kiaad Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Nowy filmik !! :)http://www.gametrailers.com/gt_vault/t_nee...g2_coalh_w.html filmik syci ;] ale nie do końca :roll: lepsze bylo by DEMO :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 bueheheh obejzalem ten filmik :) toz to lepsze niz StarWars Racer heheh dobry jest efekt jak no2 daje jak w star trek :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 bueheheh obejzalem ten filmik :) toz to lepsze niz StarWars Racer heheh dobry jest efekt jak no2 daje jak w star trek :P aha też to widzaełm :) fajne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 ciekawy ten filmik, a wracajac do samej gry mogliby dac opcje uszkodzen samochodu :) moze byt realistyczne by bylo ale ja bym traktowal to glownie jako ciekawy dodatek, bo chyba nie mozliwym by bylo dojechanie do mety ze srednia predkoscia 200km/h nie uszkadzajac samochodu :) bo ta gra to glownie ARCADE jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Ktos wie czy beda takie felgi co sie kreca :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 ja się tylko pochwale że będe miał jutro fullwersje nfsu2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 ja się tylko pochwale że będe miał jutro fullwersje nfsu2 :D zastanow sie co piszesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 R.i.P. -- racja ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 R.i.P Racja i Prawda :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Drag :) http://ftp1.gamesweb.com/svexviv7/nfsu2_ya...o_exclusive.wmv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 ja się tylko pochwale że będe miał jutro fullwersje nfsu2 :D hmmm...... a skąd?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Drag :)http://ftp1.gamesweb.com/svexviv7/nfsu2_yahoo_exclusive.wmv error4o4 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Varrol ja wszystkkie przeszedłem na hard i bez trainerów i sie nie chwale na forum o tym, opdpisując na twojego posta :P Wogóle jedynka to był banał, ale lubie takie banałki :D:D Super klimacik itd... I te autka cudowne i "tjuning"... mniammm!!! Czekam z niecierpliwością na dwójke... ale boje sie że nie przetrzyma konkurencji o miano nr1 na kompie z H-L 2 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 R.i.P Racja i Prawda :mrgreen: :mrgreen: RiP - Rest in Pieces - motyw z gier FPP... A nie przejmujcie się tak, jak ktoś napisze, że będzie mieć grę, która jeszcze nie wyszła... No chyba, że ściąga w jakim P2P plik o nazwie Need For Speed 2 - bo widziałem takie (pełna nazwa to Need For Speed 2 CDs albo in 2 CDs :lol: )... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paain Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Ja już grałem w demo NFSunderground2 z dwa tygodnie temu na konsoli. Powiem tyle, że 1 część underground to zupełnie inna gra niż 2 część. W pierwszej fajnie się ścigało, ale była strasznie liniowa(przez to MIDNIGHT CLUB 2 rządził), a tutaj DUŻE MIASTO z mnóstwem skrzyżowań. Mmmmmmmmm...iodzio. Jeszcze nie wyszła, ale polecam :!: To będzie giera :!: Topic będzie miał trochę stron :twisted: aha! jak ktoś ma burnouta 3 i chce pograć sobie w demko N 4 SPD underground 2 to proponuje wejść w "driver profile" i wybrać "extras" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 no i gdzie te demo?? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 no i gdzie te demo?? :twisted: jeszcze 2 dni - dzis jest dopiero 25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 dzisiaj juz mialo byc na pc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 ja się tylko pochwale że będe miał jutro fullwersje nfsu2 :D hmmm...... a skąd?? niewiem czy moge powiedzieć ale już za około 2 godzinki będe pykał w nowego nfs :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 yyeasne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 ja się tylko pochwale że będe miał jutro fullwersje nfsu2 :D hmmm...... a skąd?? niewiem czy moge powiedzieć ale już za około 2 godzinki będe pykał w nowego nfs :DA świstak siedzi i zawija...:> meF Mef :lol:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 daj zaraz screeny z menu i w czasie gry, jakos w to nie wierze... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Moze im sie z jedynka pomylilo lub z peesowym demem dwojki, ktora jak wiadomo aktualnie swistak zawija w sreberka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 No chyba, że ktoś betę dorwał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nefar Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 RiP to REST IN PEACE - spoczywaj w pokoju. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Nie wiem czy widzieliscie ale na MTV juz puszczaja reklamy NFS Underground 2.Wiec moze premiera sie nie opóźni :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Ta reklame widzialem jakis czas temu na game network i sie nie opozni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 burnouta 3 ja mam :!: i nigdzie nie ma :evil: TEGO dema :( mam XBOXA i full ver. " burnouta 3" szkoda że model uszkodzeń w NFS nie ma jak w " burnouta 3" ;) było by zajbiście :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paain Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Ja już grałem w demo NFSunderground2 z dwa tygodnie temu na konsoli. Powiem tyle, że 1 część underground to zupełnie inna gra niż 2 część. W pierwszej fajnie się ścigało, ale była strasznie liniowa(przez to MIDNIGHT CLUB 2 rządził), a tutaj DUŻE MIASTO z mnóstwem skrzyżowań. Mmmmmmmmm...iodzio. Jeszcze nie wyszła, ale polecam :!: To będzie giera :!: Topic będzie miał trochę stron :twisted: aha! jak ktoś ma burnouta 3 i chce pograć sobie w demko N 4 SPD underground 2 to proponuje wejść w "driver profile" i wybrać "extras" :wink: Czytam wasze posty i nie wiem! Czy niektórzy naśmiewają się z tego co powyżej zacytowałem, że grałem w demo NFSU2? Czy to takie śmieszne? kiaad, ja grałem na PS2. W grze(burnout3) wchodzę w opcję, tam gdzie są ustawienia ekranu, dźwięku itp. na samym dole tego menu jest extras tam, są wszystkie filmiki, które odkrywa się w grze. I tam właśnie jest NFSU2demo(przynajmniej na PS2) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 burnouta 3 ja mam :!: i nigdzie nie ma :evil: TEGO dema :( mam XBOXA i full ver. " burnouta 3" jeśli dobrze pamietam to demo jest only ps2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...