Fudoshin Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 To dwa zdjecia (podaje linki, zeby nie zapychac forum). http://www.gry-online.pl/Galeria/Forum/1139431796.jpg http://www.gry-online.pl/Galeria/Forum/1139373875.jpg Co sadzicie o takim projekcie? Wiem, ze nie jest ani oryginalny, ani jakos super wykonany, ale to dopiero moje poczatku w moddingu :) Macie moze jakies propozycje - co wartoby zmienic? PS: czarna tasma to niedokonczony otwor (nie zwracajcie na to uwagi :D ) [/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 zaczyna sie bardzo fajnie sam planowałem takie coś zrobic ale okazało sie ze moja obudowa nie bardzo sie do tego nadaje chciałem pod plexi włożyć lustro zobaczymy co bedzie dalej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 heh, widze, ze mash chello ;) z hecia zobacze, jak skonczysh ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zapowiada sie ciekawie, ale ciekaw jestem, jak to bedzie wygladalo po ukonczeniu. Sam jestem w trakcie modyfikacji mojej budy (tuż po malowaniu). Zamieszczaj fotki regularnie. Powodzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Dzieki wszystkim za komentarze... planuje jeszcze na gorze okienko, ale moze bede musial tak jakies rzeczy od wc wpychac (malo miejsca w srodku) wiec zobaczymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 fajnie sie zaczyna ale zobaczymy efekt koncowy ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 spoko spoko tylko zrob jakas fajna szybke na gorze i jak ci sie bedzie chcialo z boku, elegancka szybka to podstawa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 tylko wypoleruj blachy i pokryj lakierem bezbarwnym ja u siebie juz zaczplem bude od srodka polerowac tak na lustro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Łaaaadny początek! Moze jeszcze neonik i aplikacja ;) ... Ja tam nie mam talentu... hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 W sumie spoko. Ale jakos takie to niedorobione... Pomysl ciekawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...