YoOhnY Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Jaki wg was jest najlepszy samochód w grze? :) bo wg mnie to toyota corolla the best:D Nissan Skyline Rulez! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 http://el_gringo_dado.w.interia.pl/100%.jpg moje 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 http://el_gringo_dado.w.interia.pl/100%.jpg moje 100% link chyba niedziala...:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 No niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 oto moja fura :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieksc Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 WitAM. jesli ktos przeszedł cała gre to porosiłbym zeby mi przaesłał na emaila wsk_a@o2.pl ,poniewaz przeszłem ponad 3/4 gry i musialem zrobic format!!! z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieksc Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 oczywiscie chodzi mi o SAVE do tej gry !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zene Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 WitAM. jesli ktos przeszedł cała gre to porosiłbym zeby mi przaesłał na emaila wsk_a@o2.pl ,poniewaz przeszłem ponad 3/4 gry i musialem zrobic format!!! z góry dziękiSorry stary ale rozwaliles mnie-tak,tak, co jeszcze? Ta gra to przyjemnosc,a jesli nie czujesz tej przyjemnosci i grasz tylko dla 100% to..szkoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hellriser Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Witam...mam pytanko czy jest jakiś sens kupowania np: ECU 1 poziomu skoro ma sie juz dostep do poziomu 2 i 3? czy cos to daje? bo w parametrach auta nie zauwazylem nic,oczywiscie chodzi mi o kazdy oveclocing silnika,czy to turbo,czy nitro. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Witam...mam pytanko czy jest jakiś sens kupowania np: ECU 1 poziomu skoro ma sie juz dostep do poziomu 2 i 3? czy cos to daje? bo w parametrach auta nie zauwazylem nic,oczywiscie chodzi mi o kazdy oveclocing silnika,czy to turbo,czy nitro. pozdrawiam. jeśli masz dostęp do poziomu np. 3 to najpierw kup 3, a potem sprawdź których elementów brakuje ci z 1 i 2 i je dokup. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Z braku gier wyśćigowych na PC to NFS:U2 jest naprawde niezły.Fajna grafa super muzyczka fajny tuning.Jedyne co kuleje to to że nie czuć prawie prękośći ale to taki syndrom dla każdego kto grał w Burnouta 3 8).Może jeszcze to że po dłuższej chwili nowy NFS może się troche przejeść :cry: . PS.Gra z takim dzwiękiem aż się prosi o obsługe dzwięku 5.1 a tu tylko stereo dali WSTYD!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoOhnY Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 racja przez pierwsze kilka dni jest wkrena a pozniej wszystko jest monotonne... ale tak jest w wiekszosci gierek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Jaki wg was jest najlepszy samochód w grze? :) bo wg mnie to toyota corolla the best:D Honda Civic i Ford Mustang GT. A ostatnio Nissan 240SX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dż0ki Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 A więc tak. Najleosiejszy samochód w grzze w moim mniemaniu to Toyota Celica (achh ten warkot silnika rodem z F1), najładniejszy Acura RSX (po prostu cudo!). W ogóle gra wymiata i wciąga jak nałogowiec krechę :D Odnośnie uniqów. Raz (dokładnie raz!) zakręciłem się kołó jakiejś panienki, wydymałem ją (w wyściugu ofkozzz :P) a ona w zamian zarzuciła mi unique performance. Do wyboru miałem nitro, suspension, brakes i coś tam jeszcze. Wybrałem nitro..... :twisted: Po pewnym czasie znowu wybrałem się na outrun no i znowu miła niespodzianka. Pokazałem kolesiowi jak się jeździ (dobry był sqrczybyk, lepszy od pozostałych cwaniaków :/), a on w zamian dał mi uwaga: tak przez wszystkich upragnione wide body kit!!! To się nazywa fux :P Jak tylko zrobię screena to postaram się zarzucić na forum. Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Sorry. Możecie podać linka do patcha 1.1? Na stronie EA nie mogę znaleźć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Przejrzyj ostatnie 4 strony - tam powinien być link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 A więc tak. Najleosiejszy samochód w grzze w moim mniemaniu to Toyota Celica (achh ten warkot silnika rodem z F1), dokladnie zgadzam sie z ta opiniiaaa, mam ponad 60% gry i od czasu jak tylko dostelem CELICE smiagam !!:)) te jej magiczne 9,5 tys obr/min jest nieprzecietne:DD ...... DŻOKI - zapodaj screeany swojej celi na mojego @ (malarz84gt@wp.pl), odesle ci moja toyke ... !! pozdrawiam malarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 DŻOKI - zapodaj screeany swojej celi na mojego @ (malarz84gt@wp.pl), odesle ci moja toyke ... !! To może oboje zapodajcie w GALERII ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 juz jest w "galeri" ....... !! :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek78 Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Z innej beczki. Gierke sobie zainstalowałem - pięknie wyglada.... Problem tylko w tym że moja zabawa kończy się na menu bo jak wchodzę na gierkę to obraz jest ciemny i widzę tylko zarys śwateł moich przeciwników i ewentualnie lampy uliczne. Sprzęt mam w miarę dobry - poprzednie NFS Underground chodziło bez problemu a teraz taka kicha... Zna ktoś przyczynę?!? POMOCY!!! :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Wyłącz w opcjach Lights Trial (czy jakoś tak) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dż0ki Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Heh zgłupiałem :/ Jakim przyciskiem robi się screena i gdzie on się zapisuje? :/ Poprzez print screen? Sam już nie wiem :| Ps malarz witaj w paczce fanatyków Clici :D Widziałem ją z bliska jak Byłem w Harrachowie i mówię Ci - POWALA! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Przejrzyj ostatnie 4 strony - tam powinien być link. Cofnąłem się do strony 40 włącznie. Nie znalazłem :( Zarzućcie linka :!: Czy auta, w trakcie dokupowania upgradów (szczególnie wizualnych) można obracać żeby obejrzeć je z różnych stron? W NFSU1 obracało się myszą. Tutaj nie chce mi to działać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 DŻOKI - tak mozna przez PrintScrn - scean zapisuje sie w "pamieci" wchodzi do painta i dajewsz wklej :))) hackerze:D .... co do obracana aut to juz bylo ... !! (trzymasz srodkowy klawisz myszy albo rolke .... ) a co do patcha to trzeba odpalic nieraz google .. :) (http://www.gamershell.com/download_7501.shtml) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Było: http://www.gamershell.com/download_7501.shtml I z obracaniem też było: przytrzymaj środkowy klawisz myszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filmic Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Helo, czy ta gra serio NIE obsluguje EAX?? :( Wlasnie kupilem Audigy 2 ZS z nadzieja ze zaznam jakis kosmicznych efektow w zwiazku z tym THX ktore tak reklamuja przy starcie a tu.... lipa, nadal mono/stereo :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Z innej beczki. Gierke sobie zainstalowałem - pięknie wyglada.... Problem tylko w tym że moja zabawa kończy się na menu bo jak wchodzę na gierkę to obraz jest ciemny i widzę tylko zarys śwateł moich przeciwników i ewentualnie lampy uliczne. Sprzęt mam w miarę dobry - poprzednie NFS Underground chodziło bez problemu a teraz taka kicha... Mialem to samo wiec zmienilem sterki na 4.11 i wszystko sie naprawilo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dż0ki Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Dzięki Malarz ;) Tak też myślałem tylko po prostu że zapisuje się w jakimś folderze :D Już zabieram się do roboty :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_dade Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Polecam do lektury ten artykuł http://www.pcc.pl/modules.php?name=Content...showpage&pid=57 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Juz pod koniec gry dostałem komunikat a w nim: "... swap yours for a new engine..." Mozna z tego wywnioskowac, ze w grze istnieje mozliwosc wymiany silników i tutaj moje pytanie, wie ktos jak to zrobic?? Miało to byc dostepne w performance shopach, ale jakos tego nie widze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...