OLAF_SKARPA Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Zauwazylem ze na "max" detalach przycina w dragu (tunel...) i czasami w wyscigach :| Engine troche nie dopracowany jest ! demo lepiej chodzilo o dziwo !? ...pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 czy nfsu2 ma opcje gry w sieci LAN czy niema tak jak pierwsza częsc.pozd Jest mozliwa gra po Lan'ie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Ludzie, przejedzcie sie mustangiem, wypas wozik, zrobilem uprage prawie na maxa (screen nizej z osiagami) i jezdzi sie extra! Virtuomaniak jestes troche slabszy odemnie:Pteraz Ty jestes slabszy :P edit cos nie tak, czemu od 0-100 mam 8s cos za duzo, jesli 0-60 mam niecale 3s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin77 Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 szlak mnie trafia że obraz taki ciemny, nie ma takiej opcji regulacji gammy ??, w zakładkach mojego gf 6800 nie ma takiej opcji, kto wcześniej o to pytał (odpowiedź była ale nizbyt precyzyjna), nie uśmiecha mi się robić na max jasności monitora :(, w garażu jakość samochodu również jest do kitu (ciemny obraz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 to ja mam taki problem ze , wszystkie wyscigi juz przejechalem , nic na mapie nie zostalo ,a nic sie nie odblokowalo 8O wie ktos moze o co chodzi :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 A oto efekt ok 3-4 godz gry :D Honda Civic V-TEC Osiągi 226Nm już od 6.400 rpm 188kW @8.000rpm = 143KM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Takie pytanie - gdzie do cholery jest drugi sklep w tym jakcson heighs ?? - zaraz przy wjeździe jest body shop ale drugiego nie mogę znaleźć :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 moze z innej beczki... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Takie pytanie - gdzie do cholery jest drugi sklep w tym jakcson heighs ?? - zaraz przy wjeździe jest body shop ale drugiego nie mogę znaleźć :(Jest obok. Prawie w tym samym podwórku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alano Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 dzieki wam udało mi sie usnąć tą pikseloze na drodze thx for all :) Teraz jezdze toyota celica i żałuje że niemoge jej sprzedać bo bym chciał się przezucic na Audi TT :/ Mój wóz http://www.alanek.republika.pl/mycar.jpg /edit Niebralem img bo jak dalem to na cale forum sie rozpiepszalo i bylo by niewygodne dla innych uzytkownikow w przyszlosci bede robil mniejsze skriny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Mam od was takie pytanie: Jak nagrywam gre na cd i instaluje, to pojawia sie blad, nie chce skopiowac pliku readme.txt z katalogu en-us, i moge tylko close setup. Zarowno w Nero jak i w Alcoholu tak sie dzieje. Macie jakies pomysly? Mam to samo. Jak puscilaem z obrazu plyty to udalo sie to przejsc, ale za to pod koniec instalacji pojawia sie ten sam blad ale innego pliku. Niestety nie pogram na razie. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 R.i.P - wiecej takich zdjec poprosze, najlepiej w 1024x768 ;) Kiedy odblokowala wam sie mozliwosc zmienia body cars? Przy ilu %? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeCet99 Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Gra może ktoś na kierze ?? bo u mnie na Logitechu FF GP nie moge wogule przypisać przycisków (tych na kierownicy) do np. ręcznego, nitro, biegów :( a domyślnie są poustawiane na odwrót jak bym chciał :/ da sie coś z tym zrobić ????????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 ufff szkoda tylko ze juz 10% za mna :( gram sprzecie jak w podpisie karta @240/530 1024 full detale, czasami sie przytnie (ponizej 25-27FPS) ale generalnie trzyma fason i da sie grac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Porównianie wydajności FX5200, R9800PRO w low, medium, high details :arrow: tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Takie pytanie - gdzie do cholery jest drugi sklep w tym jakcson heighs ?? - zaraz przy wjeździe jest body shop ale drugiego nie mogę znaleźć :(Jest obok. Prawie w tym samym podwórku :) A widzisz :D - nie chciało mi sie podjechać troszeczke dalej - no i teraz moge sie pochwalic ze mam all sl;epy odkryte :) a oto moje osiągi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 dla zainteresowanych pieknoscia z NFS:U2 moge podac linka do galerii :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Nikt nic nie pisze o trybie DRAG. Jest w ogóle? Jesli tak to jak się gra? są jakieś zmiany, ulepszenia? Napiszcie coś :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 dla zainteresowanych pieknoscia z NFS:U2 :arrow: galeria Brooke BurkeCzemu na niektórych zdjęciach ma mniejsze piersi niż na innych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Gra może ktoś na kierze ?? bo u mnie na Logitechu FF GP nie moge wogule przypisać przycisków (tych na kierownicy) do np. ręcznego, nitro, biegów :( a domyślnie są poustawiane na odwrót jak bym chciał :/ da sie coś z tym zrobić ?????????????????Ja gram na tej samej kierownicy, i powiem Ci ze sterownie jest ok, tylko trzeba sie przyzwyczaic :P ale jesli bardzo chcesz zmienic to Cie zmartwie, nie da sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 A oto moja bryka z ~9.8 gwiazdek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jg5 Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 @R.i.P. Całkiem ładne zdjęcia ale jednak troche nie pasuje podawanie linków do takich stron na tweaku. A tak pozatym to dziwie się ze nikt z "góry" nie zajął się tym tematem, przeciez o piractwie w regulaminie napisane jest dość jasno... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 |Micro| ---- piekna !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 |Micro| ---- piekna !! 10x - jest jeszcze pare rzeczy do zrobienia :) - na bierzaco bede umieszczał screeny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 |Micro| ---- piekna !! 10x - jest jeszcze pare rzeczy do zrobienia :) - na bierzaco bede umieszczał screeny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Tak wertuje ten topic ale nie znalazlem odp. Gralem na razie troche malo. Ale ludzie sie pytaja czy kazdy woz trzeba za nastepna kase od poczatku tuningowac.Czy zakupione/zdobyte tuning packi moza wkladac za free w nowe bryki czy trzeba kazdy nowo zakupiony wozik 'hodowac' od poczatku? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paain Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Trzeba od początku. To nie NFSU1;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL3Y Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 wypas gierka mi sie duzo bardziej podoba od 1 chociaz 1 tez miala swoj klimacik:) narazie katuje honde civic :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Porównianie wydajności FX5200, R9800PRO w low, medium, high details :arrow: tu Chyba ci sie cos pokickalo ;) Tam jest porownanie do Xgi V8 a nie do R9800Pro Co do gierki to tak jak sie spodziewalem , czyli wypas :] Ogolnie wczoraj dowalilem buraka: przesiadajac sie z Celici na A3 zamiast zostawic celice w garazu to ja zamienilem z A3 i teraz mnie taxi wyprzedza :lol: a w banku 1200$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...