Avalon Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 chcialem kupic ten kuler lecz nigdzie nie moge znalesc testow z gory dziekuje za linki i prosze o wypowiedzi urzytkownikow nie jestem natomiast nie jestem zaiteresowany chlodzeniem wodnym a i jerzeli niema duzej rurznicy w wydajnosci miedzy sub zero a wymienionymi nirzej mam problem z wyborm miedzy 1 zalman 7000 cu 2 zalman 7000 al cu 3 SP-97 i czy wogule bedzie rurznica temperatury miedzy moim zalmanem 6000cu Dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 chcialem kupic ten kuler lecz nigdzie nie moge znales 1 zalman 7000 cu 2 zalman 7000 al cu 3 SP-97 i czy w|ogulenica temperatury miedzy moim zalmanem 6000cu Dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 ParanoiK jestes korektor czy jak? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 tezty sa na tweaku - Lisek naprawcowal sie trohe, a slownjik ortokraficzny znajciesz w internecie... http://www.tweak.pl/artykul/coolery_s462 :evil: ParanoiK jestes korektor czy jak? :)nie, marker :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Paranoik , polonista z ciebie cienki :lol: :wink: Odkad to interpunkcyjny to ortograficzny ? :wink: Interpunkcyjny to brak lub nadmiar znakow przystankowych .BTW nie kupuj to to jest goofno warte i drogie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 przestankowych ;] A interpunkcyjne wstawiałem tam gdzie powinna teoretycznie być kropka ;]]] Tak ps: miałem poprawkę z polskiego na maturze ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 On chyba jest cyborgiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 przestankowych ;] A interpunkcyjne wstawiałem tam gdzie powinna teoretycznie być kropka ;]]] Tak ps: miałem poprawkę z polskiego na maturze ;]]] No to juz kapuje ;] BTW kolejny temat pokazujacy ze piszac z wielkimi bledami nie uzyska sie zadnej sesownej odpowiedzi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 ten test widzialem ale jest problem gdyz dostepny jest tylko zalman 7000alcu i czy bedzie rurznica wydajnosci miedzy nim a zalmanem 6000cu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mintai Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 lepiej popraw bledy ;P w poscie - szybciej uzyskasz odpowiedz :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 lepiej popraw bledy ;P w poscie - szybciej uzyskasz odpowiedz :twisted:za szybko w piorka nie obrosles?? co do samego subzero to widzialem go na zywo i jakos mi sie nei podoba. lepiej kupic jakiegos zalmanaka lub cos z thermalrightow, bo tam sobie mozesz dobrac cooler wg. potrzeb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mintai Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 za szybko w piorka nie obrosles??Przepraszam jesli cos nie tak :evil: w zwiazku z topiciem "gramatyka i ortografia" na oslej uwazam, ze powinno sie jakos motywowac do poprawnego pisania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...