daFojtek nie ma wlaczanych efektow wszystkich typu Mottion Blur, cos tam Contrast i chyba Light Trials, aa tez chyba off...no to chyba, że tak 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 A jaki zabojczy framerate :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazeu Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Uhhh... Alez sie walka zrobila :) Az chyba zassam demo i zobacze :) Nie wiem ktory to tam wczesniej mowil o Porsche jakies okropienstwa, ale chcialbym zauwazyc ze dla mnie (!!) wszystkie pozostale N4S'y (oprocz Undergrounda 1) sa totalnie spaszczone... Przeciez Hot Pursuit 2 byl totalnie porabany... Samochody zachowywaly sie nieprzewidywalnie a policja jakies beczki rzucala... Straaange... :/ A patrzac na screeny ta gra jest okropna... Fuuu... Te tekstury.. Blee PS. Dlaczego dajecie po dwa posty pod soba? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sOuL Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 jak ktoś chce porownywać... to pare screenów z full high na dx8.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 coś się skopało i AA przestał działać więc jest bez AA czekam na screena pierwszego do porównania ;) i proszę mi wskazać różnice! o dziwo tym razem gra trzyma 32-36 FPS (nawet podczas skrętów), ale nie działa AA zupełnie - robi się czarna plansza hydro - ten pierwszy screen to sam początek circle czy jak to się tam zwie [/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 powiem wam tak. w akademiku mieszkam z kolega ktory ma sprzet niemal identyczny jak ja ... amd >2.5ghz 2x256 fsb >220 obaj mamy mobo nf7 .. sprzety sa te same niemal .. ino ja mam 9600xt a on gf4ti4200 .. wiec mam monitor obok monitora 9.0 i 8.1 pomijajac fakt ze mu nie dziala AA bo cos sie wali ... to po daniu all detali na maxa .... wszystko wyglada idento .. ino ze na radku jest nieco ostrzej i jest efekt deszczu którego brak na dx8.1 .. i tyle ... nie wiem czego sie doszukujecie i tyle . .zadnych cudów w tym nfs-ie graficznych nie ma .. screen kawalka obrazu u mnie .. all na max w 1280 i wycielem .. widac o co chodiz z deszczem .. i tlyko ta ciach!ła jest na dx9 .. nieczego sie nie dopatrzylem wiecej A jaki zabojczy framerate :)łatwiej bylo mu screeny wybrac w takim slideshow :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 I kropka- moze to w koncu zamknie usta temu czemus o podwojnej ksywce "grzybek/ hydro" (swoja droga juz od dawna nikt sie nie powazyl na taki numer- nie ma za to bana?) i dyskusja zboczy na inne tematy dotyczace tej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 no i jeszcze macie dx9.0 all max 800x600 mysle ze jestem w miare wiarygodny na tym forum .. zara jeszcze fida pomecze to zrobi screena na swoim gf4 sorry za rozjechanie forum .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 no to i moj screen w podobnym miejscu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 no to reraz kazdy moze zaspiac oba na dysk i zobaczyc sobie zmieniajac jeden po drugim .. pomijajac fakt ze drzewa sie bujaja i ja mam FSAA to poza drobnymi roznicami w oswietleniu (które moga byc spowodowane innym wygenerowaniem pogody w grze ... bo robilismy screeny to najpierw ja mialm noc a non zmierzch;] ) generalnie nie widze roznicy ... pozatmy ze gra chodzi u mnie szybciej .. to jakos generowanego obrazu nie rozni sie zbytnio ... no i te kropelki deszczu .. wiec moze "pan podwójny" przestanie robic z siebie idiote Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Fajnie sie drzewa ruszaja jak sie odglada 1 zdjecie i 2 szybko ;] Ale ogolnie grafa sie nie rozni moze tylko troche dac watpliwosci ze robiliscie screeny o roznych porach wiec to troche moze dac mylna orientacje. Hmm widze male roznice np. rodzaj rozproszenia sie swiatla po prawej stronie. Pokaze na screenie ;] Fotka jest z DX8.1 zeby ktos pozniej sie nie pyskal ;] Sa to 3 miejsca w ktorych sie inaczej swiatlo rozproszy moze to naprawde jest spowodowane pora dnia, ale jedno mnie ciekawi. Pkt. 1 swiatla sa jakby na dx9 powiekszone, a pod 8.1 zmniejszone. No nic, podyskutujmy. Dobrze nam to zrobi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 no .. te 4 pkt swiatla któe oznacyzles jako 1 to tez wlasnie zlookalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 daFojtek nie ma wlaczanych efektow wszystkich typu Mottion Blur, cos tam Contrast i chyba Light Trials, aa tez chyba off...mam wszystko wlaczone procz contrast i AA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 a macie tutaj filmik NFSU2 DX 9.0 1024x768 ALL DETAIL MAX [10MB] sorka za słaby framerate, ale jak zgrywałem w Frapsie to w w grze klatki spadały o połowę... Pocahontas :arrow: ja też widzę różnicę, nie jest to niewiadomo co, ale coś w tym jest, na dx 8.0 gra wygląda jakoś blado :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trittutitu Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 WItam Mam mały problem Gdy chce graw NFSU2 na maxa detale nie mam tekstur tylko same światełka. Wsyzstko na defallt najnowesze steroniki sprzęt jak w opisie domyślne Biosy itp. pomóżcie co robić :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 kucyk sprawdz swojego linka z tym filmikiem bo cos nie dziala :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Nie wiem Draak (cos ci sie chyba mylnelo podobnie jak Panu Samodobro) co masz na mysli ale czyms to ja moge nazwac Ciebie,nawet po statusie widac ze nie jestes stad,ale w 1 masz racje,nie bede polemizowal z kims kto sie nie zna przynajmniej do czasu pelnej wersji, bo to i tak nie przyniesie efektow.Poczekam do fulla i wtedy sie wypowiem,narazie szkoda slow.Pozdrawiam i do czasu fulla nie wypowiadam sie tu (w przeciwienstwie do Pana Samodobro,ktory kilka razy zlamal wlasna obietnice:P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 U mnie tez nie dziala :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 wyszło już demo nfsa: http://www.gamershell.com/download_7376.shtml pozdro p.s miłego grania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 wyszło już demo nfsa: http://www.gamershell.com/download_7376.shtml pozdro p.s miłego grania dzieki!! :lol: :lol: :lol: 8O 8O 8O lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...