qqwwq Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 @Dziobak: Musisz mieć Visual Rating na poziomie 6. Dopiero wtedy, pojawi się propozycja trafienia na okładkę jakiegoś magazynu i dalsze propozycje wyścigów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczala Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Mam pytanko do tych co już przeszli NFSU2. Otóż własnie skończyłem gierke. Mam ok 67% gry i nie mam już wyścigów. Mam wszystkie okładki i 100% częsci, ale cały czas mam zablokowane WIDEBODY KIT. Co należy zrobić aby je odblokować?! Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emotsetung Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Body pewnie odblokowuje sie pod koniec ja daje jekies 85 - 90 % przejscia giery . Zauwazylem ze macie w roznych momentach koniec scenariusza nie ktorzy po 67% a nie ktozy po 70 % . A teraz z innej beczki DYNO RUN rulez mozna niezle wykozaczyc bryke sobie jak ktos lubi grzebec . Teraz pytanko propo garazu mozna sie pozbyc fury z garazu bo z tego co zauwazylem to jest tylko 5 miejsc a tyle bryczek :[ . Jesli mozna to jak bo kupilem nowa celice i jak niezle smigala w 1 tak tutaj nadaje sie na plaster straszna lipa !!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisheer Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Mam ten sam problem po skonczeniu gry tyle ze mi pokazuje ze mam 63% gry za soba... pytanie gdzie te 37%??? Przeciez w tej karierze juz nic nie mozna zrobic... Tak samo nie mam Wide Body Kits... tylko w opcji customize przy samochodach do Quick Race moge sobie go zainstalowac w karierze brak, a co najciekawsze nie mam sporej ilosci tras odblokowanych... Po prostu zastanawiajace. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Ktoś pisał że skyline odblokowuje sie od 51& gry a ja mam 56 i się kjescze nie odblokował :x co jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiara Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Mam ten sam problem po skonczeniu gry tyle ze mi pokazuje ze mam 63% gry za soba... pytanie gdzie te 37%??? Przeciez w tej karierze juz nic nie mozna zrobic... Tak samo nie mam Wide Body Kits... tylko w opcji customize przy samochodach do Quick Race moge sobie go zainstalowac w karierze brak, a co najciekawsze nie mam sporej ilosci tras odblokowanych... Po prostu zastanawiajace Poprostu musisz troche pojezdzic swoja super bryka po calym miescie i poszukac ukrytych tras. Napewno sie znajdzie kilka ( nascie ? ) Mnie ciekawi inna sprawa...przyszla do mnie wiadomosc, ze moge placic za wiadomosci o ukrytych wyscigach i bedzie mi sie to pokazywalo na mapie. Wie ktos co trzeba kupic zeby to dzialalo ? odwiedzilem wszystkie sklepy i nic pasujacego nie znalazlem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 HEJA WSZYSTKIM !!!!!!!!! mam prośbe powiedżcie panowie gdzie znajde w opcjach swoje statystyki: ile juz procent ukonczylem itd? z gory dzieki ==> ja narazie zasówam HONDA - tuning w 30% aa ostatnio załozyłem jedne głośnik jak narazie = zakupiłem lexusa :) w sumie jeszcze sie nim nie bawiłem czeka sobie spokojnie w garażu --- aha i jeszcze ejdno pytanie ? w garazu pisze mi tak :auto od sposnora: gdzie ja mamsie po nie zgłosić??? HMMMM pozdrawiam all players --:: NIGHT RIDERS :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 mma pytanie jak sobie radzicie z wyścigami DRAG ? bo u mnei kiepsko wszystkie autka mnie wyprzedzaja mimo że ztuningowałem max autko a mam na easy ustawiony poziom trudnosci prosze o odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emotsetung Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 HEJA WSZYSTKIM !!!!!!!!! mam prośbe powiedżcie panowie gdzie znajde w opcjach swoje statystyki: ile juz procent ukonczylem itd? z gory dzieki ==> ja narazie zasówam HONDA - tuning w 30% aa ostatnio załozyłem jedne głośnik jak narazie = zakupiłem lexusa :) w sumie jeszcze sie nim nie bawiłem czeka sobie spokojnie w garażu --- aha i jeszcze ejdno pytanie ? w garazu pisze mi tak :auto od sposnora: gdzie ja mamsie po nie zgłosić??? HMMMM pozdrawiam all players --:: NIGHT RIDERS :)) Czytaj kilka postow wyzej !!!!! . Wcisnij " T " jak brykasz po miescie a jesli chodzi o garaz to znaczy ze mozesz pobrac jeszcze jedna bryke w salonie a reszta jest na klude jak widzisz . Bo jak bierzesz bryke to nie wiem czy zauwarzyles ale kasy ci nie ubywa . Timmon- czym pomykasz uzywasz nosa i czy lapiesz sie na zderzak z kims szybszym ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 he staram sie wepchnąć pomiedzy twa pędzące samochodziki albo jak mnie pcha drugi samochód to tak pokonywałem wcześniej ten wyscig a teraz jakos nie moge przejść niewiem czemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiara Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 W dragu to jest tak, ze trzeba sie lapac na PERFECT SHIFT, wtedy nawet troche slabsza fura mozna objechac typow. Innego wyjscia nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 No to wrzucaj dobrze biegi i uzywaj nitro na starcie :) Kiedy odblokuje sie nissan skyline :? mam juz 57% gry ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Kiedy odblokuje sie nissan skyline :? mam juz 57% gry ;]U mnie już jest a mam 52%. Przechodź URLe ! Najbardziej mnie w tej grze wkurza, że muszę montować części które mi się zupełnie nie podobają tylko aby mieć te gwiazdki cholerne :? IMHO bez sensu.......