Skocz do zawartości
OLAF_SKARPA

NFS: UNDERGROUND 2

Rekomendowane odpowiedzi

Chłopaki znów mam problem... Mam 98% gry nie mam już żadnych wyścigów do zrobienia. Mieliście w swojej grze 100% zrobione??

Kupiłem auto Subaru Impreza WRX ulepszyłem i nic się nie pojawiło tak samo było z Infiniti G35 żadnych efektów...

Pomóżcie jeśli się da !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego, co pamiętam (a trochę czasu temu to było), to i ja nie miałem 100%. A uczestniczyłeś może w tych wyścigach, które polegają na podjechaniu do przeciwnika podczas Free Roam, wyzwaniu go i odjechaniu chyba na 5 sekund przewagi? Pamiętam, że ileś wyścigów wygranych dawało unikalne części...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej, plik "SaveMode" znaczy ze to jest główny save do NFS??

Nie mogę znaleźć save'u a muszę chyba odinstalować grę bo nie chce mi się uruchomić. A jak znajde save do sobie go wkleje i będę miał ten co miałem:))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

W którymś menu była opcja World Map czy coś takiego, tam było 5 sekcji (każda częśc miasta) i można było ponownie przejechać wszystkie wyścigi, jest tam też sporo wyścigów których wcześniej na mapie nie było (albo które pomineliśmy wypełniając tylko kontrakt i nic poza tym). Tak można dojść do 100%.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Fraps

2. Montaż w najlepiej: Sony Vegas Pro 8

3. Zapis w wersji .wmv

4. Wrzucasz na YouTube

5. Nie płaczesz że nie wiesz jak nagrać filmik :P

6. Też nagrywam filmiki... również z laptopa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko trochę go podmątuj bo nie fajnie jest oglądać sztywny film, dobra rada? Nie wrzucaj napisów Białych na Niebieskim tle bo to od razu zniechęca do oglądania filmiku. Jak zaczniesz profesjonalnie się bawić to polecam AAE CS3 (Adobe After Effect)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

Po odkopaniu poprzedniego filmiku poszkałem troche na temat modów do tej gry, i kilka fajnych znalazłem. Jak dla mnie gra dalej daje więcej funu niż wszelkie współczesne ścigałki, a przy tym wygląda super, grafika sie praktycznie nie starzeje, jedynie na tekstury można było narzekać.

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=EGfUoCElzQE

Texture Mod v2.0 by Dragozool

Need for Speed Underground 2 RETextured V2.0 !!!DONE!!! - NFSCars Forums

Need For Speed: Underground 2 | Widescreen Gaming Forum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi