|Micro| Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Zmieniłem bryke na MItsubishi ile tam tys :D - dokładniejsza nazwe podam później - jeszcze 2 sklepów mi brakuje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Czy ktoś w tej grze jeździ na kierownicy? Bo ja próbowałęm, ale po prostu nie dam rady i chyba wygrzebie pada z szafy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 gra wciąga jak cholera... myślałem że pogram max godzine i sie znudzi ale gram non stop od 9 rano i chce więcej ! pożeracz czasu !! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Mozna jakos sprzedawac stare samochody? Brakuje mi kasy i zupelnie nie moge ruszyc w grze :? Varrol Ja gram na kierownicy i jest ok. Czuc duza roznice w kierowaniu roznych samochodow - opor jest inny, ale jak sie postarac to wszystko sie da :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Jezdzilem peugotem 206, stuningowalem go troche, kupilem nissana 240sx (ktory jest goly :/). Mozna w jakis sposob ten tunin z peugota przezucic na nissana? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuri Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Siemka.Mam autku Audi A3 3.2 od 0-100 2.95:D.Maxymalna szybkosc 336 km/h mam ukonczone 43% gry:D.Jesli ktos chce fotki to moge przeslac e-mailem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Jezdzilem peugotem 206, stuningowalem go troche, kupilem nissana 240sx (ktory jest goly :/). Mozna w jakis sposob ten tunin z peugota przezucic na nissana?Też sie nad tym zastanawiam. Mam super zrobionego Hyundaia i nie wiem jak kupić coś nowego żeby te części na niego przeszły. I jak sprzedac samochód z garażu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Czy ktoś w tej grze jeździ na kierownicy? Bo ja próbowałęm, ale po prostu nie dam rady i chyba wygrzebie pada z szafy...Ja jezdze na kierownicy :P Logitech WingMan z FF i gra mi sie extra, sterowanie super, 0 problemow, a co Ci przeszkadza w sterowniu? Czy jak sie zmienia samochod (jezdze supra w ktora wlozylem sporo hajsu (mam juz prawie wszystko na 3 levelu) i chce zmienic sobie na jakis z napedem na 4x4 i czy da sie te ulepszenia z supry przeniesc na ten nowy woz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Siemka.Mam autku Audi A3 3.2 od 0-100 2.95:D.Maxymalna szybkosc 336 km/h mam ukonczone 43% gry:D.Jesli ktos chce fotki to moge przeslac e-mailem. Ja z chęcią zobacze wytuningowane Audi, m.ój e-mail to topdiablo@wp.pl Czy jest ktoś z warszawy (najlepiej Bemowo Lotnisko) kto ma tą gre i przegrywarke ? Jeżeli tak to niech sie do mnie odezwie na powyższy e-mail bo z torrenta za chiny teraz sie nie ściągnie kupa ludu jest. ==================== regulamin - tydzień poczytasz forum ... edited by gnz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Siemka.Mam autku Audi A3 3.2 od 0-100 2.95:D.Maxymalna szybkosc 336 km/h mam ukonczone 43% gry:D.Jesli ktos chce fotki to moge przeslac e-mailem. NIE WIERZE - pokaz mi screen z hamowni to wtedy uwierze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuri Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 ok nie ma sprawy.podaj swoj e-mail Micro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuri Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 sorry pomylilem sie od 0-100 mam 7.87. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Jak mniej wiecej ile % gry dostaje sie nowe bryki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuri Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 zaraz wysle ci topdiablo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuri Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 to zalezy od wyscigow w jakich startujesz z tego co widzialem na wyscigach kolo lotniska dostaje sie samochody:D.Ja mam ukonczone 44% gry i mam juz troszke samochodow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuri Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 SAmochody wygrywasz we wszystkich prawie U.R.L w którym masz po dwa wyścigi z tego co mowilem najwiecej na lotnisku sie wygrywa:). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuri Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 niemoge wyslac przez moja poczte jedynie przez messengera moge komus wyslac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wałek Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 siemka mam problem z Need for Speed Underground 2 ale wał jak diabli jak dam detale na max przy radeonie 9500 to mi podczas gry tylko widać czerwone swiatła a wszystko do okoła jest czarne niewiem co to moze być miałem ten sam problem musisz wyłączyś w opcjach DISPLAY opce typu light texture czy cos takiego teraz nie pamietam dokładnie i wszystko pujdzie pozdrawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Wyniki mojej supry :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuri Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Virtuomaniak jestes troche slabszy odemnie:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 @kuri a.k.a mass na czat wszedłeś czy na forum ? zacznij używać albo się pożegnamy :evil: bo tym razem dostaniesz bana na IP :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Na jakich poziomach gracie? Chyba wiekszosc z was gra na easy skoro sa tak daleko :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuri Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Ja gram obecnie na poziomie medium a wy?????????:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 siemka mam problem z Need for Speed Underground 2 ale wał jak diabli jak dam detale na max przy radeonie 9500 to mi podczas gry tylko widać czerwone swiatła a wszystko do okoła jest czarne niewiem co to moze być miałem ten sam problem musisz wyłączyś w opcjach DISPLAY opce typu light texture czy cos takiego teraz nie pamietam dokładnie i wszystko pujdzie pozdrawiam :D No ja też miałem ten problem :) i twój post mi pomógł :D Gra ma swój stary kozacki klimat :) ie moge od monitora się oderwać:) Gram na medium :) Narazie 3/3 wyścigi wygrałem :) Ja już chem samochód tuningować :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Wie ktoś jak przerzucić tuning z jednego samochodu na nowy? Bo już mi się znudziło jeżdzenie tiburonem :? . Nie chce wszystkiego od nowa montować! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Mam od was takie pytanie: Jak nagrywam gre na cd i instaluje, to pojawia sie blad, nie chce skopiowac pliku readme.txt z katalogu en-us, i moge tylko close setup. Zarowno w Nero jak i w Alcoholu tak sie dzieje. Macie jakies pomysly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 a ręcznie możesz go skopowiać? czy wogóle płyta walnięta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Recznie wlasnie tez nie moge - system nie czytac z okreslonego urzadzenia czy cos takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Ile % gry trzeba ukończyć żeby móc tuningować wóz? Pytanie juz nie aktualne :) sam doszedłem co i jak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbdrag Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 czy nfsu2 ma opcje gry w sieci LAN czy niema tak jak pierwsza częsc.pozd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...