marcin^ Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Hmm a gdzie są te sklepy z zderzakami ? :P wiem no ale nie wiem, a chciałbym sobie troche wygląda auta poprawic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 nie mozna... poczytaj troche ten temat napewno znajdziesz odp jesli masz jeszcze inne pytania... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 czy w nfsu2 można jakos sprzedać auto, albo chciaż przełożyc wyposażenie z jednej furki do drugiej? NIESTETY NIE :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traczyk Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 a jak ktos ma mych z 2 przyciskami to jak obracac samochod ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Mapa ze sklepami for "marcin^" http://www.tkk.pl/~bryg/download/sklepy.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Hmm a gdzie są te sklepy z zderzakami ? :P wiem no ale nie wiem, a chciałbym sobie troche wygląda auta poprawic :D acha no to sprawa załatwiona.... a jak ktos ma mych z 2 przyciskami to jak obracac samochod ? może spróbuj se zbindować w opcjach obracanie samochodu na jakiś klawis... a nóż sie uda... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 a czy wyścigi z telefonu lub SMSa te ukrytem są dostępne przez cały czas??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin^ Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Mapa ze sklepami for "marcin^"http://www.tkk.pl/~bryg/download/sklepy.zipwielkei dzięki, przed tym jeszcze udało mi się znaleźć Body Shopm 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emes Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 hmm kto wie ktory samochod jest najszybszy ? przeszedlem calosc 125k $ na koncie i sie tak wlasnie zastanawiam w co to wpakowac, ostatnio wybralem rx7 bo ladne mial statsy, ale po tuningu okazal sie wolniejszy od mojej wypasionej celici .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sds Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Mam pytanie czy komus sie tak dzieje ze zniknely misje i zostaly same sklepy te zamalowane kolka , i nic sie nie dzieje nowego i mam niby odblokowane pare rzeczy do karoserii ale w garazu nie moge tego wykorzystac bo mam ze zablokowane a w grze sms ze odblokowane , czy moze to byc wina cracka ??? czy czegos innego ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Moim zdaniem najeprzy samochod to 1.Honda Civic - szybka,latwo sie prowadzi,bardzo ladnie wyglada. 2.Hyundai Tiburon GT V6 - bardzo szybki, dosc latwo sie prowadzi choc czasem wpada w poslizg, rowniz bardzo ladnie wyglada. 3.Toyota Celica - dosc szybka fura choc slabo przyspiesza, wyglad mi sie niepodoba 4.Lancer Evolution VIII - szybciutki samochodzik nawet bardzo (niema problemu z pzyspieszaniem), niewada w poslizgi, wyglad zaje**** jak dla mnie. Z tych 4 wybral bym Honde Civic, a jako 2 do tuningu wzial bym Lancer Evolution VIII. Ale wybor nalezy do was. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 u mnie gra chodzi w slow motion :/ wlasciwie to dojscie do tworzenia profilu zajmuje prawie 3 minuty i na tym sie konczy. mysz skacze jak glupia :/ najdziwniejsze jest to, ze w demo gralem 1024 max :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Ja sobie jeżdże Audi TT i całkiem ładnie śmiga. Szczególnie dobry w driftach jest. Zainstalowałem nowe Caty 4.12 Beta i można zauważyć małą poprawę FPS-ów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 No wlasnie TT dobry w driftach bo rzyca nim, A3 troszke mniej. Mitsubishi 3000GT na prstej to po tuningu utrzymac jej niemoglem niema co jej tuningowac ostrzegam was pzed bledem !!!! to samo Nissan 240SX, Mazda Miata MX-S, Audi TT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Ma ktoś problem z wychodzeniem gry do windozy? Bo ja mam tak od początku, instalowałem patcha i to samo się dzieje. Win XP+SP2 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Honda Civic niezastąpiona... Wszystkie wyścigi tylko nią robie... narazie ukończyłem nią 65% gry.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 zjechalem z jakoscia w sterach do minimum, wylaczylem wszystkie progsy z tla i dalje ga chodzi w sekundach na klatke :/ i do tego wyglada tak: stary to omegi 2590 i mam patcha 1.1. o co tej durnej grze chodzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Niemiec jedyne co mi przychodzi do głowy to mało RAM'u. Próbowałeś dać więcej wirualnej czy swap file'a czy jak to sie tam nazywa? Masz możliwość dorzucenia jeszcze jednej kostki 256MB na próbe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 demo biegalo az milo a swapa jest 500mb poza tym gram w RBR w 1024max detali i jest gicio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Ja mam 3 pytnka odrazu mowie ze nie czytalem calego tematu bo troszku za duzo stron 1. Przy instalacji pacza 1.1 na 50% pojawia sie blad: ,,Old File not fount. However, a file of the same name was found. No update dont since file contents do not match'' ?? Troche kapuje ale nie calej wie ktos OCB ? 