Smol__ar Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 U mnie niema takich akcji ze strzalkami po wylaczeniu mapy ale dzieje sie tak kiedy wyjezdzam ze sklepu lub z garazu --> wyjezdzam i na 2 sek niedziala mi lewa i prawa strzalka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 u mnie także te strzałki nie działaja po wyjeżdżaniu ze sklepów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 W calej grze wystarczy pieniedzy zeby stuningowac na maxa cale 5 samochodow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 u mnie także te strzałki nie działaja po wyjeżdżaniu ze sklepów Mam identycznie... :roll: "W mapie" nie mam zadnych problemow.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Moze mi ktos powiedziec dlaczego mi sie gra wyłączą?? Zainstalowale catalysty 4.11 i directx9.0c. Demo chodzilo spoko a pełna po jakichs 10min gry mi sie wyłącza :( ani procek mi sie nie przegrzewa bo mam max 42* ani grafa... to co moze sie dziac??? Moj kumpel ma radka 8500 64mb 128bit i spoko mu chodzi i sie nic nie dzieje?? Co moze byc przyczyna????!!!! Pomozcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Moim zdaniem spkojnie strczy zawsze mozna dorabiac na nieoficjalnych wyscigach bedzie to dosc dlugie zbieranie ale chyba sie oplaca. Moja kolezanka ma ukonczone ~45% gry i ma 2 samochody na maxa Lexusa i Golfa a teraz inwestuje w 206. Spokojnie mozesz planowac tuning. (Na to co bede znal odpowiedz postaram sie odpowiadac bo gram gram gram....) ps. "$l@ven" jaka temp masz procka na tym wentylu? mozesz napisac na gg zeby reszta dyskutujacych sie niedenerwowala 4155767 dzieki wielkie z goy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Nie ma na tyle kasy - a oto parę fotek z końca gry ;) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Już skończyłeś?! ja sobie dawkuję po 2h dziennie, żeby na dłużej starczyło :wink: Może moderzy przykleją topic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba26 Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Czy w NFSU2 w garażu można otwierać drzwi maskę i bagażnik?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 |Micro| skąd możesz wiedzieć że nie ma tyle hajsu skoro po twoich screenach widać że ukończyłeś 70% gry :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 wide body kits i takie bajery mozna odblokować chyba jeżdżąc outruny. tak sie dorobiłem paru unikalnych rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpon Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 chej chlopaki, a ja tego patche zainstalowalem i dalej mam szary ekran i tylko swiatla samochodów widać :(((((((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Moze mi ktos powiedziec dlaczego mi sie gra wyłączą?? Zainstalowale catalysty 4.11 i directx9.0c. Demo chodzilo spoko a pełna po jakichs 10min gry mi sie wyłącza :( ani procek mi sie nie przegrzewa bo mam max 42* ani grafa... to co moze sie dziac??? Moj kumpel ma radka 8500 64mb 128bit i spoko mu chodzi i sie nic nie dzieje?? Co moze byc przyczyna????!!!! Pomozcie. Dodam jeszcze ze komp mi sie czasem resetuje w trakcie gry :((( Pomozcie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Moze mi ktos powiedziec dlaczego mi sie gra wyłączą?? Zainstalowale catalysty 4.11 i directx9.0c. Demo chodzilo spoko a pełna po jakichs 10min gry mi sie wyłącza :( ani procek mi sie nie przegrzewa bo mam max 42* ani grafa... to co moze sie dziac??? Moj kumpel ma radka 8500 64mb 128bit i spoko mu chodzi i sie nic nie dzieje?? Co moze byc przyczyna????!!!! Pomozcie. Dodam jeszcze ze komp mi sie czasem resetuje w trakcie gry :((( Pomozcie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Tylko w NFSU2 ci się tak dzieje? Stawiam na zasilacz - może nie wyrabiać, albo być jakiś wadliwy. Spróbuj zapętlić 3d marka gdzieś tak na godzinę lub dwie i zobacz czy wtedy nie wywali. No i oczywiście sprawdź napięcia (miernikiem najlepiej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 LIGHT TRAILS off jak macie ciemno