Nessay Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 pytam, bo nie wiem jakie dokladnie maja timingi w sumie to je mam :>>> ale nie wiem na stronie pisze: 2-3-2 ale dokladnie jak by ktos mogl wymienic np cl, itp z gory dzieki... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 pytam, bo nie wiem jakie dokladnie maja timingi w sumie to je mam :>>> ale nie wiem na stronie pisze: 2-3-2 ale dokladnie jak by ktos mogl wymienic np cl, itp z gory dzieki... :) CL muszą mieć 2 ;) Pisz jak ci chodzą ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 to ze cl 2 to wiem ale jak reszta??? chodza narazie dobrze ;>>> ale testuuje bo mam je od 1 dnia ;) jutro nowe chlodzonko na procka wiec pokatuje sprzet :) narazie nad grafa sie mecze ;> powiedzcie mi lepiej jak reszte timingow w standardzie ustawic! :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 to ze cl 2 to wiem ale jak reszta??? chodza narazie dobrze ;>>> ale testuuje bo mam je od 1 dnia ;) jutro nowe chlodzonko na procka wiec pokatuje sprzet :) narazie nad grafa sie mecze ;> powiedzcie mi lepiej jak reszte timingow w standardzie ustawic! :> Najlepiej 6-2-2-2 - czytałeś FAQ Vipa http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=52396?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 level I mialy CL2-3-2 albo jak dla nas 3-2-2 Nessay: po co kupowales? zeby jezdzic na defaultowych timingach? Nie badz baba - podkrecaj! I koniecznie daj znac jak chodza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rytuan Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 level I mialy CL2-3-2 albo jak dla nas 3-2-2 Nessay: po co kupowales? zeby jezdzic na defaultowych timingach? Nie badz baba - podkrecaj! I koniecznie daj znac jak chodza. troche sie zagalopowales :evil: baby tez troszke kreca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 to ze cl 2 to wiem ale jak reszta??? chodza narazie dobrze ;>>> ale testuuje bo mam je od 1 dnia ;) jutro nowe chlodzonko na procka wiec pokatuje sprzet :) narazie nad grafa sie mecze ;> powiedzcie mi lepiej jak reszte timingow w standardzie ustawic! :> Najlepiej 6-2-2-2 - czytałeś FAQ Vipa http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=52396?? nie 6-2-2-2 tylko 11-2-2-2 gwoli wyjaśnienia. Owe 6-2-2-2 są dla płyt nie na nforcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Nessay, gdzie je wyrwałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 to ze cl 2 to wiem ale jak reszta??? chodza narazie dobrze ;>>> ale testuuje bo mam je od 1 dnia ;) jutro nowe chlodzonko na procka wiec pokatuje sprzet :) narazie nad grafa sie mecze ;> powiedzcie mi lepiej jak reszte timingow w standardzie ustawic! :> Najlepiej 6-2-2-2 - czytałeś FAQ Vipa http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=52396?? nie 6-2-2-2 tylko 11-2-2-2 gwoli wyjaśnienia. Owe 6-2-2-2 są dla płyt nie na nforcie tak się składa że 11-2-2-2 akurat tylko na Abicie NF7 najlepsze wyniki w benchmarkach ramu dają ... w 3D niekoniecznie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Nessay, gdzie je wyrwałeś?usa ;> po pierwszych testach chyba nie ejstem zadowolony... pamieci przy 400Mhz czyli tyle ile maja nominalnie i na napieciu 2.9V nie chca isc na timingach 2.2.2.11 ani na 2.2.2.6 :/ jakies propozycje?btw: windows sie odpala ale sa problemy np z gier mi wylazi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 ja mam 'special 222' - i jak widac calkiem dobrze sie kreca. mam jeszcze druga pare chodzaca na 222MHz. level I to nie to samo co level II... pozostaje Ci 3-2-2 - powinienes dosc wysoko dojechac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 dzieki amnestii calkowicie zgadzam sie z przedmowca dodam, ze dla VIa i NF2 jest rozna kolejnosc timingow w BIOSie: VIA: CLx-y-z - dla level I: 2-3-2 NF2: y-z-CLx - dla LevelI: 3-2-2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Ja mam na Asusie przy magistrali 230 minimalnie lepsze wyniki z 2-2-2-6 niż 2-2-2-11. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Originally posted by enigma Can run mine @257 with cpc on @ 2-2-2-11 @3.3v. And this is with mushie level 1 3500 which is CH-5 Oh this is dual channel with apic on co prawda PC3500 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acd Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Gdzie je kupiles ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 http://www.xtremesystems.org/forums/showth...&threadid=34392 << tutaj tez o CH-5 Mushkinach Level One 3500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...