Gość kev Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 słuchajcie , gdzie są seve'y w undergroundzie 2 ???? bo nie wiem juz szukałem i szukałem i nic ;(((( pomocy !!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 C:\Documents and Settings\!!USER!!\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Ha, mam ciekawy problem - wiem, że już trochę czasu od wyjścia tej gry minęło, ale odpusciłem ją sobie na dłuższy czas it eraz wróciłem, żeby w końcu skończyć - i tu lol - nie chodzi o to, że mam nie 100% ukończone - problem jest taki, że ostatni URL mi sie nie pokazuje - mam 10 gwiazdek, wszystko na 5 tym etapie przejechane (obowiązkowe), wszystkie magazyny i DVD - i nic - nie mam pojęcia co jest - do ukończenia brakuje mi tylko tego URLa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 sprawdz czy masz czesci do wozu na najwyzszym poziomie. jak tak to sprobuj moze przejechac kilka OUT-RUN-ow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 ej dlaczego na pentium 4 1.6 ghz 256 mb ram ddr i gf 4 64 mb ta gierka chodzi tak samo jak u mnie ???? sprawdzałem i nie wiem , cprzecierz dobrego mam PieCa !!!!! :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 To jest odpowiedź: Grafika:GE FORCE FX 5500 256 MB Kto wie, może na gf 4200 będzie nawet lepiej chodziła...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Na GF4 nie działa część efektów graficznych więc chodzi szybciej, a u Ciebie działa ale masz słabą grafę => więc wydajność się równoważy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Na GF4 nie działa część efektów graficznych więc chodzi szybciej, a u Ciebie działa ale masz słabą grafę => więc wydajność się równoważy... 1372182[/snapback] Jeden efekt, ktorego nie zobaczymy na ti4200 w grze NFS:U2 to... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 ale on ma 800x600 i max detale oprócz exhadenc contrast , ej to co chcesz mi powiedzieć że on ma lepszą grafe ???? zgłupłeś ? a pozatym ge force fx 5500 256 mb to jest słąga karta ???? no weź :/ ja mówie że jemu chodzi i sie nie tnie na najwyższych w grze a u mnie na najwyższych się tnie :/ a właśnie co do mojego kompa , to ile powienienem mieć pkt w 3d marku ???? w 2001 mam 6695 w 2003 mam 1353 ... to chyba mało no nie ????? :/ dlaczego nie wyszukuje mie serverow :( ???? mam wersje 1.2 UK , loguje sie na konto .... a tam czasem wyskoczy tylko 1 server i nic wiecej :( co zrobic ?? pomozcie ? plz /edytuj posty i czytaj regulamin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangiz Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 (edytowane) a właśnie co do mojego kompa , to ile powienienem mieć pkt w 3d marku ???? w 2001 mam 6695 w 2003 mam 1353 ... to chyba mało no nie ????? :/ 1372301[/snapback] Przy tej karcie co w podpisie,sie nie dziwie.Dzialania nazewnictwa marketingowego daja o sobie znac... Karte masz slabsza niz radek9550,a pamieci 256 nie maja tu NIC do rzeczy.Wtopiles... Edytowane 7 Kwietnia 2005 przez rangiz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klmn Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Mam sprzet jak w podpisie (czyli raczej wystarczajacy) i mam taki problem. Gierka sie tnie. Nie chodzi o to ze sa spadki fps tylko tak jakby sie przycinala na ulamek sekundy i pozniej znow dalej. zdarza sie to raz na kilka kilkanascie sekund i jest wku#@!$jace. Spotkal sie ktos z czyms takim ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozaH Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 ?zdefragmentuj dysk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozaH Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Jush za niecałą godzinę będę miał nfs-a na dysku... wreszcie! Jestem ciekaw czy przynajmniej włączy się na RIVIE TNT2 M64 16mb, albo chociaż na gf2mx200...(bo GF4 narazie w serwisie;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Kaeres >> nie chodziło mi 4200ti...coś mi przeczucie mówi że karta o której kev mówił to 4MX...:| KozaH - na 2mx kumpel tą grę przeszedł :)...i to na słabszym kompie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szyme_k1 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Ma ktos jeszcze save do tej gry? Kiedys rypalem cale dnie i mialem przejechane 80% gry ale jakos przestalem grac . Teraz chcialbym se pograc ale gdzies mi zapisy umkely ,a nie chce grac od poczatku :) Jak ktos ma to ladnie prosze o podzielenie sie swoimi osiagamy : :rolleyes: POZDRO! