przeciwnik Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?fil...FixedexeEng.rar macie crackfix. co to poprawia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Mam pytanie,czy macie czasem wrazenie jakby w grze zacinala sie klawiatura ?? Czy to poprostu wina mojej klawiatury?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mass Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 niewiem zaraz zobacze ale chyba te tekstury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Inne pytanie: Aby wziac udzial w jakims wyscigu trzeba znalezc miejsce na mapie? Nie ma gdzies jakies opcji gdzie jest po prostu next? Gdzie sie sprawdza % gry ukonczoce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Reinstall driverow nie pomogl z 4.9 na 4.10 zminilem. Killowanie procesu w trakcie gry tez nic nie dalo. Patch rowniez nie przyniosl zmiany :( fuck Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 No patch nie pomga, trzeba czekać na kolejnego patcha :) A ci co u nich jest ok - robiliscie restart po instalacji gry? czy od kąd ją macie nie restartowaliscie kompa? jesli nie to zrestartujcie :D Umnie do restartu było ok (pomogł restart gry i pixeli nie było) a teraz nie pomaga nic! Ok ide jeździć po płytkach ceramicznych :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Powiedzcie mi co mam zrobić jeżeli chce grać na padzie?? Gra domyślnie ustawia przypisuje konfiguracje guzików do pada, i da się jeździć, ale jak to zmienić?? Nie mówcie że wystarczy wejść w controls... żadnego z guzików pada nie moge tam ustawić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbdrag Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 na http://www.gamershell.com jest dostępny patch 1.1 może on cos poprawi.pozd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 J-A-J-O wejdz do controls :P Naprawde, ja tam wszystko ustawilem. Moze nie wszedles w czesc joystic ? Na gorze masz linijke Keybord Controls czy jakos tak,jak tam klikniesz to pokaze sie konfig joya. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Mozecie zrobic screenshoty tych plytek ceramicznych? (drogi) Sam jestem ciekaw o jakiej tutaj roznicy mowimy... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alano Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Hyh i ja mam na drodze te piksele które rażą w oczy :/ Moja karta to GF4Ti4200. Niewiem co jest tego przyczyną bo w demie wszystko chodzi okej ale w full wersji to ta droga to istna kaszana. Juz probowalem resetowac paczowac i nic niepomaga jak komus sie uda usunąć te pixele to niech pisze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 moze stery zmien u mnie wszystko ok jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myki Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 za to u mnie gra perfidnie wychodzi na pulpit moze to wina SP2 sam juz nie wiem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Te piksele wyglada tak: Wystarczy na droge spojrzec :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Najlepiej zrobic screen, jak auto wyjezdza z garazu - w swietle dopiero widac, jakie sa wielkie plyteczki ;) Ja niestety musze wyjsc, wiec radzcie cos chlopaki bo mnie szlag trafia :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Ustawicie Texture filtering na max, i zainstalujcie tego patcha 1.1. U mnie pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traczyk Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 a może poprostu ''kupiona'' wersja gry jest walnięta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Kurna - mi przy isntalacji patha wywala error o nastepujacej tresci : "Old file not found. However, a file of the same name was found. No update done since file contents do not match" Help :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Aż mi się nie chce wierzyć, że wszyscy macie oryginały... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 zrobiłem to a i tak nie działa :( Edit... A jednak działa - prubowałem jakies 1h temu zrobic tak własnie na pathu UK i nie działało i dlatego tak napisałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myki Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 u mnie zadziałało (wersja US) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alano Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 moze stery zmien u mnie wszystko ok jest Tak sie składa ze stery mam najnowsze ForceWare 66.93 i do tego DirectX 9.0c :/ Ciekawe w czym tkwi problem hmm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 hehehe ... nie dość że 90% ma pirata to jeszcze narzeka że coś się źle wyświetla ... :twisted: - zajrzyjcie na jakieś oficjalne forum wsparcia dla NFSU2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 serwuje filmikiem 11mb ktory prezentuje moja bryke - Hummera 2 :twisted: na dodatki do niego i tuning narazie wydalem $ 7k :) 26 calowe alufelgi roXuja!!! w garazu mam jeszcze 2 autka. mozecie sobie zobaczyc na tym aviku jak jade Jackson Heights. zobaczcie jak swietnie sie odbija swiat w tylnej szybie hummera (no moze lepiej widac jak nie ma deszczu). Gra SYCI na maxa... tylko trzeba wygrywac i kase zbierac. narazie mnie tylko irytuje to ze nie moge sobie nigdzie pomalowac aut. moze pozniej sie odblokuje. nfsu2-hummer-RIP.avi (11mb) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 DLA TYCH WSZYSTKICH KTORZY MAJA PROBLEM Z TEKSTURAMI radze sciagnac patc 1.1 http://www.gamershell.com chocby nawet stad :) U mnie myka wszystko płynine :) JEZUSS CO ZA GRA == GRAŁEM Z 5 MIN A O MAŁO SIE NIE POSRAŁEM :) hehehe jakie kawałki ((FAT JOY, SNOOP, P,VAN..coś tam )) ja pierd... co za gra :) qrde posprawdzął ((wytestował od razu )) ale jak narazie siedzi u mnie laska na kolanach :) i niemoheee ale jak pozjdize to MMMmMmMmMM : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 R.I.P mozna pomalowac na Bacon Hill gdzies zdaje sie - tyle, ze nie masz wszystkich opcji lakeiru do wyboru, ledwo kolor mozna zmienic, ale zawsze cos :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 hoho, juz zacieram raczki :P jestem tylko ciekaw jak to u mnie bedzie smigalo :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Samochody sie maluje chyba w czerwonych sklepach :) - ja teraz jeźdze celika - narazie nic lepszego nie ma :( Edit... R.I.P Tak jak myśłaęm ten hummer jest strasznie Cięnki :P - ze 2 razy wolniejszy od mojej celiki :P UPDATE Własnie sie przesiadłem na supre - biore sie za tuning ale cięnko jest z kasą (only 7k $) od 0-100 w 10 sec :twisted: UPDATE2 Odblokowały mi se nastepne autka i po dłuzszym namysle zmieniłem na nia supre - i takie pytanko - czzy da sie sprzedac stare auta zeby miec kase na upgrade nowego :> ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Ok ja już kwadratów nie mam. Jest to zwiazane tak jak ktoś już wposminał z Texture filtering (być moze nawet patch nie jest potrzebny) - gra musi wystartować z właczonym w poprzedniej sesji filtriwaniem inaczej ceramika :D Sterowniki nie mają znaczenia (mam 45.23) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...