reed Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 w takim razie przepraszam nie czytalem tego tematu(niemca) i nie wiedzialem ze ten problem byl poruszany :( OK, ale myslec to chyba mozesz sam, bez czyjegos przyzwolenia ? Dlaczego inni jakos to rozumia i akceptuja, a kilku osobnikow bezmyslnie sie ciagle czepia o byle goowno ze tak powiem ? Sorry jezeli ktos sie poczul urazony (za wyjatkiem Wawelskiego) ale moderator tez czlowiek i ma jakas tam granice wytrzymalosci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Krootki ,rzecz jest nie fair ,poniewaz user niema takiej mozliwosci, nawet jak poprosi to jego prozba zwisnie.A moder w dziale sprzedam sobie przykleja co moznaby uznac wrecz za nieuczciwa konkurencje ;).Ale jak juz napisalem sprawa jest tak szalenczo drobiazgowa ze mnie osobiscie to wali, w sumi nikomu to nie szkodzi. Co do moderow, to coz ,moze jestem nienaczasie, Groobego jakos niewidac, Reed ma chyba jakies z soba problemy ze jedzie po gostku ktory do niego kulturalnie nawija, wiec moze i teraz chodzi o wiekszosc moderska.Szukac kazdego przykladu przeciez niebede.Ale tu jest juz kilka, i to nieodpowiednich i to nieregulaminowych zachowan. A pamietajcie ,ze moderator jest nietylko od tego zeby zamykac/banowac/czyscic ale tez od tego zeby pokazywac JAK NALEZY sie zachowywac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 OK, ale myslec to chyba mozesz sam, bez czyjegos przyzwolenia ? Dlaczego inni jakos to rozumia i akceptuja, a kilku osobnikow bezmyslnie sie ciagle czepia o byle goowno ze tak powiem ? Sorry jezeli ktos sie poczul urazony (za wyjatkiem Wawelskiego) ale moderator tez czlowiek i ma jakas tam granice wytrzymalosci. 1.tak: moge myslec sam,tak: bez czyjegos przyzwolenia :) 2.teraz juz rozumiem,nie wiedzialem ze wawelski ciagle o cos sie czepia i nie wiedzialem ze temat byl poruszany dlatego zdziwilo mnie twoje troszke agresywne zachowanie(post) na niezbyt przemyslane porownanie wawelskiego.ale teraz juz wszystko wyjasnione. 3.nie poczulem sie urazony ,tylko moze zle poinformowany :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 "]Krootki ,rzecz jest nie fair ,poniewaz user niema takiej mozliwosci, nawet jak poprosi to jego prozba zwisnie.A moder w dziale sprzedam sobie przykleja co moznaby uznac wrecz za nieuczciwa konkurencje ;).Ale jak juz napisalem sprawa jest tak szalenczo drobiazgowa ze mnie osobiscie to wali, w sumi nikomu to nie szkodzi. Co do moderow, to coz ,moze jestem nienaczasie, Groobego jakos niewidac, Reed ma chyba jakies z soba problemy ze jedzie po gostku ktory do niego kulturalnie nawija, wiec moze i teraz chodzi o wiekszosc moderska.Szukac kazdego przykladu przeciez niebede.Ale tu jest juz kilka, i to nieodpowiednich i to nieregulaminowych zachowan. A pamietajcie ,ze moderator jest nietylko od tego zeby zamykac/banowac/czyscic ale tez od tego zeby pokazywac JAK NALEZY sie zachowywac. ech, gdyby położyć na szale wszystkie przewinienia moderatorów i użytkowników to zgadnij co by było cięższe, wydaje mi sie że odpowieć jest oczywista. Niektórzy ludzie naprawde nierozumieją sensu istnienia naszego forum, czy tutaj sie przychodzi po to żeby sie czepiać do wszystkiego ? (...) TAK, ostatnio coraz więcej takich "Lepperów" i coraz bardziej upierdliwych, zaczyna nam sie to powoli nudzić, jedziecie po nas za nawet najmniejsze przewinienie, uniesienie, czy nawet literówkę, według mnie to jest bardzo głupie i wydaje mi sie ze powinno sie takich pieniaczy