grzesiu Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Scigacie sie czesto na freestyle po ulicach ?? . Ja mialem taka akcje ze objechalem babke na lotnisku a ona zadzwonila i powiedziala ze ma dla mnie jakies ekstra czesci pojawila sie gwiazdka ale ja jadac po drodze jeszcze machnolem draga i gwiazdga znikla i sie wscieklem . Teraz szukam Dziewuszki po okolicach a jej nie mama buuuuuuuuuuuu . Zakochalem sie :lol: Gdzie moje dodatkowe obiecane czesci poczulem sie oszukany i zdradzony - mamy motyw milosny w NFSU2 :lol: he he objedz dwa razy pod rzad siakiegos kolesia to ci wysle sms ze ma dla ciebie jakies tam czesci :P ja tak zrobiłem i dostałem mega dresiarski spojler :/ a mój brat dostał unique part do silnika i dało mu to 10hp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwolu Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Objechalem kazdego po 5 razy i nic nie wysylaja, zadnych smsow :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emotsetung Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Ale ja ta panne raz objechalem i odrazu wyskoczyla z czesciami sadze ze sa wozki do objechania z niespodziankami nie kazdy jest taki sam he he tylko za kase . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 no czyli dobrze mam z ta mapka. fulll :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 no to jak juz macie fury to byscie savy zarzucl;i a nie screeny hehe, poszukuje savyów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Ale ja ta panne raz objechalem i odrazu wyskoczyla[...] . :lol: :lol: milosny motyw erotyczny..... :wink: p.s. ja tez nie dostalem zadnych sms'ow z czesciami itp. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Gdzie są przechowywane savy czytałem post wczesniej ktoś tam podawał lokalizacje ale nie moge sie tego doszukac bardzo prosze o informacje a tak pozatym do wadim przydaly by się te savy bo ja juz z ta gierką mam problemy niemam kasy w dragu nie da rady sie scigac za słabe autko doszedłem do 24 % i END chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Sejwy: Wchodzisz w moj kompoter, następnie w Documents and Settings, potem w swój profil (np. clares) i tam klikasz w ustawienia lokalne (ukryty folder) i potem w dane aplikacje (tez ukryty) i tam sa sejwy :) No jak tak prosicie to do jutra wieczora udostępniam swoje sejwy :) sejwy (wkleić link do flashgeta) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Taki maly i mily dla oka OT: (mam nadzieje ze tego jeszcze nie bylo, jesli modom nie pasuje to pokornie poddaje sie pkt karnym) :D Brooke Burke, czyli "Rachel" z NFS:U2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 było :) aczkolwiek bardzo fajne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_JFK_ Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 feluke "Wedlug mnie to gra jest przejaskrawiona. Powinni wywalic droge ktora sie swieci jak psu jajca a wpakowac moc obliczeniowa w fizyke jazdy" Poszperaj w ustawieniach to wyłączysz efek świecenia drogi, będzie normalna a dodatkowo dostaniesz pare fps :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 eee a da sie wrzucic swoja muze ?? czy trza sluchac tego... jesli bylo to powiwedzcie to przejze te 42 strony ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek23 Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Jak wykasowac, oddac samochod ktory jest w garazu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traczyk Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 moja finalna i calkowita mapa wyglada tak: nieodkryles graphics shopu na jackson heighs 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 odkrył...przyjżyj się dokładnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Oto moje furki ;]] --------------- --------------- --------------- A teraz real pimp car ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 wie ktoś ile potrzeba gwiazdek reputacji aby isc dalej? mam 44% i 5 gwiazdek z kawałkiem a nie mam zadnych wyscigów :[ w RX8 tak samo 5 gwiazdek i nic, miatą tez :[ ta gra mnie zaczyna denerwować :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Musisz mieć 6 gwiazdek - było już takie pytanie (a raczej pytania) w tym temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Nosz .. przeca jak wcisniesz "T" to widac ile gwiazdek trza na nastepne kower of DiViDi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 100% dziś zaliczyłem Gra syci. Jedynkę ukończyłem od początku do końca chyba ze trzy razy, myślę, że w dwójeczkę też sobie zacznę jeszcze raz po jakimś czasie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 dziobak - w jaki sposób zaliczyłęs 100% :> ?? - ukryte wyscigo or sth ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 dziobak - w jaki sposób zaliczyłęs 100% :> ?? - ukryte wyscigo or sth ??Przejechałem wszystko z garażu z world map. Sporo trochę jest, ale idzie zaliczyć :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biedron Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 eee a da sie wrzucic swoja muze ?? czy trza sluchac tego... jesli bylo to powiwedzcie to przejze te 42 strony ;]Ja to robie tak : Puszczam muze z winampa na 27% glosnosci a w grze wylaczam i jest git :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Od razu mówię że nie czytałem wątku ani strony z wiadomego powodu. A mój problem jest myślę mały. Mianowicie jak sprzedać wózek z garażu jak mam np. 2? Za cholere nie moge do tego dojść(zaczynam dopiero gre). Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Od razu mówię że nie czytałem wątku ani strony z wiadomego powodu. A mój problem jest myślę mały. Mianowicie jak sprzedać wózek z garażu jak mam np. 2? Za cholere nie moge do tego dojść(zaczynam dopiero gre). Z góry dzięki. sprzedać sie nie da, da sie zamienić np. jedziesz civic do car lot i chcesz np. rx7 to mozesz wybrac ze albo do garazu na osobne miejsce albo zamiast civic... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 a szkoda ze sie nie da sprzedac :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Widać że nie czytałeś :evil: Nie da się sprzedawacsamochodów :!: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz13max Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Witam :) Sorki że nie na temat, ale chciałem się spytać, gdzie są ukryte save games w NFS Underground 1 bo chcem sobie formata strzelić a chce zachować save. A tak na marginesie : do NFSU2 też ich nie widać wie ktoś może gdzie są?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Witam :) Sorki że nie na temat, ale chciałem się spytać, gdzie są ukryte save games w NFS Underground 1 bo chcem sobie formata strzelić a chce zachować save. A tak na marginesie : do NFSU2 też ich nie widać wie ktoś może gdzie są?? Przewczytaj poprzednią stonę to będziesz wiedizał :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
333kris333 Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Witam co zrobić żeby pograć online? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...