kucyk Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Wreszcie znalazłem czas, aby potestować nowego nfsa i muszę powiedzieć, ze bardzo mi się podoba. Super się jeździ, bardzo przyjemnie, sam tryb kariery bardzo ciekawy no i do tego fenomenalna graficzka i muzyczka 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Czy ktos juz gral - u mnie na moim Radku testury wygladaja jak z ery Test Drive 3 - ohydne piksele :-( - w demku bylo luks nie wiem czmu w full sie pokopalo nie zmienialem sterow - tez tak macie??Co do tych pikseli też to miałem, aż się przeraziłem... :wink: Wystarczyło zrobić restarcik gry, a teksturki stały się gładziudkie i rozmyte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Tia, tez sie przerazilem tych pixelowatych tekstur - uff, odeszly w zapomnienie po resecie :D Muzyka - swietna kilka znanych kawalkow, a juz ten tytulowy themes wymiata totalnie !! Super, jutro czeka mnie interesujacy dzien :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Mnie tez :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st551 Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Punkty kary powinny się posypać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 "Gentelmen Start Your ENGiNES" .... chcialo by sie rzec! gra mnie urzekla praktycznie wszystkim, i wypowiadac sie na poszczegolne dzialy nie wiem czy ma sens.... po krotce: - GRAFA: rzadzi! wydawalo sie po demie ze bedzie kaszana z tymi kolorowymi swiatlami, neonami i super hiper extra oswietlownymi ulicami usa, hmm mysle ze sami zobaczycie ze sie myliliscie, ulice sa jakby bardziej przyciemnione i rozswietlane przez lampy. najwieksze zastrzezenie wobec grafy jakie moge miec to wyglad "trafficu" eszz te taxi, furgonetki i inne poprostu strasza, sa brzydkie i malo ciekawe. wszystko w FULL w 1024 razem z aa x4 i anizo x8 chodzi pieknie, nawet lepiej niz nfsu1, nie wiem jak bedzie na slabszych grafach ale u mnie jest poprostu MILKY WAY :twisted: - MUZA: mocna, a jednoczesnie stonowana czasami, przypomina mi ta z nfs high stakes - AUTA: mmmmm..... widze ze jest nawet cadillac escalade i troche strasze autka, bede dazyl do zdobycia hummera - MENU: mi sie podoba, jest bardziej przejrzyste i latwiej sie po nim poruszac, a samochody w menu wygladaja tak realnie... - GRYWALNOSC: pozostawie to narazie bez komentarza bo dopiero co zaczalem grac, ale mysle ze bedzie stala na b. wysokim poziomie, samo wprowadzenie przez tworcow tego hita ze jezdzi sie po calym miescie i szuka wyscigow samodzielnie, i rowniez zjezdza sie do garazy, sklepow (co inaczej wygladalo w jedynce - wszystko sie odbywalo w menu i bylo takie suche i bezbarwne). drifty nie odbywaja sie juz tak jak w poprzedniej edycji, tylko na torze juz jezdzimy z innymi gosciami!! moze nie bede umieszczal screenow czy filmikow ktore przedstawiaja mozliwosci graficzne gry, ale sami zobaczcie moj DIABELSKO szybki czas. na koniec chce dodac iz moim zdaniem GRA JEST LEPSZA OD JEDYNKI :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Jak u was wygląda sprawa z FPS-ami w grze? U mnie na GF6800 mam coś w okolicy 37-44 FPS (1024x768, wszystko total max.) Giera chyba jest dość wymagająca... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Demo mnie zachwycilo,potem wyszedl Flot uot,ale full nfsu2 dorownal flatoutowi,gra jest naprawde dobra,podoba mi sie muza,tryb kariery,grafa,sposob gry i klimat needfora,ja osobiscie polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczo Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Super jest ;] Niestety na High mam w okolicy 25 fps, dopiero na medium jest 30-40 fps.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 ja ma fps od 28 do 80. średnio jest 40-50. wszystkie detale na max. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 jak jade miastem to 40, a jak sie scigam to od 25-35. przeciwnik chyba grasz z wylaczonym aa ze masz jak piszesz 40-50 (a masz slabszy sprzet - no offence) no i hummera H2 juz mam :twisted: btw - zapomnialem dodac ze.... Brooke Burke :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Mówiłem, że nfsu2 syci :lol: Właśnie wstałem i zabieram się do grania 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 jak jade miastem to 40, a jak sie scigam to od 25-35. przeciwnik chyba grasz z wylaczonym aa ze masz jak piszesz 40-50 (a masz slabszy sprzet - no offence) no i hummera H2 juz mam :twisted: btw - zapomnialem dodac ze.... Brooke Burke :twisted: no tak gram bez aa, i anizo. ta gra jest tak plastikowa, że jak daje aa to jeszcze efekt ten się pogarsza..