break3r Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 mam nadzieje ze ktosmi pomoze problem mam taki ze mam plyte ecs k7s5a i geeforceFX5200 wsio dziala na sterowniklach force ware i niby wszystko oki ale kiedy wlaczam gre to przy ladowaniu juz samej planszy gra sie sypie i wywala do windy help :!: :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulv Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 troche za malo danych zeby cos zaradzic. Podaj dokladny konfig kompa ram itd. i jaka gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
break3r Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 qrcze ramcu jest 512 athlon 2gh a wywala sie na wsich gierkach nawet probowalem ostatnio na Max Payne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
break3r Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 ach system jest winxp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Jakie dokładnie sterowniki? U mnie na nowszych od 56.xx też mam zwisy przy uruchamianiu gier ale nie wszystkich np. Colin 04 działa idealnie. Na starszych nie ma problemów w żadnej grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
break3r Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 56.72 prosto ze stronki nvidia a colina 04 nie sprawdzalem ale call of duty sie sypie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
break3r Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 a jakie dokladnie z tych starszych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulv Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 U mnie dzialalo bez zastrzezen na 56.16 te byly najnowsze jak mialem GF 5200. Sprawdz z najnowszymi albo zjedz na 45.xx omegi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 a jaki zasilacz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
break3r Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 codegen 300w a ma to jakis zwiazek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 a jaki zasilacz??i jak zawsze pewnie znowu zasilacz pada podaj dokladny model i ile wat bo pewnie to Codegen albo Megabajt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulv Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Jak daje za moalo napiecia to wywala do windy przewaznie. A i uaktualnij drivery do chipsetu i AGP jak pamietam Twoja plyta ma SIS735 (chyba). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 codegen 300w a ma to jakis zwiazek?no ma przeciez to straszna padaka sprubuj od kogos porzyczyc inny zasilacz i sprawdz albo pujdz do serwisu i niech na chwilke ci zmienia zasilacz na ModecomGT 300 albo cos lepszego a nawet na Feel 300 i zobacz wtedy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 45.23 WHQL powinny być bezproblemowe, u mnie wszystko diała ok do 53.03 wyżej niestety nie wszystko i to jest dziwne bo część gier jak i wszystkie 3dmarki dalej działają poprawnie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Jak daje za moalo napiecia to wywala do windy przewaznie. A i uaktualnij drivery do chipsetu i AGP jak pamietam Twoja plyta ma SIS735 (chyba). ale najwiekszy pobor pradu jest w 3d i dopiero w cazsie gier lub testow dlatego moze sie wywalac ,sprubuj na innym zasilaczu i jedno juz odpadnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
break3r Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 oki ludziska thx poprobujem i sie zobaczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...