Feluke Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Mi sie jedna rzecz niepodobala w NFS. Jak sie dowalilo tego wszystkiego do aerodynamiki to samochod i tak sie prowadzil jak cegla. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 ami ze nie ma powtórek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Mi sie jedna rzecz niepodobala w NFS. Jak sie dowalilo tego wszystkiego do aerodynamiki to samochod i tak sie prowadzil jak cegla. :/ to arcade, natym to polega, pozatym ja w tej grze widze mi innymi taki plus ze autka bardzo fajnie sie prowadza na klawiatorze juz w nfs2 to zaowazylem (w nfs1 niegralem) i naszczescie tego sie trzymaja. przynajmniej nikt niewmawia ze nfs to symulator tak jak w tych dziadostwach jak kolin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Igrok...racja ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 wszystko landrynkowo kolorowe i blyszczace, ze az zygac sie chce :/ czy oni maja w stanach lustrzane ulice? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 no te lustrzane ulice sa lolowe bo to pewnie tak jak unas my milismy przedwiosnie i domy ze szkla a oni maja nfs:u z lustrzanymi ulicami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 arcade jak arcade ale to juz przesada imho cofneli sie wzgledem nfs5 potezny krok wstecz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 i tak nalepsza byla 1 czesc nfs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Eh...nie przesadzajcie ze aż taka lipa sie szykuje ! Mi sie nfsug podobał strasznie i z niecierpliwością czekam na 2 cześć :) Nastepne screeny i wieści będe umieszczał jak tylko cosik bedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 nfs:u byl rewelacyjny jezeli chodzi o prowadzenie auta czy jazde a to dlamnie jest najwazniejsze bografika czy muzyka niebedzie mnie cieszyc podczas nieprzyjemnego prowadzenia. wole arkadowe ale przyjemne prowadzenie samochodu niz pseudo realizm w ktorym idiotyczne prowadzenie auta niepozwala sie skupiac na jezdzie, ja tam dziekuje za fizyke ktora sprawia ze po lekkim skrecie auto ktore jedzie 80km/h kreci sie 360 stopni... faktycznie kierowcy rajdowi to wielcy ludzi skoro potrafia jezdzic tak dziadowskimi autami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 http://www.gamershell.com/download_6467.shtml jakis trailer :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 imo fajnie by bylo gdyby dali simulation i arcade do wyboru... ciekawie by sie gralo :o btw mam nadzieje ze dadza tym razem uszkodzenia auta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 poczytajcie sobie nowy cd action czy jak to się tam pisze :wink: tam tematem numeru jest underground 2 wszystko ładnie opisane dzisiaj czytałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 i kolejny filmik :arrow: http://www.gamershell.com/download_6490.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 chciałbym aby moja choinka w świeta tak sie świeciła jak te UNDERGROUND'y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 a tak wyglada okladka sierpniowego cd-action :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 nawet o nas nie zapomnieli http://www.eagames.com/official/nfs/underground2/pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 ma ktoś może tapetke taką jak okłądka tego cda? =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 I zeby nie zapomnieli o prawidlowej (!) obsludze kierownic, takze tych z FF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 no kurde, tylko czy muj wysłużony i zasłużony radek to pociągnie........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cherub Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 tez czekam niecierpliwie i oby byla lepsza od 1ki undergorund byl niezly ale mnie osobiscie denerwowalo to ze kazdy samochod byl praktycznie taki sam i nie bylo w ogole dowolnosci w konfiguracji auta (wszystko po kolei sie zbieralo co tylko sie odblokowywalo) dlatego mysle, ze z kocepcja otwartego miasta i wiekszej dowolnosci 2czka ma sznase na duuzy sukces :D btw. co do powolnej smierci serii NFS to raczej to nie smierc a metamorfoza niestety metamorfoza w kierunku arcadowki jednak cieszy chociaz to ze grywalnosc stoi na wysokim poziomie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek54 Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 macie morze jakąś stronke zeby go sciągnąć podajcie plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek54 Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 odpiscie na moje gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek54 Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 macie sronke z ktorej mozna go sciagnac wyslijcie na moje gg plizzzzzzzzzzzzzzzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenomorph Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 nfs:u byl rewelacyjny jezeli chodzi o prowadzenie auta czy jazde a to dlamnie jest najwazniejsze bografika czy muzyka niebedzie mnie cieszyc podczas nieprzyjemnego prowadzenia. wole arkadowe ale przyjemne prowadzenie samochodu niz pseudo realizm w ktorym idiotyczne prowadzenie auta niepozwala sie skupiac na jezdzie, ja tam dziekuje za fizyke ktora sprawia ze po lekkim skrecie auto ktore jedzie 80km/h kreci sie 360 stopni... faktycznie kierowcy rajdowi to wielcy ludzi skoro potrafia jezdzic tak dziadowskimi autami...Prowadzenie auta było dobre, ale w nfs:porsche zostało najlepiej zrealizowane (uszkodzenia, narowistość i nieprzewidywalność samochodów np. 911 Carrera 3.3 :] ), w undergroundzie wszystkie auta są zbyt przewidywalne w prowadzeniu, moim zdaniem seria nfs nie powinna aż tak bardzo zmierzać w strone zrecznościówki (zrobili to w nfs:hotpursuit2 i wyszła z tego kiepska gra) ogólnie nfs:u zasługuje na duży plus, gra prawie doskonała, ale jeśli w 2-ce nie zrobią tras w dzień (rozumiem, kimat, ale nie wszystkie wyścigi uliczne są rozgrywane w nocy) to groźnym rywalem może okazać się juiced... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek54 Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 ludzie nie wiecie z jakiej stronki mozna sciagnac undergrounda 2 podajcie plizzzzzzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedzik Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 ludzie nie wiecie z jakiej stronki mozna sciagnac undergrounda 2 podajcie plizzzzzzz z zadnej bo jeszcze nima, a jak bedzie to proponuje zajrzec do jakiegos sklepu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 mysle ze na tej bedzie: www. kocham_banany.prv.pl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Podobno jest demo ale na psx-sa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 SKARPA co ty paliłeś?? jakiego psx'a 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...