Menphis Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 witam ! Zmieniłem Sobie Myszke ... na myszke normalna szeregowa microsoftu ... zeby miec komplet z klawiatura :!: ,,i zaczeły sie problemy ... myszka dziwnie laguje ... nie chodzi płynnie Moja płyta to Abit Nf7- SL Stara Myszka na PS2 - chodziła idealnie.. a ta jest na COM1 i jest lipa Co jest ... ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Myszka ma małą rozdzielczość, dlatego laguje :lol: I jeszcze powiedz mi co ten temat robi na "Platforma AMD" :?: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menphis Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Myszka ma małą rozdzielczość, dlatego laguje :lol: I jeszcze powiedz mi co ten temat robi na "Platforma AMD" :?: :evil: Masz racje - Przepraszam ! ! ! Przenieś prosze na Podstawowe .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...