microfon19 Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Witam. Ostatnio zacząłem graćsobie w Cue Club i już po 2 dniach mam mały problem. Otóż: wygrałem turniej "9 ball" i "US 8 ball", w oknie zdobytych pucharów mam tylko jeden. Dlaczego?? I jak odblokowaćinne turnieje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 No zeby moc grac turnieje, to musisz miec odblokowane sale, a zeby odblokowac sale to musisz wygrac z szefem sali. Oni sa skloni zagrac z Toba jesli masz 5 gwiazdek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microfon19 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Stokrotne dzięki. Zaraz zobacze czy faktycznie tak jest, bo gra jest SPOX ale juz pomału mnie denerwowala. Jeszcze raz dziękówa ! Pozdro z Katowic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZ6 Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Mam inny problem poprosze o jakies info. Kiedys gralem w Cue Club-a i bylo wszystko OK natomiast teraz kiedy probuje wlaczyc wirtualne sale albo mistrzostwa gra mi sie wylacza i wyskakuje standartowy windows-owski blad. Moge tylko pogrqac sobie w wszystko w opcji Szybka Gra nic innego niechce dzialac. Moji znajomi maja ta sama wersje zainstalowana i dzial im bez zarzutu. Moze ktos napisac mi czego to moze yc wina. Mam Semp 2200+,ASRock k7v88 ,1GB Dual DDR, GF FX 5500 128DDR, Barracuda 120GB, DVD-RW Sony, WinXP SP2. Czy to moze byc wina sprzetu czy tez czegos innego POMOCY !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izola127 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Trzeba przeinstalować system , mi to pomogło , Ja się zwracam z innym pytaniem.. Mam wszystkie mistrzostwa wygrane , wszystkie sale przeszłam.. :) Jak zdobyć ostatni puchar ? Złotą karte ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) Brawo archeologu. ;) Myślę, że pan z postu wyżej już sobie dawno poradził z tym problemem, albo dał sobie spokój. A re-instalka systemu dla jednej gry się mija z celem (to taka rada na przyszłość). Szkoda zachodu dla jednej gry. Tego typu problemy można rozwiązać na inne sposoby. (patrz tematy w dziale FAQ). Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez Devil 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izola127 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) Poradziłam już sobie z problemem , czysta nieuwaga blondynki :P Edytowane 4 Kwietnia 2010 przez izola127 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keyholder Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2010 Ja tez mm problem z grą. Kiedys grałem na windowsie 2000 i nie bylo problemu a teraz równiez na tym samym kompie z windowsem 2000 gra sie uruchamia i wiesza system. wyskakuje jakis błąd z "directDrev-4" czy cos w tym rodzaju. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2010 Jezu skad wy wygrzebaliscie ta gre, gralem w nia na 1 z moich pierwszych blaszakow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemofek Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2011 Witam wszystkich,mam problem bo przeszłem wszystko,i nie moge zdobyć 9 pucharu,jak go przejść? thx z góry :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2011 musisz go ukraść... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość G.r.a.h.a.m.o.w.ski Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2011 Zna ktos gry podobne do CUECLUB? Jakis naprawde dobry bilard na blaszaka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemofek Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 musisz go ukraść... hehe,ale tak poważnie,jak go zdobyć? :blink: Zna ktos gry podobne do CUECLUB? Jakis naprawde dobry bilard na blaszaka. grałem w Caroma,nawet nawet. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...