lukas666 Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Witam ! Mam Karte Ati RADEON 128 mb 9200SE i jak moge wlaczyc te opcje efektu Kropli wody na ekranie ? nie mozesz bo twa karta nie ma dx 9.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavito Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Mam problem. Dopiero co zacząłem grać w tą wspaniałą gierę i już niewiem o co chodzi ??? Kupiłem autko,wygrałem wszystkie kółeczka (wyścigi) i niewiem co dalej ??? Na mapce mam tylko : Performance Shop,Garage i Car Lot ??????????? Czy ktoś mi pomoże ??? Z góry bardzo dziękuję................ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 A ja i tak najbardziej lubię moją Miate ... przeszedłem nią 1 i teraz robie 2 ... Jak dla mnie najlepsza bryka ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Mam problem. Dopiero co zacząłem grać w tą wspaniałą gierę i już niewiem o co chodzi ??? Kupiłem autko,wygrałem wszystkie kółeczka (wyścigi) i niewiem co dalej ??? Na mapce mam tylko : Performance Shop,Garage i Car Lot ??????????? Czy ktoś mi pomoże ??? Z góry bardzo dziękuję................ Weś wykup do swojej bryki wszystko ze sklepów :) lub kup sobie nowy wóz :) UPDATE: I ja sie pochwale ukończeniem gry w 100% :) A tym sobie jeździłem: (kliknij aby powiększyć) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 oto moja RX8 ;) http://members.lycos.co.uk/grzesiukrajewsk...ski/RX8_zzz.JPG http://members.lycos.co.uk/grzesiukrajewsk...ki/RX8_zzz1.JPG http://members.lycos.co.uk/grzesiukrajewski/RX8_2.JPG :twisted: po 1) brzydka 8) po 2) RX7 lepsza :P ee tam, ja wole renesis zamiast 13B :P ... brzydka?:P czemu? mi sie wydawało ze do niej nie pasują zadne pługi i spojlery ani szpanerskie naklejki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 kurna szalg mnie trafi jest weekend, wreszcie mam czas aby pograc a mam 26% gry i 0 wyscigow, ktos pomoze co zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 kurna szalg mnie trafi jest weekend, wreszcie mam czas aby pograc a mam 26% gry i 0 wyscigow, ktos pomoze co zrobic? Masz wszystko ze sklepów kupione? Musisz mieć odpowiednią ilość gwiazdek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 mam 2 z hakiem... chyba wszystko oprocz tych smiesznych naklejek jedno auto stuningowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Ja miałem tak , że nie miałem wyścigów to kupiłem navigatora przejechałem 3 wyścigi i bylo juz luz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 ale SUVow tez nie mam :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 ale SUVow tez nie mam :/ No to amsz problem, kombinuj bo coś napewno masz nie zrobione. Wciśnij sobie klawisz t i zobacz statystyki danej lokacji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 zrob mi mapke gdzie jest Car Specialities Shop bo mam tylko5 obiektow Car lot/Body Shop/Performance shop/graphics shop/garage moze tam cos powinno byc, ale nie mam tego na mapie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biedron Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 ale SUVow tez nie mam :/Tak dla formalnosci : wiesz ze zeby zobaczyc SUVy musisz jechac SUVem ? ;p Masz wszystkie sklepy ? Bo jak nie to nie masz odkrytych czesci a to znaczy ze nie mozesz ulepszyc samochodu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Moja mapa po ukonczeniu gry :> Chciałeś masz :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Nie masz wszystkich sklepow ;P O ile dobrze patrze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 wiem, bo nie jezdiłem po mieści szukać ich :) a po co je wszystkie :) i tak gre da sie ukończyć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 DZIEKI WIELKIE ! to bylo to teraz mam prawei 4 gwiazdki !:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 DZIEKI WIELKIE ! to bylo to teraz mam prawei 4 gwiazdki !:D No widzisz każdy problem da się rozwiązać, trzeba tylko pokombinowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwczan Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 fajny ten nfsu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Weś usuń tą wiadomośc, bo jak moder zobaczy to juz sobie nas nie powitasz :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 cytuj wiadomosci bo nei wiadomo do kogo piszesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 cytuj wiadomosci bo nei wiadomo do kogo piszesz :) Specialnie nie cytowałem :) ten dokogo to było , się domyślił bo juz zmienił post :) a ja nie chciałem zostawic śladów po łamaniu regulaminu :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Albo w full poprawili obsługe kierownicy, albo zacząłem inaczej jeździć... to takie pierwsze spostrzeżenie. Przeciwnicy oszukują - nie, żeby byli mocni, ale jak rozwalę jednego (wepchnę go pod samochód, obróce itp.), to dogania mnie prawie od razu i już tak zostaje za mną, chyba, że sam się rozwalę... Na URLach czasem mi przycina - to bez sensu, bo tam to już najmniej grafiki jest. W ogóle, to gra mi nie chodzi najlepiej - może to wina sterowników, bo widziałem, że ktoś z radkiem 9800pro narzekał... Cofanie pod hamulcem to najgłupsza rzecz jaką mogli wymyśleć - no ale w końcu to arcade... Kręciołki na felgach to straszna wiocha, tak samo jak hydraulika w samochodzie sportowym... Czemu nie są dostępne wszystkie akcesoria w sklepach - przecież i tak kasa jest ograniczeniem - po co mi takie sklepy - nie widze specjalnie różnicy pomiędzy NFSU 1 - powinien być chyba wolny wybór... Samochody są darmowe - super!! Żeby w życiu tak było... No dobra, ale jeździ się fajnie, prosto i efektownie i o to w sumie chodziło - gdyby nie było tak kolorowo i gdyby gra lepiej chodziła na moim sprzęcie, bo grafika nie jest na wysokim poziomie w końcu. Może w końcu uda mi się to przejść, bo wyścigów jest więcej niż sporo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 cytuj wiadomosci bo nei wiadomo do kogo piszesz :) Specialnie nie cytowałem :) ten dokogo to było , się domyślił bo juz zmienił post :) a ja nie chciałem zostawic śladów po łamaniu regulaminu :> to pisz na prv :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 moja finalna i calkowita mapa wyglada tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 R.i.P nie chwal sie :lol: Jak by mi się chiało to też mógłbym odkryć wszystkie sklepy :) nawet koło nie których przejeżdzałem i ich nie zaznaczałem :) bo po co :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 po to zeby odblokowac jakies padla :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Wbijam w te rzeczy :> Liczy się sam gra, bo tuning lepiej mi się w częsci pierwszej podobał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Sorry że pytam, ale zaraz będę miał formata, i potrzebuje pilnie się dowiedzieć gdzie są ''save-y'' z gry Need For Speed Underground 2 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...