wladzia Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Ale najpierw musze je gdzies znalezc bo nie jest nigdzie zaznaczone.odkryłam juz czerwone i zółte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 ludzie ma ktoś tu grafe radeon 9600pro albo pytanie dla tych co maja ATI na jakich sterach jedziecie ? ja uzywam OMEGI najnowsze przy wszystkich grach nie ma problemu tylko prze tej jest problem z odpaleniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Ja mam radeona 9600pro, najpier były sterowniki omega 2590 7z, a teraz najnowsze catalysty - chyba 4.11. I nie miałem żadnych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neuro Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Mam problem otoz wyczyscilem cala mape z wyscigow nawet z niektorych ukrytych i nie wiem co teraz - zostala mi jeszcze jedna dzielnica do ktorej nie mam dostepu (ta za Coal Harbor) i nie wiem co jest przeciez nie bede jak glupi jezdzil po calej mapie i wypatrywal czy cos zostalo - HELP !!! :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Ja narazie przesiadam sie na MOH:PA = głóbi logitech nie może sie komuniknąć z odbiornikiem (cordless rumblepad) ;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 może to przez omegi mozliwe przeinstaluje stery i zobaczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafTom Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Witam. Nowy tu jestem wiec na poczatek pozdro dla wszystkich. :D U mnie problem jest nastepujacy. Podczas gry raz komp mi sie zresetowal no i po wejsciu znowu do gry przestala dzialac klawiatura (tylko ze w taki jakis specyficzny sposob). Otoz podczas wyscigow dzialaja kawisze TAB, ENTER, ESC no i sterowanie. Czyli wszystko byloby OK gdyby nie to ze jak wlacze MENU to juz klawiatura nie dziala i musze wszystko przelaczac za pomoca myszki 8O . I teraz mam problem bo po wyscigu musze se wybrac sponsora, ale tego myszka nie zrobie. Probowalem juz wszystiego co do glowy mi przyszlo: - resety kompa podczas gry, - odinstalowanie, reset i zainstalowanie (ze 3 razy, w tym raz z recznym czysczeniem rejestru), - instalacja patcha No i nic to nie dalo :cry: Mial ktos taki problem :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Pograłem juz troszke :) i stwierdzam, że ta gra to godny następna części 1 :) mi osobiście lepiej gra się w 2 i jest chyba troszke dłuższa :) Ogólnie cudo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmit Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Kupcie orginał to nie będziecie mnieli takich problemów:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 nikt nie zna rozwiązania z tą zacinką?? mam 106% coal ahror wedlug statystyk, all sklepy, i wsyzstko fulkl poza 1dnym URL i fura z 6 gwazdkami..z tym że fure z 6 gwiazdkami juz ma :o a URL nie ma na mapie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Witam. Z tego co widze to ostre zamieszanie tu nastapilo .... azdy o cos pyta ;] wiec i ja sie zapytam :P 1.Gdzie zapisuja sie save ? Bardzo bym prosil o odpowiedz na to pytanko bo nieche mi sie czytac 30 stron a odpowiedz prosil bym osoby ktorym chce sie odpisac. Z gory bardzo dziekoje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 mam grę już od kilku godzin przeszedłem już 10 % gry mam 2,5 gwiazdki u miaty i full tuning pod maską przed chwilą kupiłem sobie hummera i go też troche podrasowałem, jak narazie mam wszystkie sklepy znalezione :) u mnie naszczęście nie ma narazie problemow z grą, tylko na poczatku glazurę musiłem wyłączyć dla tych ktorzy nieznają swoich "statystyk" polecam klawisz "T" podzcas gry :P jak dla mnie jest zajefajny tryb kariery a same wyścigi i sterowanie prawie indentyczne jak w 1 , ale dzięki karierze sequel jest lepsiejszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Oka - wreszcie skończyłęm gre - tzn sam scenariusz - a do pełnego przejscia czyli 100% gry brakuje mi 30 % :) - jutro zarzuce screenami bo dzisiaj trochę późno jest :( - dodam tylk oże zakupiłem sobie skyline'a i urobiłem go na 10 gwiazdek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 i aby nie było wielu głupich pytań to informuje że skyline odlokuje sie po przejściu 51% gry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crisis Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Witam. Z tego co widze to ostre zamieszanie tu nastapilo .... azdy o cos pyta ;] wiec i ja sie zapytam :P 1.Gdzie zapisuja sie save ? Bardzo bym prosil o odpowiedz na to pytanko bo nieche mi sie czytac 30 stron a odpowiedz prosil bym osoby ktorym chce sie odpisac. Z gory bardzo dziekoje. No własnie... Jesli ktoś z Was wie gdzie można