grzesiu Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 R.i.P a gdzie Megalow Parts? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 hmm czyzbym cos przeoczyl? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 no.. chyba, bo jak zobaczylem ze dalejsz mapke, odrazu chcialem megalow zobaczyc gdzie jest, bo sam jescze nie znalazlem, ale u ciebie tez nie bylo (a w emailu ktory doszedl nigdzie nie pisalo gdzie jest, tylko co w nim jest) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 hmm czyzbym cos przeoczyl? 8O no raczej tak, bo w miescie są chyba dwa czy jeden sklep Megalow Parts, tylko sam nie wiem co w nim jest ani gdzie on jest :lol: a mam 36% gry...(i RX8 :banan: :banan: :banan: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Sorry że pytam, ale zaraz będę miał formata, i potrzebuje pilnie się dowiedzieć gdzie są ''save-y'' z gry Need For Speed Underground 2 ?? Powie mi ktoś, bo musze szybko przegrać sejwy, bo formata trzeba robić :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 C:Documents and SettingspocaUstawienia lokalneDane aplikacjiNFS Underground 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczala Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Megalow part jest jeden! i to jest Performance shop w centrum miasta (ten z lewej) - spójrzcie na szyld nad sklepem!! TAm jest taniej ale nie ma 3 cich levelow :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 hehehe ja głupi juz od dawna miałem ten sklepik :D tylko myslałem ze to zwykły performance shop... http://members.lycos.co.uk/grzesiukrajewsk...low%20parts.JPG link do screena z zaznaczonym sklepem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 C:Documents and SettingspocaUstawienia lokalneDane aplikacjiNFS Underground 2moze mi ktos zarzucic seva z konca gry gdzie sa wszystkie fury?? bo ja nie przepadam za wyscigówkami ale moj mały brat tak a on za bardzo poprzechodzic nie moze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RIPPER- Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Nowy jestem na Forum witam wszystkich... Pytanie moje odnośnie osiaganych predkosci FPS itp... Mam Celerona 2000 na plycie GIGABYTE 8IPE1000 do tego 256 ramu i Maya Radeon 9000Pro. Zestaw chyba nie jest bardzo archaiczny, ale grajac w NFS U2 zmieniam zdanie na jego temat. Gra chodzi dramatycznie wolno nawet w 640x480 z wylaczonymi detalami. Padaczki mozna dostac. Catalyst 4.11 ewentualnie nowe omegi Win XP SP2. Cos mozecie poradzic poza zmiana grafiki i procesora?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 a w którym sklepie są "Body Kity" ??? bo już mam 100% odkryte a body kitow nie ma :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 kwile pogralem ale nie moge znalezc jedenej rzeczy, gdzie jest ta zakladka co by sprawdzic ile procent giery juz sie ukonczylo ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 kwile pogralem ale nie moge znalezc jedenej rzeczy, gdzie jest ta zakladka co by sprawdzic ile procent giery juz sie ukonczylo ??Było już x razy :? T wcisnij w explore mode Ja dziś przy 74% dostałem komunikat, że ukończyłem grę :) Rozumiem, że żeby mieć na 100% muszę przejść wszystkie wyścigi z garażu...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Nowy jestem na Forum witam wszystkich... Pytanie moje odnośnie osiaganych predkosci FPS itp... Mam Celerona 2000 na plycie GIGABYTE 8IPE1000 do tego 256 ramu i Maya Radeon 9000Pro. Zestaw chyba nie jest bardzo archaiczny, ale grajac w NFS U2 zmieniam zdanie na jego temat. Gra chodzi dramatycznie wolno nawet w 640x480 z wylaczonymi detalami. Padaczki mozna dostac. Catalyst 4.11 ewentualnie nowe omegi Win XP SP2. Cos mozecie poradzic poza zmiana grafiki i procesora?? Pozdrawiam co mozna polecic, generalnie to mozna zmienic w twym konfigu, procek i dodac 512 mb ram, jak nie srasz forsa ( jak wiekszosc polakow w tym i ja) to sprzedaj celka i kup tez celka tylko z serii d, dobrze sie kreca i maja przyzwoita wydajnosc, niestety 768 mb ramu przydaje sie w wiekszosci nowych gierek i tu nic sie nie poradzi chociaz nfsu2 powinien dobrze smigac na 512 mb, co do grafy nie jest jeszcze taka zla, jak zmniesz proca na cos ludzkiego to powinno to ladnie biegac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thugboy Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Witam ! Mam pytanie jak zoptymalizowac lub ustawic w grze ustawienia zeby grafika byla plynna i Ladna ? Mam sprzet : Procek : Althon Xp 2,0 ghz 512DDR ram Radeon 9200 128mb ? I jak mozna lub co to jest DX 9 ? zeby byly lepsze efekty np. Krople deszczu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michal_ Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Ja mam pytanie. Przeszedłem gre mam 78 procent. I nie mam odblokowanych niektórych części na levelu 3 w preformance jak je odblokować?????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Witam ! Mam pytanie jak zoptymalizowac lub ustawic w grze ustawienia zeby grafika byla plynna i Ladna ? Mam sprzet : Procek : Althon Xp 2,0 ghz 512DDR ram Radeon 9200 128mb ? I jak mozna lub co to jest DX 9 ? zeby byly lepsze efekty np. Krople deszczu ? dx 9.0 to po prostu api graficzne, ale twoj procesor graficzny na karcie radeon 9200 nie obsluguje dx 9.0 wiec kropli deszczu nie zobaczysz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 w którym sklepie są "Body Kity" ??? bo już mam 100% odkryte a body kitow nie ma :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 hmmm a jak zagrac online? gdzie sie trzeba zarejestrowac...? kompletnie nie wiem jak sobie z tym poradzic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronField Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 cześć Mam problem z nowym nfs. Posiadam karte radeon 9550( C 4.9) i przy wszystkich rozdzielczościach nawet z zwiększonymi detalami piksele są bardzo widoczne. Co mam zrobić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Pochwale sie brykami... No to moje dwie bryczki HEHE CIVIC http://realitynet.mod4.us/spider/NFSU2/CivicA.jpg http://realitynet.mod4.us/spider/NFSU2/CivicB.jpg SUPRAAAAA I Love this car http://realitynet.mod4.us/spider/NFSU2/SupraA.jpg http://realitynet.mod4.us/spider/NFSU2/SupraB.jpg Gram w 1024x768 - 6x AA, 16x Anizo :D HEHE i jest very smooth :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RIPPER- Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 lukas666 dzieki za odpowiedz... z kasa faktycznie jest dramatycznie... narazie chyba pogram padaczka i postaram sie pozyczyc jeszcze 256 ramu zeby zobaczyc jak bedzie :/ nie wiem czy na laptopie nie bedzie mi chodzilo lepiej ... P4m 1.7 256ddr i Radeon 7500 Mobile 32MB... mam 2 kompy i na zadnym sie grac nie da ehhh nic tylko sprzedac zlom i kupic ps2 i pograc jak czlowiek :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freez Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 A jakim autem jezdicie w dragach? Normalnie jezdże Hondą Civic ale na dragi jest zasłaba i mniie wyprzedzają. Stuningowałem sobie Nissana 350, władowałem wszystkjie rzeczy co moge z performance i jak jade nim w dragu to rzuca nim jak cholera, tak jakbym pływał:) Jakie jest najlepsze do tego auto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 mam problem...jak grac online gdize sie nalezy zarejestrowac bo tam chce jakis login EA czy cos...://// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 A jakim autem jezdicie w dragach? Normalnie jezdże Hondą Civic ale na dragi jest zasłaba i mniie wyprzedzają. Stuningowałem sobie Nissana 350, władowałem wszystkjie rzeczy co moge z performance i jak jade nim w dragu to rzuca nim jak cholera, tak jakbym pływał:) Jakie jest najlepsze do tego auto? ja jeżdże RX8 i wygrywam bez wiekszych problemów. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Ja jezdze Skylinem GTR i zaczynam sie nudzic. Przez pierwsze 2 zakrety goscie trzymaja sie jakos a pod koniec wyscigu juz zostaja 20-40s w tyle. :? O grze moge powiedziec tylko jedno. Zabijacz czasu na maksa. Jak narazie fajnie sie gra ale jest od cholery bledow. Np. jak sie jedzie na jakims biegu przy 5k obrotow i sie zredukuje na nizszy to ma sie juz full czyli 10k a po wrzuceniu wyzszego jest juz 7,5k. Ktos mi wyjasni gdzie przepada podczas zmiany te 2,5k obrotow???? Wedlug mnie to gra jest przejaskrawiona. Powinni wywalic droge ktora sie swieci jak psu jajca a wpakowac moc obliczeniowa w fizyke jazdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 co daje patch 1.1 ? mam problem z grą - otóż czasami w menu i w czasie gry zastyga mi obraz na pare sekund,a czasem wyłącza mi obraz (słychać że gra pracuje ale ekran czarny,monitor pracuje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 ehh...zaciełem sie :[ 44% i RX8, ponad pięć gwiazdek reputacji a nie mam zadnych wyscigów na mapie juz :[ ... HELP! :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwolu Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 WItam, mam problem, ukonczylem gre na 100%, jest napisane ze upgrades tez na 100% wszytskie covery i gazety mam wszystkie sklepy tez w world map tez wszytsko przeszedlem...a pozostaje mi nie odkryte WIDE BODY KIT...dlaczego ? jak to odblokowac ? Dzieki z gory za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emotsetung Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Scigacie sie czesto na freestyle po ulicach ?? . Ja mialem taka akcje ze objechalem babke na lotnisku a ona zadzwonila i powiedziala ze ma dla mnie jakies ekstra czesci pojawila sie gwiazdka ale ja jadac po drodze jeszcze machnolem draga i gwiazdga znikla i sie wscieklem . Teraz szukam Dziewuszki po okolicach a jej nie mama buuuuuuuuuuuu . Zakochalem sie :lol: Gdzie moje dodatkowe obiecane czesci poczulem sie oszukany i zdradzony - mamy motyw milosny w NFSU2 :lol: he he Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...