Poyep Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 (edytowane) ale ja juz nie mam pieniązków na te naklejki... hlip hlip mam 8 dolarów!!!! da się sprzedać jakieś autko swoje?? :mur: Edytowane 21 Stycznia 2005 przez Poyep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 (edytowane) Witam serdecznie ma ktos Underground 2 Mega Pack lub cale sejwa albo wie jak cofnac gre o deczko do tylu chodzi o to ze wjechalem do sklepu z autkami i kupilem nowe autko i zaminilo mi to co miałem odszykowane na to nowe z salonu ktore nic nie jest ztunigowane a kaski mam malo :( wie ktos co z tym zrobic ?? Edytowane 20 Stycznia 2005 przez yogurcik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XWOJCIECHX Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 houk :) dorwałem nową kartę -- radek 9800 więc się zabrać chcę do nfsu2 -- bo odstawiłem na razie na poołkę diablo 2 -- i mod-a zyel i gry fpp -- hl2 czas zagrać w coś wyścigowego nie :) -=-- chamoow nie prosze o chamskie odzewy teraz pytania -- bo w 1 nie grałem --- tylko nie piszcię , żem .......... ; każdy może o każdym myśleć sobie co zechce ale nie musi się nawzajem od razu obrażać i ubliżać drugiej osobie -- zwłaszcza , że ktos piszę w sprawie pomocy :) a TERAZA DO ŻECZY jaki najleprzy samochodzik na starcie sobie kupić / jak zacząć najlepiej w to - najłatwiej grać -opcja kariery oczywiście jak i co tuningowac -- kolejność proszę jakieś serwery do tey gry może podali byście gg 3036259 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 jaki najleprzy samochodzik na starcie sobie kupić / jak zacząć najlepiej w to - najłatwiej grać -opcja kariery oczywiście 1230251[/snapback] Do circuit najlepsza jest Corolla, wystarczy wejsc online na Ranked i zobaczyc czym jezdza najlepsi. 90% jezdzi Corollą, a pozostali Corsą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Mnie najlepiej się jeździło miatą oraz corollą. Corsa też jest ?? Przeoczyłem...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Mnie najlepiej się jeździło miatą oraz corollą. Corsa też jest ?? Przeoczyłem...... To ja w takim wypadku tez przeoczylem, czy nie wkradł się w ten post jakis błąd ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Bardzo przypomina undera Wiecei co mi sie niepodoba zę niemoge już grac przez neta w undera 1 bo mam zła wersja :] a tragedia ze w undera 2 niema szans bo klucz mam zły :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Przeciez sie mówiło 100 razy CORSA I PEUGOT 106 SĄ W WERSI ANGIELSKIEJ (UK) W (US) NIE MA !!!! jak wypadłem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Lighthouse --- 1.082.306 Best drift score -- 933.296 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertx Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 elo.mam pytanie-czy jest spolszczenie do tej gierki,bo niby cos takiego znalazlem w necie ale slyszalem ze to kon trojanski...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 a po co ci spolszczenie do tej gry? :D przeciez w tej gierce jest na tyle proste ze kazdy powinien zrozumiec :) a tak wlasciwie to chyba niema :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poyep Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 ma ktoś może sejwa z tej gry w momencie ok 50% gry (najlepiej jeszcze tylko z 1 samochodem i kupą siana :) !! ) !! Jeśli tak to byłbym wdzięczny za podesłanie :) matcomp@poczta.onet.pl :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajder Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Mam problem podczas gry on-line. Mam fure stuningowana na maxa (wszystko level 3 unique upgrades), a mimo to goscie odstawiaja mnie na 50 sekund. probowalem grac z trainerem (unlimited NOS) ale i tak nie bylem w stanie ich dogonic, a ponadto przy uzywaniu trainerow zostaje zdyskwalifikowany i nie zarabiam punktow. Pomocy !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Coś jest nie tak :( grę przeszyłem 100% pisze, że wszystkie części mam odblokowane. Samochód ma wszystkie gwiazdki a dalej mam nie odblokowane Wide Body Kits nie wiem, co mam robić ścigam się już z 30 razy z na Out Run i nic :( cały czas jest zablokowane. Jest może na to jakiś PATH lub kod, bo nie wiem, co mam z Tym zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Coś jest nie tak :( grę przeszyłem 100% pisze, że wszystkie części mam odblokowane. Samochód ma wszystkie gwiazdki a dalej mam nie odblokowane Wide Body Kits nie wiem, co mam robić ścigam się już z 30 razy z na Out Run i nic :( cały czas jest zablokowane. Jest może na to jakiś PATH lub kod, bo nie wiem, co mam z Tym zrobić. 