deeejot Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 gdzie sie sprawdza ile przeszedlem gry ? w % i czy mozna sprzedawac auta albo przenosic czesci na nowy samochod ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Hm, http://www.nfsuzone.net/download.php?cmd=click&id=35 <-- to jest mapa ze sklepami.. myśle że pomogłem... a czy Wy pomożecie mi? Potrzebowałbym save z ponad 90% przejsciem gry... najlepiej 98-100..of korz.. Bardzo bym prosił o savy...Mogę na Was liczyć? Jak tak to bardzo prosze na baku@onet.pl. Z góry bardzo serdecznie dziękuje:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traczyk Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Ludzie, przejedzcie sie mustangiem, wypas wozik, zrobilem uprage prawie na maxa (screen nizej z osiagami) i jezdzi sie extra! Virtuomaniak jestes troche slabszy odemnie:Pteraz Ty jestes slabszy :P edit cos nie tak, czemu od 0-100 mam 8s cos za duzo, jesli 0-60 mam niecale 3s bo tam prędkość jest podana w milach...60 mil to 100km/h, a 100mil to chyba 160km/h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 czy ktos mi moze pomóc, w grze nie ma rozmytych tekstur niektórych tylko mam takie jak w quake 1, co to ma znaczyć? nawet jak dam na high i jak w sterownikach mam ustawione best image quality Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 A masz patcha 1.1? PS: Przypominam o... Hm, http://www.nfsuzone.net/download.php?cmd=click&id=35 <-- to jest mapa ze sklepami.. myśle że pomogłem... a czy Wy pomożecie mi? Potrzebowałbym save z ponad 90% przejsciem gry... najlepiej 98-100..of korz.. Bardzo bym prosił o savy...Mogę na Was liczyć? Jak tak to bardzo prosze na baku@onet.pl. Z góry bardzo serdecznie dziękuje:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Ha! Piekny dzien mamy? Trzeba tylko zjesc, posprzatac i do undergrounda isc :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAR0 Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 A ja mam takie pytanko. Da się jakoś w grze wrzucić inną muze ? Bo ta delikatnie mówiąc mi wogóle nie podchodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeQ_PL Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 A masz patcha 1.1? PS: Przypominam o... Hm, http://www.nfsuzone.net/download.php?cmd=click&id=35 <-- to jest mapa ze sklepami.. myśle że pomogłem... a czy Wy pomożecie mi? Potrzebowałbym save z ponad 90% przejsciem gry... najlepiej 98-100..of korz.. Bardzo bym prosił o savy...Mogę na Was liczyć? Jak tak to bardzo prosze na baku@onet.pl. Z góry bardzo serdecznie dziękuje:) Kurde ja tesz dałem mapke i nic chyba nikomu sie nie przydaje swego czasu mam prośbe: kto jest z wawy i ma ta gierke? bardzo chętnie bym "ją zobaczył " prosze o szybkie odpowiedzi błagam seq88@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Hm, http://www.nfsuzone.net/download.php?cmd=click&id=35 <-- to jest mapa ze sklepami.. myśle że pomogłem... a czy Wy pomożecie mi? Potrzebowałbym save z ponad 90% przejsciem gry... najlepiej 98-100..of korz.. Bardzo bym prosił o savy...Mogę na Was liczyć? Jak tak to bardzo prosze na baku@onet.pl. Z góry bardzo serdecznie dziękuje:) EEE - to zagranie jest nie fair :P - ja tu trochę czas u straciłem na szukanie tego a ty podajesz gotwca :P - ehhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 A oto efekt ok 3-4 godz gry :D Osiągi 226Nm już od 6.400 rpm 188kW @8.000rpm = 143KM ale chyba na odwrot KM<-->kW 1 kW= 1,36 KM pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 A masz patcha 1.1? ok juz jest ok bo restartnąłem kompa i śmiga jak trzeba ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Hm, http://www.nfsuzone.net/download.php?cmd=click&id=35 <-- to jest mapa ze sklepami.. myśle że pomogłem... a czy Wy pomożecie mi? Potrzebowałbym save z ponad 90% przejsciem gry... najlepiej 98-100..of korz.. Bardzo bym prosił o savy...Mogę na Was liczyć? Jak tak to bardzo prosze na baku@onet.pl. Z góry bardzo serdecznie dziękuje:) EEE - to zagranie jest nie fair :P - ja tu trochę czas u straciłem na szukanie tego a ty podajesz gotwca :P - ehhh Sugerujesz że jest to już do ściągnięcia w internecie? Prosze wyślij mi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Hm, http://www.nfsuzone.net/download.php?cmd=click&id=35 <-- to jest mapa ze sklepami.. myśle że pomogłem... a czy Wy pomożecie mi? Potrzebowałbym save z ponad 90% przejsciem gry... najlepiej 98-100..of korz.. Bardzo bym prosił o savy...Mogę na Was liczyć? Jak tak to bardzo prosze na baku@onet.pl. Z góry bardzo serdecznie dziękuje:) EEE - to zagranie jest nie fair :P - ja tu trochę czas u straciłem na szukanie tego a ty podajesz gotwca :P - ehhh Sugerujesz że jest to już do ściągnięcia w internecie? Prosze wyślij mi! NIE - sugeruje że każdy powinien sam to znaleźc a nie korzystać z jakiś gotowców - ja sam jak napisałem znalazłem all of them w ten czas gdy inni mogli przechodzić gręa teraz sobie wiesz zerkną pojadą i odblokują cześci :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Dokladnie. co Ci przyjdzie z tego,jak podbajerujesz fure na max i nikt nie bedzie mila szans Ci podskoczyc. To jak wyscig cienkiego z np calibra. Gdzie tu sens i zabawa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Nie po to ja to chce. Chodzi mi o to żęby mieć dwa profile. W jednym będe przechodził normalnie... a w drugim chce pojeździć szybką furą po mieście i to wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Ale i tak sadze ze to naciagane, bo jak w koncu w tym "normalntm" trybie bedziesz mial ta super fure, to co zorbisz? na dobra sprawe bedziesz miala 2 tryby z takimi samymi, wypasionymi brykami, i wowoczas wg mnie na dobra sprawe, to zero frajdy...a poza tym zawsze jak chcesz jakis wypasiony wyscig zapusc drag a tam speeda nie brakuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 ktos da wiecej? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeQ_PL Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 ja jestem blisko miałem 64 ale mama mnie zagadała i bum nie zdążyłem zrobić print screena ale tesz jestem blisko ;) (ps to jest w wersji DEMO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 ja w demo miałem ok 70k( co jest przecietnym wynikem) a zaraz bede miał fulla :P to sie zobczczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 A ja mam takie pytanko. Da się jakoś w grze wrzucić inną muze ? Bo ta delikatnie mówiąc mi wogóle nie podchodzi.Wrzucić się chyba nie da. Pozostaje wyłączenie i winamp w tle 8) Dla mnie natomiast muza jest świetna. Może posiada ktoś listę utworów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Eh, dobra. Mimo to jak by znalazł ktoś się życzliwi ty prosze o podesłanie save z gry. Z góry dziękuje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Wow od rana gram i jestem mile zaskoczony :D Zajemglista giera :D Co prawda minelo troche czasu az sie uporalem z pixelami 8) ale gierka jest tego warta... P.S. To jakby ktos jeszcze potrzebowal... Do tych pixeli w grafie to zarzucilem patch 1.1 US, Caty 4.11 + resecik podczas gry :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Dziobak nie mozesz sam wejsc w opcje i zobaczec ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaveli Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Lista track'ów NFSU2 8) FREELAND - Mind Killer (Jagz Kooner Remix) ------------------------------------------------------------------------------------ Capone - I Need Speed ------------------------------------------------------------------------------------ Chingy - I Do ------------------------------------------------------------------------------------ Christopher Lawrence - Rush Hour ------------------------------------------------------------------------------------ Cirrus - Back on a Mission ------------------------------------------------------------------------------------ Felix Da Housecat - Rocket Ride (Soulwax Remix) ------------------------------------------------------------------------------------ Fluke - Switch/Twitch ------------------------------------------------------------------------------------ Helmet - Crashing Foreign Cars ------------------------------------------------------------------------------------ Killradio - Scavenger ------------------------------------------------------------------------------------ Killing Joke - The Death & Resurrection Show ------------------------------------------------------------------------------------ Ministry - No W ------------------------------------------------------------------------------------ Mudvayne - Determined ------------------------------------------------------------------------------------ Paul Van Dyk - Nothing But You (Cirrus Remix) ------------------------------------------------------------------------------------ Queens of the Stone Age - In My Head ------------------------------------------------------------------------------------ Rise Against - Give It All ------------------------------------------------------------------------------------ Septembre - I am Weightless ------------------------------------------------------------------------------------ Skindred - Nobody ------------------------------------------------------------------------------------ Sly Boogy - That'z My Name ------------------------------------------------------------------------------------ Sin - Hard EBM ------------------------------------------------------------------------------------ Snapcase - Skeptic ------------------------------------------------------------------------------------ Snoop Dogg feat. the Doors - Riders On The Storm (Fredwreck Remix) ------------------------------------------------------------------------------------ Sonic Animation - E-Ville ------------------------------------------------------------------------------------ Spiderbait - Black Betty ------------------------------------------------------------------------------------ Terror Squad - Lean Back ------------------------------------------------------------------------------------ The Bronx - Notice of Eviction ------------------------------------------------------------------------------------ Unwritten Law - The Celebration Song ------------------------------------------------------------------------------------ Xzibit - LAX ------------------------------------------------------------------------------------ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alano Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Eh, dobra. Mimo to jak by znalazł ktoś się życzliwi ty prosze o podesłanie save z gry. Z góry dziękuje! Co to za przyjemność grać na czyjś savach. Ziew jak nic. Pewnie nie umeisz przejsc gry bo zatrudna nawet na poziomie easy :lol: hyhyhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Dziobak nie mozesz sam wejsc w opcje i zobaczec ? :wink:heh..... nie zauważyłem :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Przy ilu % gry pojawia sie Supra? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Anyone better :D ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr4shh Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Co kilka minut gra mi sie samoistnie wylacza. Wie ktos o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Dobra pograłem troche :) jakieś 13% gry mam za soba :) Przejechałem 3 wyścigi vanem i nie wiem co mam zrobic :idea: Help Me :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...