Belrin Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Witam umnie też sa te kwadraciki ale tylko jak mam włączone Anizo i AA xT2 . Jak macie radlinkera i włączycie Anizo Forced to kwadraciki znikają.Wiecie może co to jest to Anizo Forced ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Witam umnie też sa te kwadraciki ale tylko jak mam włączone Anizo i AA xT2 . Jak macie radlinkera i włączycie Anizo Forced to kwadraciki znikają.Wiecie może co to jest to Anizo Forced ? Wymuszone :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumianko Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Witam umnie też sa te kwadraciki ale tylko jak mam włączone Anizo i AA xT2 . Jak macie radlinkera i włączycie Anizo Forced to kwadraciki znikają.Wiecie może co to jest to Anizo Forced ?faktycznie kwadraciory znikaja przy force x4 ale jeszcze mam jeden problem z far cry na piasku i trawie tez mi sie pojawia cos dziwnego cos w stylu odrywajacych sie malych kwadratow w kolorze tla wychodzi z tego taka dziwna szachownica :( :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...