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Mi dopiero odblokował się subaru impreza :? ale gram dalej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biedron Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Dziobak mnie tez to denerwuje. Caly samochod w badziewnych nalepkach tylko po to zeby byl wiekszy RATE ;/ A co do dlugosci gry to ci co mowili ze krotsza od jedynki moim zdaniem nie maja racji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Gra jest dłuższa od częsci pierwszej :) w jedynce było chyba 112 wyścigów a ja na 58% mam juz wygranych 130 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisheer Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Dobra juz wiem jak uzupelnic te pozostale procenty po przejsciu gry... Wchodzimy w kariere... i w garazu wybieramy "World Map" , tam wypisany bedzie status poszczegolnych wyscigow przejechanych i nie przejechanych... jezeli jakiegos nie ukonczylismy wystarczy kliknac i sie scigamy... zero przeszukiwania calego miasta zero meczenia:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Odnosnie trybu DRAG. Mam od samego poczatku mam tylko jeden samochod - Nissana 240SX, aktualnie upgrade'y na pro i ani razu nie mialem problemu w tym trybie. Nigdy nawet nie widzialem, zeby jakis samochod w dragu mnie wyprzedzil, czy to na starcie czy na trasie. Poki co lepszego samochodu w grze nie udalo mi sie znalezc, a odblokowanych juz troche mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Mi dopiero odblokował się subaru impreza :? ale gram dalej :)A ja jeszcze go nie mam. Chyba się w różnej kolejności musza odblokowywać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 No to może mi nie chce sie ten skyline odblokować bo większośc wyścigów mam compled :) jestem w stage 5 i mam jescze z 15 wyścigów z niej do wygrania a juz 60% gry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisheer Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Tu nie chodzi o przejechanie wszystkich wyscigow wystarczy ze sie skupisz na URL'ach za kazdego dostajesz samochod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Tu nie chodzi o przejechanie wszystkich wyscigow wystarczy ze sie skupisz na URL'ach za kazdego dostajesz samochod Mylisz się, przed chwila na mapie miałem 5 URL'i i wygrałem pierwszy - dostałem subaru impreze :) za wygrane następne 4 nic mi sie nie odblokowało :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 @ Clares bodajze na 63% sie odblokowuje skyline :) @ Fisheer - BIH THX za podpowiedz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisheer Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Moj drogi nie myle sie... Subaru Impreza jest ostatnim samochodem jaki mozesz odblokowac w NFS ... Przykra wiadomosc ale prawdziwa... a ilosc procent ukonczenia gry nie ma wplywu na tak defakto na to ile sie ma samochodow. Uwierzcie mi przeszedlem gre i mam juz 78% ukonczonej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Aha no to lol :) mam subaru a nissana nei mam :? coś nie gra :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczala Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Kurde nie wiem co jest grane. Przeszedłem gre mając 67% ukończonej gry. Mam 3 samochody na FULL, wszystkie okładki, częsci itp, ale nie moge znaleźć żadnych wyścigów do pojechania :/. Wprawdzie wcześniej bardzo dużo ukrytych pojechałem (bo to była łatwa kaska :D). Nie wiem co mam zrobić aby grać dalej, no i cały czas nie mam WIDEBODY :? Co mam zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisheer Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 To co napisalem kilka godzin wczesniej... "Dobra juz wiem jak uzupelnic te pozostale procenty po przejsciu gry... Wchodzimy w kariere... i w garazu wybieramy "World Map" , tam wypisany bedzie status poszczegolnych wyscigow przejechanych i nie przejechanych... jezeli jakiegos nie ukonczylismy wystarczy kliknac i sie scigamy... zero przeszukiwania calego miasta zero meczenia:)" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Ale także zero kasy za wygrane wyścigi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisheer Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 No coz zero kasy gdyby sie cielo we wszystko podczas samej kariery a nie po jej ukonczeniu to z pewnoscia kasa by szla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczala Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Dzięki za pomoc. To rzeczywiście rozwiązało problem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...