psycho59 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 moj kumpel to ma inny problem tez mu sie resetuje kompa ma konfigure athlon 2.0, plyte glowna soltek kt400,256,soundblaster 5.1,gf3ti450 gainward,segate 60 7200,i mu sie restuje komp ale to jest najlepsze jak np chce zainstalowac jakas gre lub program to mu bledy wyskakuja ja wezme u siebie i odrazu sie zainstaluje gra czy program a mu ciagle jakies bledy wyskakuja byl format c: nowy windows xp pro service pack 1a i nic ciagle jest to samo jak mu sie resetuje to mu nic nie mozna zainstalowac jedni mowia ze to zasilacz ale co ma zasilacz do np rozpakowywania albo do instalacji wkldasz plyte i instaluj gre i to powinno sie zainstalowac anie ciagle jakies bledy jak sam juz niewiem co robic tez sie znam na kompach ale jego komp to jest jedna wielka zagadka ja nie mam ztym problemow tylko on ma jak ktos wie jak natym zaradzic to ......POMOCYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY........:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Po pierwsze logi z podglądu zdarzeń. One prawdę ci powiedzą. Kumpel miał podobny problem ,winny okazał się walnięty ram. Do do sprawdzenia też: temperatury,napięcia skan antywirusowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 hmm....ciągłe resetowanie po wyjsciu z gry lub w trakcie moze byc przyczyną zaptaszkowania opcji "Uruchom ponownie" (moj komputer->wlasiowsci->zaawansowane->uruchamianie i odzyskiawnie) błedy podczas instalacji programów i gier to moze byc przyczyna zworek lub zlej tasmy, ja mialem podobnie po wymianie dysku na 80g, filmy odtwarzaly sie idealnie wsysztko chodzilo oprocz instalowania programów, pomogło przestawienie zworek i zmiana tasmy z 80 na 40...... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusioo Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Ja bym stawiał na RAM. Sprawdź go 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...