Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Jaki cooler do Ex-overclcoking? Jakiś ORB z proca ? Co innego Bo mam na razie tylko prowizorke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 25zll kosztuje cichy i wydajny Titan TTCD5TB jego recenzja jest na www.overclockers.prv.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Mam narazie pocietego spira. Mam 45 zyli na co je wydac: ORB czy inny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 ChromeORB jest gorzy od D5TB to samo GoldeORB a po za tym one sa glosne. Mozesz kupic za 60zl CrystalORBa w 4maxie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Mam narazie pocietego spira. Mam 45 zyli na co je wydac: ORB czy inny RZADNYCH ORB'ów!!! Ani na proca, ani na GPU. Kup lepiej Volcano II Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...