i wszystko jest okej :-] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr4shh Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Moze mi ktos powiedziec dlaczego mi sie gra wyłączą?? Zainstalowale catalysty 4.11 i directx9.0c. Demo chodzilo spoko a pełna po jakichs 10min gry mi sie wyłącza :( ani procek mi sie nie przegrzewa bo mam max 42* ani grafa... to co moze sie dziac??? Moj kumpel ma radka 8500 64mb 128bit i spoko mu chodzi i sie nic nie dzieje?? Co moze byc przyczyna????!!!! Pomozcie. Dodam jeszcze ze komp mi sie czasem resetuje w trakcie gry :((( Pomozcie!! Mialem dokladnie to samo. (opisywalem kilka postow wczesniej) W moim przypadku dzialo sie tak dlatego ze proc sie przegrzewal. Teraz podkrecilem wentyle na maxa i jest spoko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Ello,tak przegladnalem kilka ostatnich stron tego tematu ale nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie wiec moze je napisze na nowo :) Otoz wytunningowalem samochod (Hyunadi) i zmienilem na SUVa i chcialem wrocic do poprzedniego (Hyundai) i byl standardowy, gdzie jest moja fura po tunningu,jesli ktos wie jak moge ja odnalezc to bede dzwieczny,bo nie chce mi sie na nowo tuningowac furki,byla calkiem niezla,hellp !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 jezeli ja zostawiles, nie wymieniles na nowe autko to bedzie w garazu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Jak zamieniłeś w car lot to już nie odzyskasz swojej bryki :P Chyba ze tego SUVa dokupiłeś jako nowa bryka to twój stary samochód stoi w garażu. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Pytanie może banalne ale ja juz nie wiem o co chodzi. Czy da się obracać samochodem na przykład przy zakupie jakiegoś spoilera? W jedynce obracało sie przytrzymujac lewy przycisk myszy, a tu nie działa. Coś mi się nie chce wierzyć że nie można obejżeć samochodu z różnych ujęć w garażu czy sklepie. Z góry dzieki za info. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Instant Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Też nie mogę myszką obracać autek:( Wie ktoś czemu mi się patch 1.1 nie chce zainstalować?? Przy 50% wywala błąd. Próbowałem wersję US i UK..HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Jeżeli naprawdę nie można obracać fur to jest to chyba największa wada gry, no może poza znanym już z jedynki "catch-up'em". Życzę wszystkim (którzy jeszcze przechodzą gre) powodzenia przy wybieraniu unique-spoilera z widoku od przodu. Niezła loteria jak go praktycznie nie widać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 |Micro| skąd możesz wiedzieć że nie ma tyle hajsu skoro po twoich screenach widać że ukończyłeś 70% gry :roll: Bo niby skąd ja brać :> - nie ma żadnych wyścigów zaznaczonych na mapie moze jakies pojedyncze ukryte + te outrun'y - z tego dużo kasy nie wyciągniesz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Jeżeli naprawdę nie można obracać fur to jest to chyba największa wada gry, no może poza znanym już z jedynki "catch-up'em". Życzę wszystkim (którzy jeszcze przechodzą gre) powodzenia przy wybieraniu unique-spoilera z widoku od przodu. Niezła loteria jak go praktycznie nie widać.naciśnij środkowy przycisk myszy i ruszaj nią :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Bobanoskos - You're the man! Dzieki, próbowałem lewym próbowałem prawym ale o środkowym już zapomniałem :) . Tak sobie myślę co zrobią ludzie z myszkami o dwóch przyciskach. Dzięki i pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Mam juz 30% ;) Teraz bede zabieral sie za dokladne, ponowne tuningowanie fury (206 i Supry) i bede jechal zalegle wiscigy w stage'u 1 i 2, w przyszlosci planuje jeszcze miec w garazu Skyline'a, Mazde RX-7/8 i Mustanga :) Nie moge sie juz doczekac wyscigow online ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 czy w nfsu2 można jakos sprzedać auto, albo chciaż przełożyc wyposażenie z jednej furki do drugiej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...