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Panowie, grał ktoś na lanie w to, bo za cholerę nie mogę tego uruchomić... Wogóle to wyszedł jakiś patch dziś, trzeba to sprawdzić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Ogólnie to girka jest fajna, ale mam jeden problem, a mianowicie na ustawieniach na high mam widoczne piksele na ulicy, co mnie strasznie drażni... ktoś miał podobny problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 u mnie wsio wporzo, gierka wygląda ślicznie, właśnie robię sobie przerwe na śniadanie, a potem wracam do świata undergrounda 8) cholernie podoba mi się dźwięk w tej grze, jest wart wyciszenia muzyki, odgłosy jakie towarzyszą nam w dragu przy przejeżdżaniu obok/pod wiaduktami po prostu miażdżą 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 co do FPS to na tym co mam nizej srednio ok 20 klatek na sek. :/ co to jest 'particle system' w ustawieniach detali? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umcacz Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 wszystko na max detalach ale bez aa i po plynosci widze ze min 30fps caly czas jak sie wlacza wyswietlanie klatek /s :?: :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mass Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Zrestaruj gre jesli masz bardzo brzydka gdzie widac pksele te mialem tak na pcozatku ale wszystko smiga po restarcie NFSU2 RULEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 U mnie chodzi niezle, ale jak jestem w centrum, gdzie jest kilka takich wielkich wiezowcow i te lampy (search lights jakby) to potrafi ostro przyciac :/ Zastanawiam sie, czego to moze byc wina. Catalysty 4.9 - R.I.P na jakich ustawieniach sprzetu i sterach grasz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Mi gra chodzi podobnie do ripa - tyle ze nie wiem czy jak ejst ustawione na fullscreen antyaliazing to nie jest przypadkiem AA6x ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Dobra, dzięki za szybką reakcję, ale już sobie poradziłem :) Gierka wymiata ogólnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Kurde, panowie help ! Wczoraj, tak jak napisalem, mialem malego zchiza z tymi pixelami na drodze i generalnie na tekturach. Reset gry i pomoglo. Natomiast dzisiaj odpalam sobie, a tu znowu kwadraty kluja w oczy i nie pomaga reset, zmiana ustawien w grze, w sterach ani nigdzie :((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Ogólnie to girka jest fajna, ale mam jeden problem, a mianowicie na ustawieniach na high mam widoczne piksele na ulicy, co mnie strasznie drażni... ktoś miał podobny problem? Koles mial taki problem na radq 9500@pro, powiedzialem mu,zeby zmienil sterowniki na omegi najnowsze,pozniej jeszcze na wszelki wypadek zrestartowal kompa (nie liczac restartu wymaganego w czasie instalacji:) ) i mu pomoglo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Instant Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Przeinstaluj grę. Może DX9.0c?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 OMG! Już wyszedł ?! Zajebiście ! A ja dopiero we FlatOuta zacząłem grać :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozpruwacz!!!! Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 ja se dzis zapewne zagram wieczorem.to pewnie ze cos napisze.ciekawi mnie ile jest wyscigow??moze ktos napisze recenzje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Ja rowniez mam problem z teksturami (z pikselami). Zaden restart nie pomoga - przeinstalowalem nawet sterownik. Jakies rady? Gdzie ten patch sie pojawil? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mass Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Do tych którzy maja problemy z teksturami:Włączcie gre!.W trakcie jeżdżenia naciśnijcie CTRL+ALT+DELET i wejdzcie w procesy i zamknijcie nfsu2.exe czy cos takiego.Jesli nie zadziala to reset kompa w trakcie gry. W grze jest bardzo duzo wyscigow nie da sie ich policzyc poniewaz gre konczymy w procentach ja jestem w 15% gry.Moim zdaniem wyscigow jest ponad 100. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 OMG! Już wyszedł ?! zatorbiście ! A ja dopiero we FlatOuta zacząłem grać :P :lol: sorry za offtopic, ale jaki jest ten spiel ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...