2. Wiem ze juz o tym rozmawialismy ale nadal nie wiem. Chodzi o nowe fury wiem ze mozna kupywac ale zalozmy ze mam 4 miejsce w garazu zajete to moga jakas furke zaminic na inna ? Jesli tak to jak ? 3. Chodzi o gre na lanie gral juz ktos ? Kumpel zalozyl serw ja wchodze wyszukuje mi i widzi serwa klikam 2 razy pisze zeby podal nick podaje i wchodzi mi do tego ekranu dzie sie szuka serwy i tam juz nie wyszukuje tylko pisze ze 2 playerow online i 1 ser online Pozdrawiam i czekam na odp z gory thx uff... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 E tam wszysci ciach!ly gadacie. To napewno przez to ze "Niemiec" na Procesor Baleron 2500+ od frajera za 170 zita, ciach!o Vdata 400MHz cl 2,5 zamiast ramu, a na dodatek Radosława Sapphire co ma 9100lat i to wszystko :D Oczywiscie z zartami to wszystko "Niemiec" napisalem ;] Z tego co przypuszczam to stery mialem podobne akcje na moim GF jak gralem w SL Redline, a po instalacji Detonatorow jak by reka odjal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 trzeba poczekać na jakieś stery bardziej optymilizowane pod gre . ! Dużo osób demo chodziło a full tnie ... Naszczęście ja do tych osób sie nie zaliczam ; - 0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sds Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 gdzie sie zapisuje save i plik konfiguracyjny ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 C:Documents and Settings<user>ustawienia lokalnedane aplikacjinfs underground coś w tym stylu (user to twój login) http://www.echostar.pl/~tgkg tutaj znajdziecie pare screenów ba szybko zrobionych amocodów moich i kumpla[/url] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 C:Documents and SettingsAll UsersDane aplikacjiNFS Underground O tym tez juz pisalo... poczytajcie zanim zadacie pyt.... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tech'em Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Cze .. mam prośbe Otóż ostatnio mam bardzo dużo nauki i mam mało czasu na kompa więc nie mogę za często grać w nfs'a. Chciałem miec już poodblokowywane wszystkie dodatki i samochody ale jak bede gral 1h dziennie to wątpię żebym skończył do lutego. Więc proszę Was, jeśli ktoś może niech mi prześle save'a ze swoją grą [mówię o tych co np skończyli grę albo mają z 80%] .. chcialbym samemu przejsc całą grę, ale zrobie to w wakacje jak będę miał dużo wolnego :D a teraz póki co chciałem się "pobawić" grą.. jeśli komuś to nie sprawia kłopotu niech wyśle mi save'a na g7r0j4n@wp.pl . Dzięki z góry :wink: Ale.. nie wiem ile to będzie zajmowało :/ więc jakby co, możecie to skompresować zipem, ja Wam daje serwer i wrzucacie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 "makaveli" to jest forum a nie wyszukiwarka kazay, a tak wogole to jest to zabronione , a jesczze tak najbardziej wogole to powinienes miec cd key na pudelku lub w pudelku w ktorym byla gra i ktore zakupiles. "tech'em" niewiem czy dobrze robisz proszac kogos o save z gry poniewaz w wakacje jak wezmiesz sie za przechodzenie gry to bedziesz wiedzial jak juz all wyglada --> dlamnie to niema sensu no ale jak sobie chcesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 gierka mi sie cięła nimiłosiernie w 1024 i ludzkich detalach;] i pomogła mi ....... uwaga uwaga, SOFTMOD NA QUADRO :lol: :lol: próbowałem wpierw mnóstwa sterów a tu takie proste rozwiązanie :D na a na temat gry nie musze sie chyba wypowiadac bo jaka jest kazdy wie. dzięki niej dowiedziałem sie np ze na 206-stke mozna zamontowac pantograf :lol: :lol: ale do pogrania sie nadaje;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 u siebie zainstalowalem omegi na catach 4.9 i to samo co na omegach na catach 4.10, nowszych juz nie ma a ja nie mam pomyslu, bo dzieje sie to w 640*480 detale default a to nie jest juz smieszne. gra chodzi gorzej niz bullet time max payne'a :/ zaczynam zmieniac swoje zdanie o grze ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpon Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 hmm, juz wiem dlaczego nic niewidac, tylko swiatla samochodu, trzeba ustawic antyaliasing na 0 i world details na standardowe (tam chyba jest pewna zaleznosc, bo gdy zwieksza sie world details to zwieksza sie automatycznie antyaliasing). jednak wtedy są te piksele na drodze itd. tak wiec ustawiamy antyaliasing w sterownikach i juz jest ok. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...