Skocz do zawartości
Hellrais

Albatron GF 4 ti 4200 - 4680xp - Poblem - brak obrazu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem posiadacze GF4 ti 4680 Albatrona ( ti4200 ) Ponizej opisze moj problem...

...mianowicie wczoraj jak co kazdy wieczor, siedzielm sobie przed monitorkiem i przegladalem forum tweaka. Zobaczylem przy kursorze od myszli dziwne artyfakty. Zrestartowalem komputer i juz nie bylo obrazu na monitorze :/

Wylaczylem kompa, wyjalem grafe, udpewnilem sie ze dobrze siedzi w slocie i nic. Dalej czarny ekran.

Przelozylem ja do innego kompa i to samo.

Dla upewnienia sprawdzialem czy reszta komponentow w mojej budzie dziala. Tak jak sie spodziewalem wszystko ok. Padla grafa.

Chcialbym zapytac sie czy mial z Was drodzy forumowaicze podobny problem.

....acha, na laminacie nie zaowazylem zadnych oznak "spalenia" chipset dobrze jest chlodzony. Karta nie byla krecona, komp uzywamny byl do zwyklej "biurowej" pracy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mówisz ze nie krcona a co masz w podpisie... :P chyba faktycznie nic nie zrobisz one poprostu padaja...:(  Jak nic nie zrobisz to moze opchniesz mi chBodzenie z niej ;)

heh...na mysli mialem, ze nie byla krecona w tamtym momencie. Z tego co pamietam to na domyslnych taktowaniach smigalem od jakiegos miesiaca. Krecic to krecilem ja tylko do 3dmarka :P W gierach bez krecenia dobrze sie spisywala...

Bede w niej teraz biosa zmianial, moze to cos pomoze ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mialem taki sam problem z Gf2 chodizla chodzila i sie wylaczyla padlo zasilanie karty narazie nie moge dostac elementu ale jka go zdobede bede sie bawil moze ja odzyskam :).Watpie zeby zmian biosu cos pomogla.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi