police3 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 witam Mam problem nie moge usunąć wirusa Nachi.B w winXP mam NOD 32 i tylko go wykrywa co mam zrobić jak się przed nim zabezpieczyć nawet po formacie dysku pojawia się z nikąd pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohrek Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 obacz tu: http://forum.mks.com.pl/forum/viewthread.php?tid=2643 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 I włącz Firewalla dla połączenia z netem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 wlaczasz antyvira w trybie awaryjnym... i powinno usunac.. a jezeli nie usunie to usuwasz plik z wirusem w dosie.. przynajmniej ja tak najczesniej robie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...