jbpro Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Mam krotkie pytanie dotyczace tej płyty jak włączyć obsługę IRDa w biosie tej płyty nie go w nowej wersji ani starszej ???? Podłączone urzadzenia nie działaja na płycie jest gniazdo czy jest mozliwe ze przy tej wersji nie działa??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozio_17 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 na biosie Cheepomana jest opcja IRDy... tylko i tak w Windowsie mi wywala blad i nie moge jej uzywac :/ dolanczam sie do pytania.... jak to ustrojstwo uruchomic ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemac Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 trzeba sflaszkowac bios, bo irda chodzi na com2 a na tej plycie (nowszych wersjach jest tylko jeden com), wtedy na com2 (zlacza nie bedzie w postaci portu - tylko virtualnie :wink: ) ustawia sie Irda lub Askir (nie pamietam) i odpowiednie przerwania, jutro napisze jakie jak nie zapomne ;) do kolegi Kozio_17 -> to sie samo uruchania jak winda zainstaluje stery i nic wiecej, u mnie na XP dziala bezproblemowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozio_17 Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 trzeba sflaszkowac bios, bo irda chodzi na com2 a na tej plycie (nowszych wersjach jest tylko jeden com), wtedy na com2 (zlacza nie bedzie w postaci portu - tylko virtualnie :wink: ) ustawia sie Irda lub Askir (nie pamietam) i odpowiednie przerwania, jutro napisze jakie jak nie zapomne ;) do kolegi Kozio_17 -> to sie samo uruchania jak winda zainstaluje stery i nic wiecej, u mnie na XP dziala bezproblemowo A wiec czekam na pomoc bo ja nie mam nerwow tak ciagle po omacku przerwan zmieniac itp :-) Z gory dzieki :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...