znalesc savy z gry niech koniecznie napisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Oka - wreszcie skończyłęm gre - tzn sam scenariusz - a do pełnego przejscia czyli 100% gry brakuje mi 30 % :) - jutro zarzuce screenami bo dzisiaj trochę późno jest :( - dodam tylk oże zakupiłem sobie skyline'a i urobiłem go na 10 gwiazdek :) Co masz na mysli mowiac "sam scenariusz" i "pozostałe 30% gry"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Ma na mysli pewnie to, ze komunikat o ukonczeniu gry, pojawia sie przy 70% ukonczenia - cos tak jak w GTA - fabule mozesz skonczyc, a grac dalej w misjach pobocznych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Naprawde nikt niewie gdzie sie zapisuja te save czy nikomu se nieche odpisac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Ma na mysli pewnie to, ze komunikat o ukonczeniu gry, pojawia sie przy 70% ukonczenia - cos tak jak w GTA - fabule mozesz skonczyc, a grac dalej w misjach pobocznych. Dokładnie to mam na myśłi - nie ma żadnych wyścigów zaznaczonych na mapie - i jedno mnie zastanawia - kiedy mi sie odblokuje i w jaki sposób "wide body kit" :) :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 U mnie sejwy mozna znaleść pod: C:Documents and SettingsAdministratorUstawienia lokalneDane aplikacjiNFS Underground 2 Sys mam xp więc tam szukać :) Trzeba wlączyc widok ukrytych plików :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bachus81 Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 dziś zdobyłem pełną wersję gry,zainstalowalem i...mam kłopoty,to znaczy grafa jest do [gluteus maximus],tak to wszystko wygląda jakby mi Direktx 9.0c nie działał :( ,co dziwne to w demie było wszystko oki, stery grafiki zmieniałem,nawet system przeinstalowalem i jest to samo, wiecie moze czego to jest wina?może wyszedł już jakiś Patch,albo polecacie jakieś konkretne stery pod NFS2 PS.moja grafa to Leadtek 5900XY5950Ultra,wszystkie inne gry,łącznie z demem NFSUG2 chądzą super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 U mnie sejwy mozna znaleść pod: C:Documents and SettingsAdministratorUstawienia lokalneDane aplikacjiNFS Underground 2 Sys mam xp więc tam szukać :) Trzeba wlączyc widok ukrytych plików :) wielkie dzieki ClareS :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 i ja mam pytanie -> da się sprzedać furkę z garażu ?? mam calkiem fajnego 206, wcale nie lepsza suprę i po drodze przypadkiem nabyłem tiburona ;-) ;-) ;-) btw -> na under #1 się pogniewałem - imo to była kiepska gra, z drugą częścią nfs wrócił do żywych :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 @Bachus81 patch rozwiązuje problem.... szukaj i graj ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bachus81 Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 stery 66.70 rozwiązuja problem już jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Odnośnie "ceramiki" jak ktoś to fajnie nazwał :) Ja miałem taki problem. Na początku jak zainstalowałem i odpaliłem grę, patrzę - Fuuuuj ... Ale kwadraty :? Kolega powiedział mi, żebym zainstalował nowe sterowniki. Zainstalowałem je i oto ci się stało - gra się uruchamiała, i jak wchodziłem do opcji ustawień ekranu po zmianie detali komp się restartował, i za każdym uruchomieniem NFS'a było to samo. Musiałem odinstalować nowe sterowniki, zainstalować stare, i zainstalować patch'a. Teraz już wszystko jest OK i moge powiedzieć tylko jedną rzecz - gra WYMIATA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Ja pitole ;] ale wtopa mam wina xp pro +sp2 i w C:Documents and Settings niemam Administrator tylko All Users, Default User, Marcin (Bo tak mam na imie ;P) wiecie moze co z tym zrobic bo miemoge save skopiowac ; Ps.Problem jest natury Windows lecz po czesci dotyczy on rowniez gry wiec pozwolilem sobie zamiescic to pytanie ;D moze kts juz mial taki problem? PLZ Pomozcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 W Twoim folderze powinny być :) Ścieżka dostępu -> C:Documents and SettingsMarcinUstawienia lokalneDane aplikacjiNFS Underground 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 A juz wiem dlaczego niemoglem ich znalezc ;] bo ja balem : C:Documents and SettingsMarcinDane aplikacji zamiast C:Documents and SettingsMarcinUstawienia lokalneDane aplikacji ha moj blad ;P dzieki "BLANTMEN" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 a ja mam takie pytanie: czy np jak w czasie gry dacie sobie M (mape) to tez sie wam na chwile blokuja klawisze strzalek? no bo np. daje M i pozniej wychodze i na 2-3 sek nie dzialaja mi strzalki np w lewo i w prawo... wtf? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...