paolowawa Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 wiecej tutaj http://www.gamershell.com/news_WebsiteScre...NeedforSp.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Kolejna gra od ea; fajna kolorowa z bajerkami oby tylko powtórzyła sukces poprzedniej wersji, fajnie by było jakby sporo (>10) nowych bryczek dali :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Dla mnie to lepszym rozwiazaniem byloby reczne modyfikowanie silnika, a nie jak tutaj "performance kit 1". Chodzi o cos podobnego do gry "street rod" czy cos takiego... Mamy liste silnikow, turbin, sprzaczek, wtryskow, nosow, paskow, chlodnic, srubek, wydechow, tlumikow, mocowan itp. i wybieramy z niej te co chcemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Ja juz chce to miec :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Wyglada wypasnie, ale widac jak to sie przylozyli do tuningu. Audio Layout 1/2/3 :( blee, marnie dosc. Pierwsza czesc byla milutka, a ta zla tez nie bedzie :] Mam przynajmniej taka nadzieje - przyjdzie nam pewnie na nia poczekac jezcze "troszke" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 hmm... co wy na to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Co prawda na stronie oficjalnej jeszcze niema, ale cosik juz jest na sieci , wiec postanowilem wklepać pare zdjątek :) ...pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 OLAF_SKARPA, zmniejsz to bo forum się rozjezdza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 IMOOMGFUCKINLOL 8O 8O 8O 8O 8O 8O HOLY FUCKIN SHIT! Taa Holy Fu*kin Shit... tylko jak to ma sie masy tego auta a co za tym idzie do jego przyspieszenia. A chyba w nielegalnych wyscigach wygrywa ten ktory jako pierwsz przejedzie linie mety. Wiem wiem czepiem sie, ale wolalbym mniej kolorowa grafike a wiecej realizmu. Jesli dali by mozliwosc "manualnej" zmiany czesci, strojenia na hamowni chociaz w malej czesci to mogli by zgarnac nowych graczy. Najlepszy dowod to Nitto, gra we flashu a miala tylu zwolennikow... Szkoda ze EA zawsze stawia na fajerwerki. Oby poprawili chociaz troche model jazdy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 A co nam da ten system audio:?: Jak go i tak nie będzie widać podczas jazdy a muza to tak czy siak leci :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Nie umiem bo zlinkowałem ze stronki :) jak bedzie 3 strona to sie znormalizuje :D hihihi P.s...car audio jest dla picu ale i tak cieszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monkas Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 cos czuje panowie ze ta gra bedzie szarpac jak holera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 ee bez przesady aż takiej różnicy w grafie w porównaniu z pierwszą częścią nie widać, ja tam licze na poprawe fizyki jazdy i jakikolwiek model uszkodzeń samochodu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 @K-R-I-X Nie spodziewaj się realizmu... takie już jest NFS, typowy arcade... ale i tak przyjemnie sobie pograć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 lepszy system audio daje na pewno wyzszy prestiz, tak jak bylo w jedynce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 mogliby dac wiecej nowych autek... marzy mi sie (choc troche nie pasuje do tego typu racingow) porsche 911 turbo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Aston Martin , audi rs6 , bmw m5 ,m3 , ......... i mogli by zrobic powtórki dlacego nie ma powtórek przecież czasem są takie fajne akcje a tu lipa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Mazda RX8 z Wanklem :) bedzie dobra zabawa, mi sie podoba to ze bedzie mozliwosc gry po swojemy a nie liniowo jak w jedynce ale czekam i zacieram raczki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Oto porcja nastepnych screenów podesłanych przez kumpla :) robi sie gorąco ! :) jea !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 ciekawie sie zapowiada :twisted: ale do końca roku jeszcze daleko :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 noonoo ... audi rs6 wszystkie te auta zje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 a ja chcialbym tylko Street Legala z ludzkim nie skopanym engine :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Ja jestem ciekaw jak rozbudują miasta, bo podobno ma być coś jak w Midnight Club 2, w takim sęsie że będzie można jeździć po mieście i szukać gości z którymi się chcesz ścigać :) Słyszałem też że trzeba(można) będzie szukać sklepów z częściami, ale... Poczekamy zobaczymy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 i niech b będą powtórki :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Znowu "lodowo-pływajaca" ulica... bleeeh ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Electronic Arts podpisał właśnie umowę z gwiazdą programu Wild On, emitowanego w E! Entertainment Television, panią Brooke Burke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 fajne bedzie:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 hiihhihi http://www.zockerweibchen.de/downloads.php...=saugen&lid=296 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Jest juz trailer w 640x480 http://media.pc.ign.com/media/679/679035/vids_1.html a tu jest 5 mb... http://xboxmovies.teamxbox.com/xbox/859/Ne...round-2-Trailer plus nowy screen :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...