banować od razu, i tak chyba trzeba bedzie robić, bo to sie staje jak zaraza. Więc proszę załatwiajcie niejasności przez email lub priv, napewno bedzie to bardziej skuteczne i "mniej owocne" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 "]Krootki ,rzecz jest nie fair ,poniewaz user niema takiej mozliwosci, nawet jak poprosi to jego prozba zwisnie.A moder w dziale sprzedam sobie przykleja co moznaby uznac wrecz za nieuczciwa konkurencje ;).Ale jak juz napisalem sprawa jest tak szalenczo drobiazgowa ze mnie osobiscie to wali, w sumi nikomu to nie szkodzi. Co do moderow, to coz ,moze jestem nienaczasie, Groobego jakos niewidac, Reed ma chyba jakies z soba problemy ze jedzie po gostku ktory do niego kulturalnie nawija, wiec moze i teraz chodzi o wiekszosc moderska.Szukac kazdego przykladu przeciez niebede.Ale tu jest juz kilka, i to nieodpowiednich i to nieregulaminowych zachowan. A pamietajcie ,ze moderator jest nietylko od tego zeby zamykac/banowac/czyscic ale tez od tego zeby pokazywac JAK NALEZY sie zachowywac. Nie wiem którego z postów o tym, że moderzy mogą więcej bo mają takie prawo nie rozumiesz ? To moderzy opiekują się forum i dlatego mogą więcej. Ty i inni Tobie podobni tylko wprowadzają zamęt, bo chcą by tak samo ważni. Ale nigdy nie będziecie. A jak się nie podobają zasady na tym forum to poszukaj może innego. Jak dla mnie to ogłoszenia moderów mogą być nawet przeklejone w każdym dziale. Niech mają coś z tego że się starają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 "]Krootki ,rzecz jest nie fair ,poniewaz user niema takiej mozliwosci, nawet jak poprosi to jego prozba zwisnie.A moder w dziale sprzedam sobie przykleja co moznaby uznac wrecz za nieuczciwa konkurencje ;).Ale jak juz napisalem sprawa jest tak szalenczo drobiazgowa ze mnie osobiscie to wali, w sumi nikomu to nie szkodzi. Co do moderow, to coz ,moze jestem nienaczasie, Groobego jakos niewidac, Reed ma chyba jakies z soba problemy ze jedzie po gostku ktory do niego kulturalnie nawija, wiec moze i teraz chodzi o wiekszosc moderska.Szukac kazdego przykladu przeciez niebede.Ale tu jest juz kilka, i to nieodpowiednich i to nieregulaminowych zachowan. A pamietajcie ,ze moderator jest nietylko od tego zeby zamykac/banowac/czyscic ale tez od tego zeby pokazywac JAK NALEZY sie zachowywac. Nie wiem którego z postów o tym, że moderzy mogą więcej bo mają takie prawo nie rozumiesz ? To moderzy opiekują się forum i dlatego mogą więcej. Ty i inni Tobie podobni tylko wprowadzają zamęt, bo chcą by tak samo ważni. Ale nigdy nie będziecie. A jak się nie podobają zasady na tym forum to poszukaj może innego. Jak dla mnie to ogłoszenia moderów mogą być nawet przeklejone w każdym dziale. Niech mają coś z tego że się starają. jestes chyba jednym z nielicznych, którzy potrafią to zrozumieć, dzięki za wsparcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Przez priv z moderem cos zalatwic ? Sami napisaliscie ze jestescie "wladza" ,zalatwiles cos kiedys w urzedzie mowiac urzednikowi na ucho "wiesz co robisz to nie fair, zrob to tak jak ja ci mowie to bedzie lepiej" ? Nie ,jesli moder zrobi cos nietak to mozna to albo wyslac do admina albo postawic topic na forum zeby to moglo jakos "zawazyc" ma zdaniu innych ludzi. A widzisz, wy jedziecie po ludziach za dokladnie to samo, regulamin rozrosl sie do wedlug mnie troszke chorych rozmiarow, moderzy momentami robia sie zbyt gorliwi, momentami wyraznie ,wrecz "butnie" daja do zrozumienia szaremu userowi ze jest "nic" ,wiesz andriu ,ludzie tak nielubia byc traktowani, to chyba oczywiste ze zaczynaja reagowac.A jesli powyganiacie ludzi do innych serwisow, to ten sajt upadnie, zreshta juz sie chylil ku upadkowi, wedlug mnie powinno sie podnosic klase serwisu ,zadowolonie wsrod ludzi itp. Niz ich tylko "ovocowac" za byle po<span style="color:red;">[ciach!]</span>lke/wyzywac/obrazac itp.Jak ktos ma slabe nerwy to moze sie na modera nienadaje ? Wawelski zapienil bo Reed sobie przykleil temat a jemu niewolno, prawo usera, ale nic zrobic niemoze, zato reed mu nawymyslal i niejestem pewny ale byc moze zbanowal (a napewno grozil).Wawelki regulaminu nie zlamal, wyrazal sie spokojnie, reed zlamal i rzucal miechem. Jak dla mnie to sprawa jest oczywista. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Nie rozumiem no, co za czlowiek od marca nic w niczym nikomu nie przeszkadzalo to ogloszenie az tu nagle pan_wiecznie_nie_zadowolony sie przyczepil ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 "]Przez priv z moderem cos zalatwic ? Sami napisaliscie ze jestescie "wladza" ,zalatwiles cos kiedys w urzedzie mowiac urzednikowi na ucho "wiesz co robisz to nie fair, zrob to tak jak ja ci mowie to bedzie lepiej" ? Nie ,jesli moder zrobi cos nietak to mozna to albo wyslac do admina albo postawic topic na forum zeby to moglo jakos "zawazyc" ma zdaniu innych ludzi. A widzisz, wy jedziecie po ludziach za dokladnie to samo, regulamin rozrosl sie do wedlug mnie troszke chorych rozmiarow, moderzy momentami robia sie zbyt gorliwi, momentami wyraznie ,wrecz "butnie" daja do zrozumienia szaremu userowi ze jest "nic" ,wiesz andriu ,ludzie tak nielubia byc traktowani, to chyba oczywiste ze zaczynaja reagowac.A jesli powyganiacie ludzi do innych serwisow, to ten sajt upadnie, zreshta juz sie chylil ku upadkowi, wedlug mnie powinno sie podnosic klase serwisu ,zadowolonie wsrod ludzi itp. Niz ich tylko "ovocowac" za byle po<span style="color:red;">[ciach!]</span>lke/wyzywac/obrazac itp.Jak ktos ma slabe nerwy to moze sie na modera nienadaje ? Wawelski zapienil bo Reed sobie przykleil temat a jemu niewolno, prawo usera, ale nic zrobic niemoze, zato reed mu nawymyslal i niejestem pewny ale byc moze zbanowal (a napewno grozil).Wawelki regulaminu nie zlamal, wyrazal sie spokojnie, reed zlamal i rzucal miechem. Jak dla mnie to sprawa jest oczywista. dla mnie również sprawa jest oczywista, żegnam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 "] bla bla blaZaakceptowałeś regulamin przez to że dalej wypowiadasz się na forum, a forum jest zaśmiecane przez takich Wawelskich i wszystkich którzy im przytupują. Moderatorzy odwalają kupe roboty żeby było lepiej, a Tobie się nie podoba to stwórz własne forum i zarządzaj lepiej a każdemu userowi dawaj moda - żeby było po równo i sprawiedliwie. To forum ma 14301 używtkowników i zarządzanie tym wszystkim (sprawne) może wprawić człowieka w "zły" nastrój - przez tych, co im się nic nie podoba. A to nie jest urząd, ty nie płacisz moderom podatków żebyś mógł wymagać. Oni to robią z dobrej woli więc moja propozycja jest taka : zamilknij proszę.