Ja$$o Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Witam, mam następujący problem: Od jakiegoś tygodnia ściągałem przez kaaze lite film (undercover brother, polecam wszystkim) transfer był tragiczny, ale mam czas. Wczoraj jednak, gdy anulowałem niektóre pobierania ( a robiłem to szybko, czyli anuluj-> enter-> strzałka w dół) akcelerator przeniósł się na pozycję tego właśnie filmu, a ja głupi nie myśląć - skasowałem . I muszę od nowa zasysać. Nie wiecie może czy taki plik można odzyskać? uzywanie programów odzyskujących dane nie ma zanaddto (moim zdaniem) sensu, gdyż do tej pory anulowałem już tysiące plików, a przecież one wszystkie nazywaja się podobnie (dat.*). Wiem, że moje tłumaczenie jest trochę zamotane, ale chyba można coś z niego zrozumieć:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 raczej sie nie da bo biorac cancel zmazujesz go z dysku..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 LOL. Odzyskania nie ma zadnej szansy. Co Ty modem masz? Na modemie 56K powinno sie sciagac 700 MB ~39 godzin. Wywal kaze szmelc totalny, kopa fake'ow i nic poza tym. Na dc++ obejrzalbys ten film jak ludzie rok dwa lata temu po 4 godzinach maks na neo a tu sie meczysz tydzien i po co to wszystko LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja$$o Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Cytat Co Ty modem masz? Na modemie 56K powinno sie sciagac 700 MB ~39 godzin. Nie, tylko że ten film ciężko jest znaleźć.. ale trudno, temat chyba jest już zamknięty.. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Popieram, kazaa to kopalnia fake'ow. Polecam DC++ oraz eMule. Co? trudno znalezc? Na aktualnym hubie mam z 20 userow z tym filmem, a na kazie i tak pewnie fake'a ciagnales. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...