.zip Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 eeeheheheh u mnie czy na maxa czy nie spadają klatki do 25 jak jade wyscig ten X .... albo Drift :lol: co za LoL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeffrey Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 A u mnie jak jezdze sam po miescie srednio 40fps :) 1024x768 wszystko na Hihg procz AA i over bright (ta funkcja daje mi nawet o 10fps wiecej-przy on czy of nie widze roznicy albo slepy jestem :) wazne ze jest szybciej catalyst 4.12 sp2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biedron Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Da sie - kup gre :] Do tych co o fpsach mowili. Na oko sprawdzacie czy macie pokazane ? ;p Jak pokazane to powiedzcie jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 fraps. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Grał ktos juz po Lanie ?? nie wiem jak odpalic tego Lana :oops: jak robie server i koles sie wbija to przy jego nicku jest czerwona kropka a powinna byc zielona :? i przycisk Start jest nieaktywny ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 zassalem oryginalne caty 4.11 i dalej to samo. gra chodzi w sekundach na klatki. mam to w nosie. jezeli nie potrafia gry zrobic to nie moj problem. ide dalej grac w ryska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 a ja mam takie pytanie : dlaczego ta gra nawet 1024x768 na max detalach wgląda jakoś kaszaniasto ?? fakt w 1024 mi sie tnie troche ale powinna być chociaż ładna już 1 wyglądała ładniej co ja musze aa odpalić x24 żeby ładnie wygladało, wiem że nie tylko garfa sie liczy bo grywam w stare pixelowe gierki ;] ale bez przesady to ja mam coś nie tak czy to z EA coś nie tak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 MaKaR: pociesze cie, u mnie jest tak samo. Moim zdaniem od strony graficznej to sie panowie z EA nie przylozyli, a efekty dodatkowe (swiatelka, krople deszczu itp) maja poprostu odwrocic uwage od reszty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Grał ktos juz po Lanie ?? nie wiem jak odpalic tego Lana :oops: jak robie server i koles sie wbija to przy jego nicku jest czerwona kropka a powinna byc zielona :? i przycisk Start jest nieaktywny ??Widocznie 'koleś' jest mało rozgarnięty i nie wie że musi nacisnąć guzik 'Ready'. W ogóle ten LAN to działa jak chce, raz jest wszystko ok, raz widzi serwer ale nie widzi na nim założonej gry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 MaKaR: pociesze cie, u mnie jest tak samo. Moim zdaniem od strony graficznej to sie panowie z EA nie przylozyli, a efekty dodatkowe (swiatelka, krople deszczu itp) maja poprostu odwrocic uwage od reszty ;) to mogli poprostu dorzucić autka nowe i by było cudownie bo 1 była miodna a moze my mamy karty nie takie może potrzebuje ps 2.0/3.0/4.0/150.0 ?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sds Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Blagam niech ktos odpowie mam cos dziwnego tak jakby skonczyly mi sie misje mam same garaze zadnych misjii niczego , stalo sie to niby po zamianie auta !!! i jescze mam w tych smsach co przychodza ze odblokowane pare rzeczy np hoods a wchodze do garazu i mam zablokowane co jest ???????? widizlaem ze koles jakis zalozyl osobno topic o tym i ma podobny problem !!! co to moze byc ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Blagam niech ktos odpowie mam cos dziwnego tak jakby skonczyly mi sie misje mam same garaze zadnych misjii niczego , stalo sie to niby po zamianie auta !!! i jescze mam w tych smsach co przychodza ze odblokowane pare rzeczy np hoods a wchodze do garazu i mam zablokowane co jest ???????? widizlaem ze koles jakis zalozyl osobno topic o tym i ma podobny problem !!! co to moze byc ??? a jadno pytanie... kupiles cos w sklepach z czesciami ?? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 to jak jest w końcu z tymi outrunami? Trzeba je przechodzić, żeby coś odblokować? Ja mam już ponad 40% i narazie je olewałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bles1 Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Makar, krzychug--------> chyba jednak cos jest nie tak z waszymi komputerkami a nie z gra ;) u mnie jest wszystko cud miod. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 |Micro| skąd możesz wiedzieć że nie ma tyle hajsu skoro po twoich screenach widać że ukończyłeś 70% gry :roll: Bo niby skąd ja brać :> - nie ma żadnych wyścigów zaznaczonych na mapie moze jakies pojedyncze ukryte + te outrun'y - z tego dużo kasy nie wyciągniesz ;) To mówisz od 70% do 100% trudno znaleśc jakieś wyścigi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Mam pewien probelm ... Jestem na 25% i nie mam już wyścigów :-( przechodze outruny nawet znalazłem pare dodatkowych wyśigów ale i tak na mapie pustka . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 dolaczam do grona osob ktore ukonczyly gre :) jezdzilem roznymi autami ale praktycznie moja zabawka jest HYUNDAI TIBURON, pozniej Wam zapodam jakiegos screena. co do gry... najbardziej wqrw*aly mnie URLe, a najlatwiejsze moim zdaniem STREET X. gra jest o wiele latwiejsza niz 1nka, ale za to dluzsza. w 1nce to myslalem ze mnie krew zaleje na niektorych rejsach a tu w sumie nie przezywalem az tak bardzo, choc tez mi zylka skakala :) podsumowujac lepsza niz pierwsza czesc, bardziej rozbudowana zarowno w mapie jak i w tuningu, wiecej innowacji (sklepy z czesciami). teraz trza gonic 100% :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 witam, szanownych tuningowcow i racerow:)) jak paru kolegow przeszedlem ponad 23% gry ... mam 3 dobre furki w garazu (supra/calica/a3) wyjezdzilem wszystkie wyscigi, co dalej?? widzialm poprzednio ze lekarstwem na takiego zonka byla zmiana auta, lecz w moim przypadku to nie dziala ..... prosze o pomoc, jak i paru moich poprzednikow .... pozdrawiam malarz84 .. !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxjot Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 nie mogę zainstalowac patcha,co jest pokazuje błąd ,zobaczcie sami http://img107.exs.cx/my.php?loc=img107&ima...ge=Schowek2.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 mam identyczny problem co do patcha .... !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 czlowieku masz pirata ot co ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 witam, szanownych tuningowcow i racerow:)) jak paru kolegow przeszedlem ponad 23% gry ... mam 3 dobre furki w garazu (supra/calica/a3) wyjezdzilem wszystkie wyscigi, co dalej?? widzialm poprzednio ze lekarstwem na takiego zonka byla zmiana auta, lecz w moim przypadku to nie dziala ..... prosze o pomoc, jak i paru moich poprzednikow .... pozdrawiam malarz84 .. !! moze ty "czlowieku" znasz odpowiedz na moje pytaine ?!?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 dołączam sie do pytania mam to samo i nie wiem co dalej robić . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 co do patcha to.... trza kupić oryginał... :P:P a co do wyscigow malarz84 jak zmiana auta nic nie daje to moze wykup wszytkie czesci dostepne w sklepie... :roll: napewno nic nie masz na mapie zaznaczone :?: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 ja też tak mam dokupiłem części i nic na mapie nicczego nie ma ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 nie mogę zainstalowac patcha,co jest pokazuje błąd ,zobaczcie sami http://img107.exs.cx/my.php?loc=img107&ima...ge=Schowek2.jpg musicie miec oryginalny exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stemek Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Ale kicha :( spodziewałem się czegoś lepszego Powinni to nazwać NFS U 1.1 a nie odrazu z dwujka wyjechali Żadna rewelacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Jednym zdaniem jest to NFSU 1,5 a nie NFSU2 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 patrzcie na czas do setki :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiara Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Gierka rzadzi 8) . Narazie mam Supre, dosys mocna, a drugim autkiem jest H2, ale ten bardziej na pokaz i duzy bagaznik na audio :D Mimo ze gram na Hard, to wydaje sie ze jest latwiej niz w 1 czesci, tam czasem malo klawiatury za okno nie wywalilem, tutaj juz sie tak nie nerwuje 8) Czasem trzeba powtorzyc wyscig czy dwa, no ale co robic :D Co do bledu przy instalacji patcha, to trzeba poprostu miec oryginalny plik .exe 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...