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 caly temat jest delikatnie mowiac z pupy i jest wynikiem niespelnionych ambicji autora ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 "] bla bla blaZaakceptowałeś regulamin przez to że dalej wypowiadasz się na forum, a forum jest zaśmiecane przez takich Wawelskich i wszystkich którzy im przytupują. Moderatorzy odwalają kupe roboty żeby było lepiej, a Tobie się nie podoba to stwórz własne forum i zarządzaj lepiej a każdemu userowi dawaj moda - żeby było po równo i sprawiedliwie. To forum ma 14301 używtkowników i zarządzanie tym wszystkim (sprawne) może wprawić człowieka w "zły" nastrój - przez tych, co im się nic nie podoba. A to nie jest urząd, ty nie płacisz moderom podatków żebyś mógł wymagać. Oni to robią z dobrej woli więc moja propozycja jest taka : zamilknij proszę.... wierz mi, już sie nie odezwie :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 caly temat jest delikatnie mowiac z pupy i jest wynikiem niespelnionych ambicji autora ... Moze to kompleks malego ....... no wiecie ?? No i goscie sie dowartosciowuja przyczepiajac sie do wszystkiego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 wierz mi, już sie nie odezwie :evil:Podwójne owocowanie - niezły osiąg, jak na jeden topic :twisted: . I to przez głupią chęć zwrócenia na siebie uwagi. Ciekawe czy się pojawi jakiś trzeci pieniacz, obrońca biednych żuczków uciśnionych :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 "]Mam pytanie, czy wawelski wlasnie dostal bana ? Bo jak tak to wlasnie chyab trzeba to zglosic do admina.No z tego co ja zrozumialem to dostal. A mial najlepiej zmodowanego kompa na forum... Co za czasy... Jesli moge cos od siebie (skulony przed swiszczacymi biczami) to generalnie jesli bysmy mieli dbac o "profesjonalizm" prowadzenia to moderatorzy raczej nie zachowali sie "profesjonalnie". No ale generalnie wszedzie jest tak ze rzadzi ten co ma wladze, dlugo siedze na IRC wiec jestem przyzwyczajony. Ban byl tez wlasnie w stylu bardzo "IRCowym". Przytocze cytat wyrwany z kontekstu, jakis czas temu to napisalem, nie wiem sam czy sie z tym zgadzam czy nie juz ale nie jest to wazne bo nie mam wyboru :) Forum jakie jest kazdy widzi. Czy jak wchodzisz na strone wp i nie podoba Ci sie rozklad obrazkow to piszesz do webmastera i prosisz by zmienil? Wszakze sajty sa tak dla ogladajacych jak fora dla pytajacych jednak tam jak sie nie podoba to sie nie wchodzi a na forum robi sie dym. Jak sie nie podoba to forow jest kupa, mozna sobie wybrac co innego. Mi sie tweak podoba bo jest konkret, chamski konkret. Hmm Edit: Nie wiem czy tak dlugo pisalem ze tyle postow jest nizej czy przegapilem cos znowu.. W kazdym razie za duzo owocow lata, lepiej sie usunac niz ginac jak bohater... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 "]Mam pytanie, czy wawelski wlasnie dostal bana ? Bo jak tak to wlasnie chyab trzeba to zglosic do admina.No z tego co ja zrozumialem to dostal. A mial najlepiej zmodowanego kompa na forum... Co za czasy... (...) zastanawiajaca argumentacja ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 "]Mam pytanie, czy wawelski wlasnie dostal bana ? Bo jak tak to wlasnie chyab trzeba to zglosic do admina.No z tego co ja zrozumialem to dostal. A mial najlepiej zmodowanego kompa na forum... Co za czasy... (...) zastanawiajaca argumentacja ... Zadna argumentacja, nawiazanie, skojarzenie raczej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Niektórzy chyba nie czytali regulaminu, a tam jest taki ciekawy zapis: 10. Nie krytykuj i nie podważaj autorytetu administratorów/moderatorów w kwestiach regulaminowych. Jest to prosta droga do opuszczenia forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Niektórzy chyba nie czytali regulaminu, a tam jest taki ciekawy zapis: 10. Nie krytykuj i nie podważaj autorytetu administratorów/moderatorów w kwestiach regulaminowych. Jest to prosta droga do opuszczenia forum. No i tak bedziecie sobie przyklady dawac. Wawelski dal trafny przyklad tez i bana dostal. Zreszta niewazne, zamykam sie bo tez polece... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Niektórzy chyba nie czytali regulaminu, a tam jest taki ciekawy zapis: 10. Nie krytykuj i nie podważaj autorytetu administratorów/moderatorów w kwestiach regulaminowych. Jest to prosta droga do opuszczenia forum. Dura lex sed lex ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VaR999 Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Przeczytaj caly ten topik na spokojnie i sie zastanow, poczym mi powiedz. Za co ja dostalem bana ? I to bez ostrzezenia ?Nie pienilem sie, nie darlem, nie obrzucalem wyzwiskami. Jestem raczej spokojnym uzytkownikiem tego forum, ale wystarczy powiedziec wlasne zdanie (mimo ze nie pisalem ze nalezy zmieniac to i owo,poprostu powiedzialem swoje zdanie, spokojnie, bez pieniactwa i dziecinady) i sie dostaje banana. Nic to ,wyslalem maila do liska z linkiem do tego topica, mam nadzieje ze sie chlop opamieta oi zobaczy co tu sie porobilo.Jesli nie ,to szkoda nastepnego dobrego forum, a jesli byscie kiedys sie zastanawiali jak ma wygladac forum i moderowanie to powinniscie wskoczyc na overclockers.com. Sajt ze tak powiem wiekszy, (zdeczka) , a jakos czlowiek za spokojne gadanie (chocby glupot) bana niedostanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Smaug] Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Nie da sie ukryc niektorym wraz z dorwaniem sie do wladzy woda sodowa uderza do glowy. Druga sprawa ze mi by sie nie chcialo klocic o taka <span style="color:red;">[ciach!]</span>le. Pozdrawiam Aha i jeszcze zacytuje wierszyk z dziecinstwa: Dla kazdego serdelek tylko dla mnie swierzy bo za ta sprawiedliwosc cos mi sie nalezy Dla kazdego kremowka mnie gdzie wiecej kremu bo komoz by innemu niz mi sprawiedliwemu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 "]Nie da sie ukryc niektorym wraz z dorwaniem sie do wladzy woda sodowa uderza do glowy. ale jesli ktos ma jakies "ale" do poczynan modera zawsze moze napisac PW z odpowiednim linkiem do admina i wsio,a nie zakladac durne posty ,ktore prowadza tylko do ovocowania :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 RAV jednego nie rozumiem. Wawelski ci placi za to? To twoj dobry kumpel? Walnal babola jakich malo. Drugi watek o tym samym. Do tego bez sensu Jego zdania nie poparl prawie nikt. Wrecz przeciwnie, ale mimo to dalej parl w zaparte. No ludzie troche rozumu, pomyslunku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Cóż - wyjątkowe pieniactwo. Topik zupełnie bezsensowny - typowo zaczepny. Powodowany chyba tylko i wyłącznie zazdrością (żeby jeszcze było czego zazdrościć !!! - oglądalność działu Sprzedam mówi sama za siebie) oraz szukaniem dziury w całym. Być może to będzie jakaś przestroga dla ludzi, którzy marzą tylko o posadzie modera. Widać tu jak na dłoni jak płaci im się za nadobne :(. Ehh - nie dość że praca IMO jest niewdzięczna, to jeszcze wytyka im się wszystko co się da, by tylko podważyć autorytet. Wiadomo że zawsze znajdą się wiecznie niezadowoleni, ale nie widzę żadnego powodu by kurczowo trzymali się tego forum. Poza tym będąc u kogoś w gościnie chyba obowiązuje pewna etykieta i ustalone zasady (czego niestety nie widzę przeglądając sporadycznie teksty rozhisteryzowanych goowniarzy psioczących na wszystko i wszystkich) - to akurat taka myśl ogólna. Nie spodziewałem się jednak takiego posty po Wawelskim - logiczne i konkretne posty z dużą dozą wiedzy i chęcią pomocy - a tu taki "zonk". Może jakaś chwilowa słabość :? . Czas pokaże. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VaR666 Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 -> Jonathan , nie uwazasz ze atakowanie czlowieka ktorego zescie podwojnie zbanowali i moze niemiec mozliwosci repliki jest "niewporzadku" ? Teoretycznie zadajesz mi pytanie, jednoczesnie banujac drugie konto ktore zalozylem.To poco pytasz ? A jesli chodzi o odpowiedz, to wawelski mi nie placi, niezna mnie ,ja nieznam jego ,jedyne co kojarze to to ze ma swietnego avatara. Pierwszego watku niewidzialem ,wiec niewiem ze jest drugi ,w pierwszym niebralem zatem udzialu, niedostalem ostrzezenia, jednym slowem ,ktos zadzialal na cisnieniu. -> Pitt , "Poza tym będąc u kogoś w gościnie chyba obowiązuje pewna etykieta i ustalone zasady (czego niestety nie widzę przeglądając sporadycznie teksty rozhisteryzowanych goowniarzy psioczących na wszystko i wszystkich)" <- teraz powiedz mi w KTORYM POSCIE, zachowalem sie jak rozshizteryzowany goowniarz ?Kto dzialal na cisnieniu ? Kto wyzywal ? Kto obrazal ? Kto zlamal jako pierwszy regulamin ?.Za gowniarza sie nie uznaje ,zreshta tych kilku co mnie kojarzy raczej powinno sie zgodzic. Co do posylania do Adminow, to wyslalem maila do liska ,ale odpowiedzi niemam.A oczekuje na jakas odpowiedz, czy to bedzie unlock konta czy "spier*alaj" jesli lisek to czytasz, to bylbym wdzieczny za jedno lub drugie , a nie stan zawieszenia.Bo Bardzo to forum szanuje i naprawde sporo info tu mozna znalesc, ale tak niskiego poziomu nie widzialem dawno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Fakt, że moderatorzy/admini są prawem (w sensie stanowią -z tym się w pełni zgadzam bo innej możliwości nie ma); jednak to nie to samo być ponad prawem (nie przestrzegać) - łamanie regulaminu nie uprawnia do odpowiadania tym samym. Jeśli tak będzie to pożegnamy się z jako takim poziomem forum. Ban dla Wawelskiego może i był słuszny (nie mnie to oceniać) ale dany o parę postów za późno (po zwróceniu uwagi Reed-owi, że łamie regulamin - tego też nie oceniam), ban dla Rav666 to jakieś nieporozumienie - podajcie jakiś sensowny powód. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Rav,dla jasnosci,Twoje drugie konto skasowalem ja,a nie Jon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Fakt, że moderatorzy/admini są prawem (w sensie stanowią -z tym się w pełni zgadzam bo innej możliwości nie ma); jednak to nie to samo być ponad prawem (nie przestrzegać) - łamanie regulaminu nie uprawnia do odpowiadania tym samym. Jeśli tak będzie to pożegnamy się z jako takim poziomem forum. Ban dla Wawelskiego może i był słuszny (nie mnie to oceniać) ale dany o parę postów za późno (po zwróceniu uwagi Reed-owi, że łamie regulamin - tego też nie oceniam), ban dla Rav666 to jakieś nieporozumienie - podajcie jakiś sensowny powód. i po co ten post ? czegoś tu nie rozumiem, przychodzicie tu po to zeby sie pienić ? ROTFL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VaR666 Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Andriu ,musze sie zapytac, bo czegos nierozumiem , czy jak jeden usera popiera drugiego ,lub zadaje pytanie czemu moder cos zrobil bo tego nie kmini, to czy to definiujesz jako "pieniactwo" ? "rotfl" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...