Drakor Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Witam, Jest to mój pierwszy post na tym forum, więc proszę o wyrozumiałość, jeśli zrobię coś nie tak, jak trzeba ;-) Zakupiłem niedawno Bartona 2500+ i chciałbym dokładniej poznać jego możliwości (chodzi mi szczególnie o odblokowany mnożnik), jednak nie bardzo się znam na oznaczeniach układów AMD :/ Tak więc pomyślałem, że niniejsze forum będzie najlepszym miejscem do zasięgnięcia potrzebnych informacji :twisted: Mój procesor ma następujący opis: AMD Athlon AXDA2500DKV4D T848877C40433 AQZFA0411RPMW 1999 AMD Dodatkowo, w jednym z narożników - obok jakiegoś niewielkiego trójkąta (BTW, co ten trójkąt w ogóle oznacza? Pokazuje, który naróżnik procka ma się znaleźć obok tej "wajchy" od socketa?) - pisze: 27493 Czy z powyższych danych da się coś ciekawego odczytać? Czy CPU będzie miał odblokowany mnożnik? :> Pozdrawiam Drakor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 duzo na temat procka dowiesz sie czytajac ten post http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=69982 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Tylko tam w specyfikacji macie ze Barton 3000+ ma 200FSB... tak na prawde ma 166 wiec poprawcie :) Zanim odpowiesz ze ma 200FSB SAM SPRAWDZ ! 8) BTW. ja mam Bartona 3000+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 duzo na temat procka dowiesz sie czytajac ten posthttp://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=69982 Sorry za OT -> Niemiec przeciez ty podobno ovocem dostales :D Cos szybko te 3dni uplynely ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 duzo na temat procka dowiesz sie czytajac ten posthttp://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=69982 orka uwolniona :!: :D :D:D:D:D:D:D:D:D :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drakor Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Dzięki za linka! :) OK, wiem już, że mój CPU został wyprodukowany w 11 tygodniu obecnego roku. Czy Bartony z tego czasu mają odblokowane mnożniki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Uwolniona, bo Marco otworzył akwarium Amnestia Co do tematu - niestety "zwykłe" Bartony mają zablokowany. jedynie wersje Mobile są pozbawione tej przykrości... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drakor Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Co do tematu - niestety "zwykłe" Bartony mają zablokowany. jedynie wersje Mobile są pozbawione tej przykrości... Hmm, jakiś czas temu mówiło się o "zwykłych" Bartonach 2500+ z odblokowanymi mnożnikami. Dopiero poźniej AMD poblokowało mnożniki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...