nemesis-- Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Nie dawno (wprawdzi 2 dni temu) dostałem procesor D1600 zakupiony w Allegro. Jest to nowy proc z serii MIXIB. Mam ecs k7s6a i jak wmontowałem proca to go wogóle nie wykrył. Również mam podstawkę miedzianą. Nie wiem czy ja nie potrafię montować , czy płytka zwiera mostki ale proc nie chciał wogóle odpalać (niełądaowałsię wogóle bios). Rdzeń jest cały , żadnych plam na rdzeniu. Nie wiem gdzie popełniłęm błąd 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozio_17 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Cos mi nie chce stronka ECSa chodzic wiec nie sprawdze twojej plyty. Na jakim chipsecie ona jest ?? Bo jak na KT133 to na pewno chodzic nie bedzie. moze rowniez nie chodzic na KT133A/266/266A ale to juz sprawa aktualizacji biosu i sie zdaje. jaki procek miales wczesniej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemac Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 plyta jest na sis 735 i wg specyfikacji obsluguje proce na 200 i 266Mhz tu jest link http://www.amdmb.com/article-display.php?ArticleID=159 pozdrawiam no i moze proc jest padziety albo cos zle montujesz, lub wgraj nowego biosa moze cos pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohrek Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 sprawdz procka u jakiegos kumpla i wszystko bedziesz wiedzial :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Sprawdź proca bez copper shima. Prawdopodobnie jest to "no name" i po prostu jest kiepskiej jakości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol-s Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 witam! jezeli masz starego cooper-a(np. takego z durnia 600-1200) to on moze zwierac mostki itp na procku poniewaz w nowych durniach tj 1400 i wiecej inaczej jest to wszystko rozlozone wiec tak jak poprzednik polecam sprawdzic bez copper-a pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackass_Ass Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgadzam się z Karolem-s, ja mojego coppershima z Athlona T1000 musiałem piłować piłką do metalu :D Ale teraz pasuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...