Proper Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Witam, Otóż mój znajomy wybiera się na medycynę i przygotowywuje się do egzaminów wstępnych. Możecie mi podać jakieś tutuły książek z których najlepiej można się przygotować na w/w studia :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Do lekarzy i osób studjujących medycynę.Najlepiej 2 tematy niżej > "gramatyka i ortografia na tweaku" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proper Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Nikt nie wie :?: :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasquens Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Książi wydawnictwa "Medyk". Testy i repetytoria (biologia chemia fizyka) wiekszosc pod redakcja dra Andrzeja Persony. Troche ma chlopak spóźniony zapłon. Na medycyne trzeba sie wczesniej decydować. Nie jest łatwo sie dostać. Ja dopiero za rok mature i studia. Niech wezmie kory albo pojdzie na kursy z fizy chemii i boli. No i jeszcze jedno. Dziobać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Książi wydawnictwa "Medyk". Testy i repetytoria (biologia chemia fizyka) wiekszosc pod redakcja dra Andrzeja Persony. Troche ma chlopak spóźniony zapłon. Na medycyne trzeba sie wczesniej decydować. Nie jest łatwo sie dostać. Ja dopiero za rok mature i studia. Niech wezmie kory albo pojdzie na kursy z fizy chemii i boli. No i jeszcze jedno. Dziobać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Że co????? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...