Drag1 Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 super mam problem , mam 34% skonczonej gry odkrylem wszystkie sklepy , stage 2 mam wszystko completed , do autka kupilem wszystko co bylo w banku mam 630 dolcow a wyscikow jak nei ma tak nie ma chyba od godziny zaden sie nie pojawil no zesz w pizdu co mam w takim razie zrobic zeby sie pojawily? outrunow pare wygralem , cale czas przychodza mi jakies maile ktorych nawet nie czyta glownie z body shop o jakis pierdulkach , auta napewno nei zmienie nie mam kasy:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 super mam problem , mam 34% skonczonej gry odkrylem wszystkie sklepy , stage 2 mam wszystko completed , do autka kupilem wszystko co bylo w banku mam 630 dolcow a wyscikow jak nei ma tak nie ma chyba od godziny zaden sie nie pojawil no zesz w pizdu co mam w takim razie zrobic zeby sie pojawily? outrunow pare wygralem , cale czas przychodza mi jakies maile ktorych nawet nie czyta glownie z body shop o jakis pierdulkach , auta napewno nei zmienie nie mam kasy:/musisz zapewne więcej gwiazdek mieć, napewno da się coś jeszcze kupić. Jak nie masz kasy to musisz jeździć outruny i jakoś zarobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopenowski Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Witam ja mam taką problem że mi wychodzi z gry :cry: po skończonym wyscigu i zapiasaniu, gry oczywiście niezawsze. ale jak to rozwiązc?. Mówie odrazu że nie przeglałem tych 44 stron. wątek śledze dopiero od 42. Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Witam ja mam taką problem że mi wychodzi z gry :cry: po skończonym wyscigu i zapiasaniu, gry oczywiście niezawsze. ale jak to rozwiązc?. Mówie odrazu że nie przeglałem tych 44 stron. wątek śledze dopiero od 42. Prosze o pomocNo tez mam to. Wylaczenie programow tle troche pomaga bo wywala rzadziej ale etz wywala :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Panowie ta gra strasznie rozgrzewa kompa (proca, grafe i mobo), wiec jak macie slabą wentylacje to wam sie zwyczajnie przegrzewaja bebechy i giera wywala na pulpit. Przykladowo po U1 temp proca mialek ok 46-48-stopni, a po U2 potrafi dojsc do 53 !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToRo999 Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Przglądałem ostatnie 15 stron ale nic nie znalazłem. Mam problem. Chcę zrobić format lecz nie wiem gdzie są save :roll: Od razu mówię, mam 98 i nie ma w Moich dokumentach 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 co do tempeeratury to masz racje, U2 grzeje sprzet - jak dlubie cos w windowsie to mam ok (proc)46 i (socket)37 jak gram proc wzrasta to 49 a socket do 42 ....... ALE, NIE WIERZE ZEBY TO BYLA PRZYCZYNA WYWALANIA SIE DO WINDOWSA !! - lekkkoo nie realna sprawa - !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 ciekawie macie, u mnie cpu tylko o 2 st. wzrasta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emotsetung Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 a u mnie o 6-8 stopni ale mam na core 1,55 wiec nie dziwie sie wczesniej tak jak u RIP'a 2 stopnie i skała . Brykam sobie HONDZIA i powiem wam ze to zajebista furka jest tak jak w jedynce . Pobieralem juz kilka samochodow ale takie porazki np AUDI A3 , Lexus - kaszanka kiepsko sie prowadzi . IMHO Infiniti ma duzy zapas mocy chwile sie bawilem i jest niezla . Caly czas czekam na EVO i Impre i nic a mam juz 50 % Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minerek Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 heh mam prosbe,gr ktos w to przez neta?? jak rejestrujecie sie na EAGAMES? kurde mam problem z keyem ale nie piszcie zebym kupil pelna bo na bank tego nie zrobie,jak widze ta grafike...te pixele na drodze...eh..<bez komentarza>prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biedron Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 To co ty od nas chcesz ?;o Zeby ktos kto kupil oryginal podal ci keya ? Bo nie bardzo rozumiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emotsetung Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 To co ty od nas chcesz ?;o Zeby ktos kto kupil oryginal podal ci keya ? Bo nie bardzo rozumiem... Ta no wlasnie co ty chcesz co !!! :) Jeszcze ta grafika ja nie wiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopenowski Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Panowie ta gra strasznie rozgrzewa kompa (proca, grafe i mobo), wiec jak macie slabą wentylacje to wam sie zwyczajnie przegrzewaja bebechy i giera wywala na pulpit. Przykladowo po U1 temp proca mialek ok 46-48-stopni, a po U2 potrafi dojsc do 53 !! to raczej nie od tego. instalowałem to na innych kompach np na pIII 866 gdzie temp. wynosi 39 stopni podczas gry i też wywala . jutro bede miał inna wersje to zobacze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Na moim kompie gra sie przyjemnie w 1024x768 x max detale bez Full Screen Anti-Aliasing. Jak sobie pomyslę, że GeForce 4 to 2002 rok, początek roku, to całkiem nieźle się ta karta sprawuje :) FPS: 15-30. :) Teraz mam wiatr okna i pocek ma 35C tak jak i płyta :) podczas gry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavito Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Witam ! Do czego służy Hydraulika w aucie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 hmm, ja mam już 55% i ostatni wóz Subaru WRX odblkowane tak samo Lancer EVO i Skyline :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biedron Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Witam ! Do czego służy Hydraulika w aucie ??? Do tego zebys mogl sobie nim pobujac prawo lewo przod i tyl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha77 Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Mam problem bo czasami gierka wychodzi mi raptem do Windowsa, czy ktoś się z tym spotkał, co z tym zrobić. Mam P4 3.0 z GeForce 6600 GT 512 Ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 ogolnie lipa ta gra , ani grafa ni miodonosc . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heliks Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Witam wszystkich Mam pytanko....Czy wie ktos moze czy istnieje mozliwosc usuniecia samochodu z garazu?? Jesli tak to byłbym :D wdzieczny za udzielenie wskazowki jak to zrobic...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 heh mam prosbe,gr ktos w to przez neta?? jak rejestrujecie sie na EAGAMES? kurde mam problem z keyem ale nie piszcie zebym kupil pelna bo na bank tego nie zrobie,jak widze ta grafike...te pixele na drodze...eh..<bez komentarza>prosze o pomoc 1. kup sobie mózg 2. jak Ci się gra nie podoba (piksele) - to po cholerę ją kradłeś? rozwala mnie takie gadanie: nie kupię gry bo coś mi się w niej nie podoba, ale po sieci to chcę sobie pograć. walnij się w łeb młotkiem i to mocno ban dla ciach!iarza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavito Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Witam ! Do czego służy Hydraulika w aucie ??? Do tego zebys mogl sobie nim pobujac prawo lewo przod i tyl :PAle podczas jazdy ???????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOzi]K[ Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 1.czy ktos puszczal nfsa ug2 na celerenie 2ghz,128ram i gf2mx 64ram?czy jest po co kupowac ta gre na takiego kompa? 2.ile zajmuje miejsca na dysku? 3.czy "jedynka" ug chodzi bez instalacji?tzn czy jak by robic formata to pozniej bedzie chodzil czy trzeba instalowac i ile zajmuje na dysku? 4.czy w ug2 jest wersja lan? i czy w ug1 da sie grac na lanie?? dzieki narazie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopenowski Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 1 nie wiem 2coś koło 1.7 GB (zalezy jak instacja sie wybierze 3nie wiem 4tak nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biedron Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Witam ! Do czego służy Hydraulika w aucie ??? Do tego zebys mogl sobie nim pobujac prawo lewo przod i tyl :PAle podczas jazdy ????????Tak. Trzymasz J lub H i nawalasz w strzalki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 W jaki sposob zdobywacie czesci unikatowe? Ja dodam od siebie, ze jak na razie dostalem unikaty, po wygranych Outrunach. Z czego unikaty BODY po wygraniu Outruna z oznakowanym autem (pomaranczowy trojkacik), a unikat PERFORMANCE po wygraniu Outruna z nieoznakowanym autem. JEsli wiecie w jaki inny sposob zdobyc unique, to piszcie. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_TVS Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Na moim sprzęcie high 1024x768 i bez AA mam 25 fps. Czy to możliwe ? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Czy ktos mógłby podżucić jakies savy na 100%???, kariera mi sie już znudziła a nie moge nigdzie tych savow znaleść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maslak Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 mam juz ta gre i mam problem z nia nie wiem czemu ale grafika jest straszna ... same piksele ... jedynie model samochodu wyglada normalnie reszta szkoda slow zobaczcie na screenie ... detale wiekoszci na medium-high ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emotsetung Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 czyt posty jest patch 1.1 na te kafle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...