TAeL Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Witam! Zakupiłem ostatnio k. graf. Saphire Atlantis 9600 128 MB. Problem polega na tym, że karta ma tylko po dwie kostki pamięci (Elixir-5) na każdej stronie płytki(w pozostałych miejscach pusto!). Porównywałem ją z Saphire Atlantisem 9600 na stronach producenta i moja karta odpowiada wielkości "pełnemu" 9600! Co z tymi pamięciami? System widzi całe 128 MB. Czyżby była to 9600SE (na zdjęciach dużo mniejsza od mojej!) Aida32 nie może rozpoznać procesora graficznego tej karty? W 3D Mark 2001 karta osiąga 5760 pkt na MSI KT6, Duron 1.6, 512 MB Kingston Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 a rivatuner Pan łużywał ? może to pomoże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 a rivatuner Pan łużywał ? możę to pomoże Ja mysle , ze tu juz nic nie pomoze ;) Po wyniku w 3dmarku widac ,ze to 9600SE . Na wszelki wypadek sprawdz to jeszcze w RivaTunnerze (tak jak pisal kenji) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAeL Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Sprawdziłem w RivaTunerze i faktycznie szyna jest 64 bit. Dzieki! Dziś jadę ją wymienić! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...