Gość Harry Lloyd Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Wszystko z aktualnego kontraktu wypełnione? Zdjęcia zrobione? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Ulepszenia to niestety nie wszystko w tej grze. Musisz zalozyc wszelkie mozliwe spojlery, naklejki, duperele , a wtedy dostaniesz propozycje fotki do gazety i reszta wyscigow sie uaktywni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indor96 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 nie mam naklejek tylko na aucie a poza tym mam wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indor96 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 spoko juz mam wyscigi :)) :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: dzieki za pomoc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indor96 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Chłopaki znów mam problem... Mam 98% gry nie mam już żadnych wyścigów do zrobienia. Mieliście w swojej grze 100% zrobione?? Kupiłem auto Subaru Impreza WRX ulepszyłem i nic się nie pojawiło tak samo było z Infiniti G35 żadnych efektów... Pomóżcie jeśli się da !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Z tego, co pamiętam (a trochę czasu temu to było), to i ja nie miałem 100%. A uczestniczyłeś może w tych wyścigach, które polegają na podjechaniu do przeciwnika podczas Free Roam, wyzwaniu go i odjechaniu chyba na 5 sekund przewagi? Pamiętam, że ileś wyścigów wygranych dawało unikalne części... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak01 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 nie an 5 sekund tylko 300m bodaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Całkiem możliwe, grałem w to baaaardzo dawno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indor96 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 ok ! spróbuję z tymi gościami ... dam znać jeżeli się coś zmieni a na razie dzięki !! Noi nic ani drgnie............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Z tego, co pamiętam, to unique upgrades były odpowiednio po 5, 10 itd. wygranych.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indor96 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 (edytowane) Spoko tylko że ja nie wiem co to znaczy 'unique upgrades' !?!?!?!?!?! hahahaha Nie jestem tak zorientowany jak wy!! jestem amatorem........ Edytowane 27 Grudnia 2009 przez indor96 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indor96 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 ChłopaKI mam pytanie : znacie jakąś stronke o NFSU2 z patchem 1.2 US do ściągnięcia ?? Plis o pomoc .... :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Google <- klik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indor96 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 spoko tylko, że ja tez tam bylem. Poszukuje polskiej strony jesli to mozliwe. jak wiecie gdzie wrzucic tego patcha to napiszcie. dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indor96 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Dlaczego nie mam odblokowanego pakietu tego co się poszerza całe auto "Wide Body Kits" jeżeli mam 98% gry....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indor96 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Ej, plik "SaveMode" znaczy ze to jest główny save do NFS?? Nie mogę znaleźć save'u a muszę chyba odinstalować grę bo nie chce mi się uruchomić. A jak znajde save do sobie go wkleje i będę miał ten co miałem:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shelerr Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 ja się włączę do rozmowy:) ja skończyłem grę jak miałem 85 % Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 W którymś menu była opcja World Map czy coś takiego, tam było 5 sekcji (każda częśc miasta) i można było ponownie przejechać wszystkie wyścigi, jest tam też sporo wyścigów których wcześniej na mapie nie było (albo które pomineliśmy wypełniając tylko kontrakt i nic poza tym). Tak można dojść do 100%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indor96 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 wiem, mialem wszystkie zrobione nbawet przejezdzalem kilka razy dzieki temu mam wiecej kasy w 5 sekcji wynosi to $7000 ;0) ale odpowiecie mi na moje pytanie ??????!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indor96 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Hej, wiece moze jak nagrać filmik z laptopa z NFS Underground2 i wrzucić go na YouTube.com?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zajcev99 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 1. Fraps 2. Montaż w najlepiej: Sony Vegas Pro 8 3. Zapis w wersji .wmv 4. Wrzucasz na YouTube 5. Nie płaczesz że nie wiesz jak nagrać filmik :P 6. Też nagrywam filmiki... również z laptopa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indor96 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 spoko pomecze sie troche ! nie dawno jakies 2-3 dni temu zalozylem konto na youtube i chcem wrzucic filmiki z nfs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajcewik Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Tylko trochę go podmątuj bo nie fajnie jest oglądać sztywny film, dobra rada? Nie wrzucaj napisów Białych na Niebieskim tle bo to od razu zniechęca do oglądania filmiku. Jak zaczniesz profesjonalnie się bawić to polecam AAE CS3 (Adobe After Effect) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indor96 Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 Spoko. Najpierw zeby ktos ogladał moje filmiki musze sie podszkolic z jazda :):P dzieki za rade POZDRO!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Mały odkop, filmik sprzed lat. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=YJFDoD1Wfho Need for Speed: Underground 2 - Drag Race Flip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2011 Po odkopaniu poprzedniego filmiku poszkałem troche na temat modów do tej gry, i kilka fajnych znalazłem. Jak dla mnie gra dalej daje więcej funu niż wszelkie współczesne ścigałki, a przy tym wygląda super, grafika sie praktycznie nie starzeje, jedynie na tekstury można było narzekać. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=EGfUoCElzQE Texture Mod v2.0 by Dragozool Need for Speed Underground 2 RETextured V2.0 !!!DONE!!! - NFSCars Forums Need For Speed: Underground 2 | Widescreen Gaming Forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...