Storm211 Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Jak to zrobic zeby po wpakowaniu zdjec na plyte cd odpalały sie one potem po wlozeniu do cd-rom automatycznie i po kolei wyswietlały cos ala slideshow?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Ja bym spróbował zrobić z tych zdjęć prezentację w Powerpoint'cie. Potem zrobiłbym plik o nazwie 'Autorun.inf' i wpisał w nim: [autorun] open=nazwa_pliku.pps icon=nazwa_pliku.pps,0 Potem oba pliki bym wypalił w głównym katalogu na płycie. Jak masz płytke CD-RW to możesz spróbować, może pójdzie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm211 Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 spoko dzieki zobaczymy moze mi sie uda dam znac jak mi poszlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm211 Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 no tak ale jak dam komus ta plytke a on nie ma power pointa to nie zadziala ?" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 ...kiedyś do tego używało się ie 3, który startował z odpiwiednią stronką - poszukaj bardzo starych enterów i pcwk, afair tam tak było... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 A w Irfan View nie da sie tego zrobic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 http://www.microsoft.com/poland/windowsxp/...toysmessage.asp HTML Slide Show Wizard CD Slide Show Generator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip Golarz Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 no tak ale jak dam komus ta plytke a on nie ma power pointa to nie zadziala ?"W PP jest chyba możliwość stworzenia exe tak że do odtworzenia nie trzeba mieć PP, ewentualnie możesz to zrobić w html, flashu itp ale w pp chyba najprościej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm211 Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 ok dzieki za potpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm211 Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 o kurde ale blad podpowiedzi heh ale i tak dzieki!;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm211 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Spoko działa w acdsee zrobiłem slidshow.exe a własciwie to prawie sam sie robi a plik *inf w notatniiku tylko wkleiłem praktycznie z posta dzikei wielkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=69588&highlight= miałem podobny problem ale jeśli chcesz to zrobić w pps w opcjach zapisz poszperaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...