Kil Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Jak w tytule tylko nie wiem jaki kupic :) ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowiczek Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Ja w niedziele zakupilem SAMSUNGA 160GB S-ATA. Dysk naprawde mi sie podoba. Po zainstalowaniu winXP (dodam ze bardzo szybko sie instalowal) i wszystkich programow uzytkowych + gierki, filmiki, w HDtach mialem wynik najlepszy ze wszystkich pokazanych w dziale FAQ. Do tego dysk jest cichy ale nie najcichszy, z tym ze jego praca jest naprawde przyjemna dla ucha. Na pewno duzo cichszy od Caviara 120gb S-ATA (kolega ma) ktory chodzi jak odkurzacz. Naprawde polecam ten dysk, w tej chwili jest to podobno najlepszy wybor wsrod dyskow S-ATA ponad 80gb. Pisze podobno bo jeszcze swojego nie do konca przetestowalem. Biorac pod uwage cenaawaryjnoscszybkosc to SZAJSUNG :lol: wg mnie jest najlepszy :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 popieram, samsungi są bezkonkurencyjne. jedyną konkurencję stanowi IBM/hitachi jednak mało kto go ma i nic nie wiadomo o jego awaryjności, wyniki póki co są zasłyszane/wyczytane w necie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slg Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 popieram, samsungi są bezkonkurencyjne. jedyną konkurencję stanowi IBM/hitachi jednak mało kto go ma i nic nie wiadomo o jego awaryjności, wyniki póki co są zasłyszane/wyczytane w necie.nie takie zaslyszane ;),juz kilka osob go ma w tym ja i potwierdzam jego najwyzsza wydajnosc,jedyny szybszy dysk ata od hitachi to raptor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 to dlaczego kowiczek ma najwyższy wynik wśród tych z FAQ ?? przecież inni mogą się pochwalić swoimi hitachi, a jednak tego nie robią. i chyba chodziło ci o dysk s-ata a nie ata ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slg Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 a jaka jest roznica w hdtach av i max i min speed miedzy sata a ata ?:D.podpowiem ze zadna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 a jaka jest roznica w hdtach av i max i min speed miedzy sata a ata ?:D.podpowiem ze zadna.to ja ci powiem ze jest roznica ... obciazenie procka pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 a za ile mozna lyknać tego szajsunga ??? wd juz jest nieoplacalny ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowiczek Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Ja go kupilem za 530zl na gieldzie w Wawie. Z tego co gadalem ze sprzedawca to cena podskoczyla troche i jeszcze podskoczy. Moze lepiej troche zaczekac :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 A choćby ja mam takiego Hitachi 160 GB SATA :D i jakoś nie narzekam. Podawałem już wyniki w tym dziale. Proponuję spojrzeć na tryb Burst :wink: Bardzo duże znaczenie ma kontroler SATA na MoBo. Sgj testował na tym zintegrowanym z KT600 o ile pamiętam, a ja na Sil3112a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...