Skocz do zawartości
OLAF_SKARPA

NFS: UNDERGROUND 2

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem. Po przeinstalowanie sterow gra sie nie odpala. Do tej pory dzialala jak nalezy ale jak zainstalowalem nowe stery do grafiki nagle lipa i blad pt: 001d24c0. Wie ktos moze o co chodzi??

GF 3 TI 200

AMD ATHLON XP 1700

512 Ram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko jedno pytanie, czytalem recenzje itp itd, wymagania tez teoretycznie znam, ale ciekawi mnie na jakich sprzetach wy graliscie i czy miesliscie problemy z gra z powodu malej ilosci ramu czy cos?

moj obecny sprzet to sempron 2,5, 512dr, gf6600

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko jedno pytanie, czytalem recenzje itp itd, wymagania tez teoretycznie znam, ale ciekawi mnie na jakich sprzetach wy graliscie i czy miesliscie problemy z gra z powodu malej ilosci ramu czy cos?

moj obecny sprzet to sempron 2,5, 512dr, gf6600

1593206[/snapback]

Ja gram na tym sprzecie co ponizej, w max detalach, 1024x768 i antyaliasingu właczonym na max, wszystko płynnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesc mam do was pytanie w pierwszej czesci wspanialej gry nfsu byla honda s2000 od pierwszego wejzenia zakochalem sie w tym aucie gdy wyszlo nfsu2 polecialem do sklepu i kupilem ja gralem calymi dniami i noca zeby przejsc no i gdy juz zaliczylem cale 100% gry rozczarowalem sie w tej grze nie bylo hondy s2000 myslalem ze mnie szlag trafi wiec zajzalem do katalogu z gry tam gdzie sa zainstalowane auta i okazalo sie ze jest tam folder z hondy s2000 czemu jej nie ma w grze a moze ktos ja ma niech sie podzieli informacjami jak to zrobil z gory dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma tego samochodu i nigdy nie było, jest jakiś przypadkowy plik vinyls i tyle podejżewam że w jakiś sposób mógł się przekopiować z U1 ( ja mam oba nfs-y zainstalowane ) a jeżeli nie to być może twórcy nfs przewidzieli że znajdzie się jakiś koleś co przekopjuje pliki vinyls.bin z U2 do U1 :wink: możesz próbować :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie dziala !! maielm athlona 1200 geforce4ti4400 256 ddr ramu i działało a teraz mam athlona 64 3000+ winchester z płyta Abit AV8 GURU(reszta bez zmian) i włączam wskakuje mi na fullscren błysnie z 3 razy (ale cały czas przeskakuje z czarnego ekranu do czarnego ) wyskoczy na pulpit i fulscren zmniejszy sei do okeinka w lewwym górnym rogu w dodatku pojawia sie kochany bład wyslij raport :/ mam directx9.0c i detonatory 77.72 (win xp professional , sp2) jesli ktos zna "lekarstwo" na moja chorobe to prosze o pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój problem polega na tym, iż nie moge ustawić rozdzielczości wyższej niż 1024x768, przeinstalowywanie sterowników, gry nic nie daje. Monitor lcd 17 i g6800, czy kotoś może ma jakiś pomysł??

1661985[/snapback]

Też miałem coś takiego ;] Nie pamiętam jak to zrobiłem ale po pewnym czasie znowu zaczeło działać w 1280x1024 :D zmień może szybkość odświeżania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam orginalną gierke i wkużyło mnie to. Mógłby mi ktoś przesłać ten plik??? 00gorn@wp.pl prosze o pomoc bo nie mam zamiaru nabywać nowej. W tym żecz że dostałem na urodziny.

Musisz oddać na gware bo taki problem się zdaża no albo jednak masz pirata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gram na poziomie Medium, mam 62%, powyżej 100.000$, 3 auta (jedno 10 gwiazdek, drugie 9 gwiazdek, trzecie 8 gwiazdek) i nie mam na mapie już żadnego wyścigu. W statystyce braukuje mi jednego URLa. Szukałem na lotnisku i w centrum. Gdzie on może być?? A może coś innego trzeba zrobić żeby przejść dalej??

Scigałem się już w trybie outroad i dzięki temu mam nowe częsci. Niewydaje mi się, że trzeba jeszcze się scigać w tym trybie.

Odebrałem też telefon i ktoś mi powiedział że mam teraz jakiś problem, ale nierozumiałem co koleś gada.

Z góry dzięki za rady.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze jakis wyscig SUVem jeszcze zostal? i co to za tryb outroad? bo jakos go nie kojarze...

Juz po sprawie. Wziąłem pierwszego lepszego Street Xa, odblokował mi sie URL i na końcu miałem circuit z takim jednym kolesiem 5 kółek. Dostalem wiadomosc ze gra ukonczona. Kurde mam dopiero 63% na poziomie Normal. Mozna jakos grac dalej (zaznaczone wyścigi na mapie)?

Niektórzy mówią że mają 90% i pełno wyścigów, a ja nie wiem co dalej.

Z góry dzięki za podpowiedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz po sprawie. Wziąłem pierwszego lepszego Street Xa, odblokował mi sie URL i na końcu miałem circuit z takim jednym kolesiem 5 kółek. Dostalem wiadomosc ze gra ukonczona. Kurde mam dopiero 63% na poziomie Normal. Mozna jakos grac dalej (zaznaczone wyścigi na mapie)?

Niektórzy mówią że mają 90% i pełno wyścigów, a ja nie wiem co dalej.

Z góry dzięki za podpowiedzi.

Jaki koleś :D Street X nie lubi to nie jeździł a nawet nie powiedział że zostały :D A co do tych 63% to może byś kiwnoł palcem w kierunku "World Map" ;] tam jest reszta wyścigów, skończenie ich to dwa dni grania po jakieś 5 godzin albo mniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki koleś :D Street X nie lubi to nie jeździł a nawet nie powiedział że zostały :D A co do tych 63% to może byś kiwnoł palcem w kierunku "World Map" ;] tam jest reszta wyścigów, skończenie ich to dwa dni grania po jakieś 5 godzin albo mniej.

jak sie ma 3 miejsce w polsce w nfs u2 to moze i trwa dwa dni :lol: - mi to zajmuje dwa razy wiecej czasu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam za głupie pytanie , ale gdzie jest jasność ustawienia w tej grze? Przeszukałem wątek i nie ma odpowiedzi a sam nie wiem?

Odpowiedź jest równie głupia... niema :) jedyne co możesz zrobić to wyłaczyć enhanced contrast lub podjaśnić ekran.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema od jakiegoś czasu gram sobie w NFSU2 i mam 66% gry i smochód MAZDE RX8

i mam z nim problem mam już wszystkie 3 paki w niego wpakowane i na MAX podkręcone a samochód jechał MAX 199km/h mój kumpel ma ten sam wóz też 3paki i na MAX podkręcone i jego jedzie bez NITRO 260-270 a po dodaniu nitra ponad 300km/h a moj po dodaniu nitro ledwie 200 xD oco chodzi?

widziałem w necie jakie wyniki tym samochodem uzyskiwali było to ponad 400km a mój 200 xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi