Skocz do zawartości
OLAF_SKARPA

NFS: UNDERGROUND 2

Rekomendowane odpowiedzi

No siema chłopaki :D jeżeli ktoś ma jakieś wyrąbane fotki z NFS-a to niech podżuci na topdiablo@wp.pl bo musze zobaczyć coś czego jeszcze nie widziałem :D Jak ktoś posiada w gierce Peugeota 106 albo Opla Corsa ( czego raczej sie nie spodziewam ) to niech te podeśle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grałem z godzinkę i muszę powiedzieć to co wszyscy:

GRA JEST SUPER!

Na razie z tych dostępnych samochodów wybrałem Focusa, troszkę go zmodowałem i jaazda.

Co do problemu z texturami to pomaga włączenie texture filtering (pasek w opcjach musi być na połowie lub na końcu) i zrestartowanie gry.

Jeśli chodzi o płynność, to gram w 1024x768 z wszystkimi detalami na max oprócz particles i world detail, które to mam nieco zmniejszone. Chodzi ładnie - poniżej 30fps nie spada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to ja mam takie pytanie. Powiedzmy ze chcem zmienic Focusa (tuningowanego) na powiedzmy Celice. Nawet jak sprzedam focusa to musze wszystkie czesci na nowo kupowac, za kase, ktorej nie mam ?? !! Jak to jest, bo troche tego nie ogarniam. Realistyczne jest to ze nie przeloze np. zderzaka z jednego auta do drugiego, ale fele, czy NOS itp... to juz jest lipa. Jak sie chce zmienic furke, to pieniedzy strasznie brakuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

a ja mam problem, mianowicie jak włączam gierke to niby sie uruchamia, ale przyciski od menu tak migoczą na tle zdjęcia samochodu, nie da się nic ustawić, nie mówiąc o graniu, w czasie gry tez migoczą wszystkie elementy, na demie miałem ten sam objaw

grafikę mam GF FX Go5600, macie jakieś pomysły?

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

R.I.P mozna pomalowac na Bacon Hill gdzies zdaje sie - tyle, ze nie masz wszystkich opcji lakeiru do wyboru, ledwo kolor mozna zmienic, ale zawsze cos :D

Ja sobie jezdze Hyundayem Tiburonem GT V6 i bardzo chcialem sobie zmienic kolor na czerwienny,ale za nic nie moge znalezc w Bacon Hill zadnego domku gdzie moglbym zmienic kolor :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

a ja mam problem, mianowicie jak włączam gierke to niby sie uruchamia, ale przyciski od menu tak migoczą na tle zdjęcia samochodu, nie da się nic ustawić, nie mówiąc o graniu, w czasie gry tez migoczą wszystkie elementy, na demie miałem ten sam objaw

grafikę mam GF FX Go5600, macie jakieś pomysły?

pozdrawiam

Napewno masz Gf Fx Go5600 ?? ... czyli masz laptopa, więc w takie gierki jak Need For Speed Underground 2 raczej nie pograsz, bo karty z seri ''Go'' to karty mobilne, o dużo mniejszej mocy niż normalny GeForce 5600...Może spróbuj zainstalować stery nowe, ale wątpie czy coś pomoże !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trendzik dokładnie mam laptopa, ale dziwna sprawa bo jedynka mi śmiga super, a ta przeciez nie ma dużo większych wymagań, mam rację?

a co do sterow sciągnąłem najnowsze detonatory i nic nie pomogło :(

grałem nawet w dooma3 na medium i w miare chodziło więc dziwne że nfsu2 mi tak robi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po wygraniu paru wyscigow "zwyklym" samochodem dostalem wiadomosc, ze mam zwrocic samochod do "car lot". Oddalem, wzialem cadillaca, wygralem nim trzy wyscigi polciezarowek/vanow i teraz juz nie mam wiecej wyscigow na mapie, mial ktos taka sytuacje?? czy ja o czyms nie wiem??

pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe jak sobie pogram z moim sprzecikiem?E tam.Co bede sie przejmowal!Far Cry na High chodzilo 30 fps-ow to to bedzie tez dobrze!I radeon 9550@9600 (350/400) to udziwgnie!Tylko ramu troche malo...Kumpel mi przyniesie gre wieczorkiem to zobaczymy...heh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi