ObiwaN Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Witam Panowie polecta jakis dobry markowy zasilacz , ktory jest cichy , trzyma napiecia (cena do 200-300zl) . Powiem sczerze ze sie naciolem - nabylem zasilke Huntkey 300W to cus podobno montuja w obudowach modecom, podzialal moze z 1,5 miesiaca i zaczol wydawac dziwne dzwieki o wysokiej czestotliwosci (czytaj - skwiercenie) strasznie denerwujace :x . Mysle zeby wstawic cos lepszego np. jakiegos Enlight'a - widzial ktos moze te zasilacze do kupienia osobno a nie z buda :?: . Czekam na wasze opinie i propozycje. Tylko prosze nie wspominajcie o Codegenie ( spalil mi sie jeden :evil: ) Pozdrowionka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Antec albo Enermax nie pamietam modeli . Osobiscie mam obudowe Modecoma ,wczesniej opisywana przez ciebie ;) i jak narazie odpukac dziala idealnie , napiecia trzyma bardzo dobrze. Co ciekawe u kumpla ten sam dysk lekko halasuje a u mnie jest kompletna cisza . Wiem czemu tak zalezy tobie na dobrej zasilce bo mi juz dwie padly z czego jedna razem z dyskiem :( i wiem jakie to niemile uczucie jak sie pali zasilacz . Ale powiem jedno najwazniejsze zeby nie miec otwartej obudowy ,zeby sie kurz nie zbieral w srodku zasilacza , mysle ze ma on najgorszy wplyw na jego dzialanie i na awaryjnosc .Oczywiscie porzadny zasilacz jest najwazniejszy . Pozdrawiam . Mysle ze to pod twojego P4 bedzie oka :) http://www.antec-inc.com/p_pp352x.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 ENERMAX - jedna wada ( jest drogi ) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 fajne są też zasilacze firmy Sirtech ktos pisał na forum ze Sirtech robi zasilacze do Enlightów i Chiefteców a mozna kupic na pc-tuning.pl za 240 zlotych jest 340 W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 enlight rulezz!!! ale ch*** wie gdzie go qpic :( ja widzialem tylko z buda, zroob tak jak ja, qp codegena 400w i znajdz frajera, ktoory ci odda 250-300w enlighta za niego ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 qp codegena 400w i znajdz frajera, ktoory ci odda 250-300w enlighta za niego to jest pomysł chciałbym tez znac takiego frajera :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Moze zasilke qtech? taka 550W? podobno trzyma nie gorzej od enermaxa za ulamek ceny, ale w Polsce nie widzialem takich szczerze mowiac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 ... ktos pisał na forum ze Sirtech robi zasilacze do Enlightów i Chiefteców ... ja to pisalem i podtrzymuje nadal :) (o ile Sirtec i Sirtech to ta sama firma) a jak ktos chce sprawdzic niech walnie np w googlach "chieftec+sirtec" http://www.sirtec.com.tw/ moj Enlight 300W odpowiada modelowi HPC-300-202 PS jak mnie sluchy dochodza niedlugo maja byc w Polsce obudowy ANTEC razem z zasilaczami TruePower, wiec moze same zasilacze tez beda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...