Jaro87 Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 To pewnie dlatego że ja cały czas na reverse, musze poćwiczyć na ferward, potem zdam relację Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoMax72 Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 U mnie najlepszy czas 56,76 :( i za chiny nie mogę zrobić mniej oczywiście offline Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 co do tego deszczu w grze. ja posiadam GF4200ti i mam efekt deszczu :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 To jest reverse. Forward mi całkowicie nie wchodzi, ledwo co poniżej minuty na nim schodze a tutaj myśle 52 jeszcze dziś zrobie. Żółty nissan, a jak tam u was? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 co do tego deszczu w grze. ja posiadam GF4200ti i mam efekt deszczu :]nikt nie poweidzieal ze nie ma deszczu .. tlyko kropel na masce/szybie nie ma .. cofnij sie pare stron do tylu http://members.lycos.co.uk/chaosik/tweak/n...fs-kropelki.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 S3RIOUS z twoim finish time coś nie tak, czyżby paint tuning? 4:74.67 jakaś nowa jednostka mieżenia czasu? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 ja robie narazie 55 na lajcie 50 sadze ze bym zrobilm gdybym troche wiecej pojezdzil (bo 55 to jescze z masa bledow jest) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Żeby zejśc poniżej 50 to chyba trzeba ruch uliczny na maxa i od każdego auta zbierać punkty na nocha. heh A na jakich ustawieniach ruchu ulicznego jeździcie? pozdrawiam jaro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanzco Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 pytanie: czy komus sie przydazylo ze w demo nie mogl wlaczy anti alisingu? jak ja wlacze to mi sie odpala gra ale czarny obraz i tyle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 :/ Juz chyba ze 100x byla mowa o tym problemie w TYM temacie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_martin Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Tak AA w demku sie sypie, obraz mi miga na maxa... ale jak wyłącze to jest ok :P A co tam wszyscy sie chwalą to i ja sie pochwale a wiec : ja - żółty Nissan, forward, 3 laps - 2.43.24 :twisted: siora(10 lat) tjw. 2.46.37 :twisted: najszybsze okrązenie moje to 0.50.51 siory ;] 0.53.coś tam ogólnie żółty jest de beściak na race a czerwony na drifta (only my & my sister opinion) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skWARu Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 to teraz czas na mnie 1 lap - 47.88 3 laps - 2.34.57 cos widze ze w dwójce nie tylko bede maniaczyl drag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 mi sie udało przed chwilą zrobić 50.80 na reverse, a Twoje wyniki skWARu to na forward czy reverse? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 A ja się pochwalę, że grałem w demko na GF2 MX 400 i Duronie 700 :D W 1024x768 i wszystkie detale na low mam jakieś 15 fps hehe czyli nieznacznie tylko gorzej jak pierwsza część Undergrounda. Teraz o wrażeniach: jest całkiem nieźle. Fajnie zrobiono poślizgi i w ogóle cały drift. Szkoda, ze nadal nie ma uszkodzeń i chyba w żadnym kolejnym NFSie ich nie bedzie... Miasto jest troszkę bardziej urozmaicone niż w jedynce, ale ciągle tylko w nocy... ech :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krutki Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Witam ja moge się pochwalić wynikiem 46.77s i wiele wyników kolo 47s, myśle że czas w granicach 45s jest jak najbardziej możliwy ale to jeszcze pare godzin gry. Zielony Nissan, offline, forward i do roboty! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Witam ja moge się pochwalić wynikiem 46.77s i wiele wyników kolo 47s, myśle że czas w granicach 45s jest jak najbardziej możliwy ale to jeszcze pare godzin gry. Zielony Nissan, offline, forward i do roboty! A zielony to czesem nie jest jakies gorszy (wiem ze ktorych jest z nich ma gorszy tuning) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krutki Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Ja to nie wiem ale lepsze czasy osiągam na tym zielonym probowałem wcześniej na tym żółtym ale nie mogłem zejść poniżej 49s a tak wogóle to bardziej mi się podoba. Ich wykresy są takie same więc ja myśle że różnią się tylko wyglądem i niewielkimi właściwościami(nie wiem czym dokładnie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_martin Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 niestety na wykresach zielony jest w tyle tak z 1, 1,5 cm krótsze kreseczki :evil: ale moze jednak jest lepszy "inaczej" zobacze :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 jak dla mnie forward jest ble, siakies zakręty z zaskoczenia, na reverse elegancko pochwalcie sie jak wam idzie na rev ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Mi demo narobiło tylko smaku :D Anizox8, FSAAx4 i jest przepięknie cukierkowo - i tak ma być :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoMax72 Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Najlepsza zabawa jest jak się czterech kumatych spotka online i robi wielkie obijanie. Szkodatylko że nie ma efektów zniszczeń aut. Dajcie swoje nick'i z NFS2 Oline. Ja pierwszy :) : KATOWICE72PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMaxi Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 :? czy ten screen swiadczy o tym ze w dwojce tez bedzie taki bezzesnsowny tunnig ? polegający na kupowaniu "paczek" ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Najlepsza zabawa jest jak się czterech kumatych spotka online i robi wielkie obijanie. Szkodatylko że nie ma efektów zniszczeń aut. Dajcie swoje nick'i z NFS2 Oline. Ja pierwszy :) : KATOWICE72PL groobelnawypasie od czasu do czasu pogram na necie, ale szczerze powiedziawszy wybieranie serwerów skaszanili;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 jak kogoś ta gierka naprawdę bawi, to nowe autko do demka do zassania tutaj: http://www.tkk.pl/~bryg/download/carmod.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 juz nie moge doczekac sie kiedy pogram sobie w wresje full! moze dzisaj bede mial!:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 jak kogoś ta gierka naprawdę bawi, to nowe autko do demka do zassania tutaj:http://www.tkk.pl/~bryg/download/carmod.zipniezły klimat ten nowy furacz, ale szkoda ze jest standardowy (jeśli chodzi o mechanike). Wogóle to to jest Infiniti g35 czy jakoś tak. Na początku myślałem ze to jakaś Acura najnowsza :) Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emotsetung Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 No dobra ale tym czasow nie powykrecasz :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 To jest bodajże najnowsza wersja Hondy Prelude, ale chyba japońska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 fajnie wyglada moze, ale rzeczywiscie wolne to jak wół :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMaxi Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 wolne to jak wółno czy ja wiem ... ze trzy woły mnie wyprzedziły jak nią jechałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...