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Mam sprzet jak w podpisie (czyli raczej wystarczajacy) i mam taki problem. Gierka sie tnie. Nie chodzi o to ze sa spadki fps tylko tak jakby sie przycinala na ulamek sekundy i pozniej znow dalej. zdarza sie to raz na kilka kilkanascie sekund i jest wku#@!$jace. Spotkal sie ktos z czyms takim ? 1373198[/snapback] moze jakies uslugi albo programy dzialajace w tle w windows'ie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Jeden efekt, ktorego nie zobaczymy na ti4200 w grze NFS:U2 to... ? 1372219[/snapback] Nie ma :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 moze jakies uslugi albo programy dzialajace w tle w windows'ie ?? 1378496[/snapback] Jeżeli radek 9000 i GF 4 to porównywalne sprzęty to nie zobaczysz kropli deszczu na ekranie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klmn Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 moze jakies uslugi albo programy dzialajace w tle w windows'ie ?? 1378496[/snapback] Polookam jak wroce do domu, ale chyba nic nadzwyczajnego tam nie mam... Dysk nie byl zdefragmentowany za bardzo ale jak to zrobilem to nic sie nie zmienilo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 słuchajcie , potrzebuje savika ale tak gdzieś 50 % gry bo na 49 % mi sie coś przycina i lipa : sdy@poczta.onet.pl pliska!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Dokładnie, na GF4Ti nie ma deszczu na szybie. Nie jestem pewien, wydawało mi się, że na demku były, ale może mi się wydawało ;) Wszystko prócz deszczu (na szybie, normalnie pada) działa ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxjot Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 witajcie ,czy jest możliwość podmiany aut jak np w vice city? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Edytuj i nie kupuj piratów bo się nie opłaca i jest to nieuczciwe!!!! :rulez: A co do grania w internecie to jest sposób którego nie ujawnie bo jest to :legal: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomandarist Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 hmm a ja mam takie pytanko, ile macie fps średnio?? bo mnie na moim sprzęcie z sygnaturki fraps podaje średnią 26 klatek:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TABBO Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 hue hue psycholog zgłaszać nie może bo ma obowiązek dochowania tajemnicy to po pierwsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 hmm a ja mam takie pytanko, ile macie fps średnio?? bo mnie na moim sprzęcie z sygnaturki fraps podaje średnią 26 klatek:( 1382913[/snapback] Przy 1024 i wszystko na max dla 6600gt to i tak nieźle, może powiem tak - górny zakres normy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Na moim sprzecie wyglada to tak: Najmniej klatek na trasie Freemont - 61 fps (srednio) Najwiecej klatek na trasie Bayview Summit - 102 fps (srednio) Gram w 1024x760 Full AA i AF i detale tak na 3/4 (na full datalach jest za ciemno jak dla mnie). Kilka screenów jak to wygląda: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomandarist Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 ehh no i mam doła bo troszke więcej spodziewałem się po tym sprzęcie:( w riddicku np mam 9-21 klatek a w doomie 3 time demo podaje 27fps:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 ehh no i mam doła bo troszke więcej spodziewałem się po tym sprzęcie:( w riddicku np mam 9-21 klatek a w doomie 3 time demo podaje 27fps:( 1383226[/snapback] W riddicku zmień shader model 2++ na 2 (bez plusów) - będziesz miał w 1024 i wszystko na max duuużo więcej fpsów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomandarist Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 no własnie ten problem że mam zmienione, na 2,0++ mam 7-9 czasami spada do 3:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...