1239500[/snapback] Mialem cos podobnego Wide body kit mialem tylko w Customize a w karierze nie... wlasnie nei wiem dlaczego tak jest. Glupie outrony tez jezdzilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Wrocław Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Coś jest nie tak :( grę przeszyłem 100% pisze, że wszystkie części mam odblokowane. Samochód ma wszystkie gwiazdki a dalej mam nie odblokowane Wide Body Kits nie wiem, co mam robić ścigam się już z 30 razy z na Out Run i nic :( cały czas jest zablokowane. Jest może na to jakiś PATH lub kod, bo nie wiem, co mam z Tym zrobić. 1239500[/snapback] a masz odkryte wszystkie zielone sklepy? Sprawdz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Mam wszystkie odkryte i nic :( w Customize jest a w grze nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 (edytowane) a ja mam body kita i to nie jest tryb arcade :lol: _EDIT_ dobra powiem :wink: żeby mieć body kita trzeba grać w trybie "HARD" i ścigać się z kolesiami po mieście jak dobrze trafisz to wygrasz u niego body kita moja furka ma już cały unikatowy silnik, spoiler i body kita :) Edytowane 28 Stycznia 2005 przez MAGIC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set2004 Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 siemka moze mi ktos napisać jak dodać własna muze do NFS u2 ?? podać jakis link do programu bede wdzieczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Acha - byłoby super, własna muza by rozwiązała wiele spraw ;) .... mam już dość słuchania tych samych kawałków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poyep Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 o co chodzi? mam gierke zainstalowaną na D: i nie mage sejwów znależć!!! Powinny byćchyba na C:\ Documents and Settings\ Nazwa\ Dane Alikacji\ i jakiś katalog a tu nic.. może gdzeiśindziej są? POMOCY... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 C:\ Documents and Settings\ Nazwa\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\NFS Underground 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość myszek1990 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Witam kiedys przeszedlem nfsu2 ale mialem format i skosowaly mi sie savy :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: czy jakis dobry czlowiek moglby mi podrzucic sava ze 100% albo blisko 100 na maila myszek1990@tlen.pl bede BARDZO wdzieczny bo nie chce mi sie przechodzic tej samej gierki 2 raz a chcialbym pograc przez siec troszeczke z kumplami. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 a ja mam body kita i to nie jest tryb arcade :lol: 1241373[/snapback] Wierutna bzdura. Poziom trudnosci nie ma tutaj nic do rzeczy. Trzeba jezdzic outrony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 no nie wiem przeszedłem tą gre już 3 razy i tylko na Hard zdobyłem BodyKita więc mówie to bo takie było moje doświadczenie jak grałem na easy i normal nie wygrałem bodykita ani większej ilości unikatów a na hard mam cały silnik z unikatów, spoiler i bodykita to jest gra prosto z PS2 gdzie grając na hard się wszystko odkrywa . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 (edytowane) no nie wiem przeszedłem tą gre już 3 razy i tylko na Hard zdobyłem BodyKita więc mówie to bo takie było moje doświadczenie jak grałem na easy i normal nie wygrałem bodykita ani większej ilości unikatów a na hard mam cały silnik z unikatów, spoiler i bodykita to jest gra prosto z PS2 gdzie grając na hard się wszystko odkrywa . 1244416[/snapback] Ja gre przeszedlem na kazdym poziomie trudnosci i za kazdym razem odkrylem wszystko. Edytowane 30 Stycznia 2005 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Unique upgrades Hoods: 4 wins in outrun level 2. Engine, transmission or tires: 3 wins in outrun level 3. Rims: 6 wins in outrun level 3. Spoilers: 4 wins in outrun level 4. Vinyls: 6 wins in outrun level 4. ECU, turbo or brakes: 9 wins in outrun level 4. NOS, weight or suspension: 6 wins in outrun level 5. Wide body kits.: 11 wins in outrun level 5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Liquid a o co chodzi z tymi levelami ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADEON9500 Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) ja na DRAG - TOR1 mam 22.35sec. :) ktos lepszy ?? moje auto to NISSAN 240sx Edytowane 2 Lutego 2005 przez RADEON9500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 :rolleyes: B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...